ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΊΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ November 24, 2014 / απο ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Κλιμάκιο της Δύναμης Πολιτών, Δημοτικής Παράταξης ελάσσονος μειοψηφίας του Δήμου Μαραθώνα, επισκέφθηκε την Τρίτη 18 Νοεμβρίου το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου με σκοπό τη διερεύνηση των προβλημάτων λειτουργίας του κέντρου και το βαθμό ανταπόκρισης του στις ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης του πληθυσμού που εξυπηρετεί.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΣΙΩΠΑΝ Η ΛΑΛΕΙΝ ΜΑΤΗΝ (ΦΙΛΩΝΙΔΗΣ)

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ September 26, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Είναι προτιμότερο να σιωπάς, παρά να ομιλείς άσκοπα, κατά Φιλωνίδη Έλληνα φιλόσοφο και μαθηματικό. Ρήση που όπως φαίνεται δεν τήρησε ο αντιδήμαρχος και συν-δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Ευάγγελος Μπουρνούς, όταν έκανε καταγγελία ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου για απώλεια Η/Υ και άδειων σκληρών δίσκων, ζηλώσας δόξα Ψηνάκη, χωρίς την απαραίτητη προσκόμιση αποδεικτικών περί τούτων στοιχείων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ EINAI ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ November 23, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Λοπαδο τεμαχο σελαχο γαλεο κρανιο λειψανο δριμυπο τριμματοσιλφιολιπαρο μελιτοκατα κεχυμενο κιχλεπικοσσυφοφαττο περιστεραλεκτρυονο πτοπιφαλλι δοκιγκλοπελειο λαγῳο σιραιοβα φητρα γανο πτερυγών…αυτή είναι η μεγαλύτερη λέξη του κόσμου και είναι ελληνική

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ September 22, 2014 / απο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΤΟΣ (author)

Κατά τη ρωμαϊκή ρήση, η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια αλλά να δείχνει και τίμια. Σωστά λοιπόν ο καλός συνάδελφος Δημήτρης Πνευματικάτος, μας δίνει τη ακριβή διάταξη του νόμου περί αντιμισθίας του Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης, για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επισκέπτρια νανοπουλάδα στο Ρέμα Ραφήνας (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΜΑ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΥΓΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ November 22, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Σύμφωνα με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία η εκβολή του Μεγάλου Ρέματος στη Ραφήνα αποτελεί ένα πολύ μικρό, αλλά εξαιρετικά σημαντικό υγρότοπο της Αττικής, ο οποίος χρήζει ιδιαίτερης προσοχής όσο αφορά την ανθρώπινη παρέμβαση, κατά τις εργασίες καθαρισμού. Προς τούτο οι ορνιθολόγοι έστειλαν επιστολή στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και στην Περιφέρεια Αττικής που έχει την ευθύνη καθαρισμού του Μεγάλου Ρέματος, ως κάτωθι:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

STOP ΕΛΕΓΧΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ & ΟΤΑ ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΣ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ September 21, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Εμφανής είναι η αδυναμία του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔ) όσο αφορά τις καταγγελίες πολιτών και αιρετών που καθημερινά δέχεται, λόγω φόρτου εργασίας ελέγχου των πιστοποιητικών δημοτικών αστυνομικών και συμβασιούχων οι συμβάσεις των οποίων μετατράπηκαν σε αορίστου χρόνου, καθώς δεν έχει ενισχυθεί με το απαιτούμενο προς τούτο προσωπικό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

53 ΘΕΣΕΙΣ ΠΕΝΤΑΜΗΝΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ!

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ November 21, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει, ότι εντός του Νοεμβρίου και το αργότερο στις αρχές Δεκεμβρίου, αναμένεται να ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων από ανέργους, ηλεκτρονικά και μέσω του Ο.Α.Ε.Δ., για την κάλυψη 53 θέσεων εργασίας στον Δήμο Μαρκοπούλου, στα πλαίσια του νέου προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΟΛΑΚΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ September 18, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πιστός στην προεκλογική του δέσμευση ο δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης, αποφάσισε να ορίσει εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο με αρμοδιότητες που άπτονται των θεμάτων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου σε συνεργασία με τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο Ηλία Μπουκοβάλα, τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Νίκο Βολάκο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

14 ΩΡΕΣ 36 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

19 ΩΡΕΣ 28 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ