ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ Ο ΜΩΡΟΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ Ή…

ΣΧΟΛΙΑ / ΟΤΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ August 09, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πριν την 21η Αυγούστου, καλό είναι να μη θεωρηθεί οριστικά εκτός δημοτικού συμβουλίου ο Κωνσταντίνος Μώρος, καθότι υπάρχει περίπτωση εκλεγείς, αλλά άτακτος, δημοτικός σύμβουλος της νέας πλειοψηφίας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, να αποποιηθεί την έδρα που κατέλαβε. Πριν την 21η Αυγούστου, καλό είναι να μη θεωρηθεί οριστικά εκτός δημοτικού συμβουλίου ο Κωνσταντίνος Μώρος, καθότι υπάρχει περίπτωση εκλεγείς, αλλά άτακτος, δημοτικός σύμβουλος της νέας πλειοψηφίας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, να αποποιηθεί την έδρα που κατέλαβε. Αν συμβεί το προαναφερθέν σενάριο – κάτι που συζητιέται ήδη στην παράταξη που κέρδισε τις εκλογές – τότε ο κ. Μώρος ως πρώτος επιλαχών παίρνει την έδρα που έχασε μετά την ανακήρυξη των επιτυχόντων απ’ το πρωτοδικείο. Οπότε μόνος μεγάλος χαμένος παραμένει ο Σπύρος Κάρλος, ο οποίος αν και μάζεψε τους περισσότερους ψήφους του δεύτερου επιλαχόντος συνδυασμού ‘’Δημοτική Αλλαγή-Συνεργασία Ενεργών Πολιτών’’, λόγω του χαμηλού ποσοστού που ο προαναφερόμενος συνδυασμός πήρε στη δημοτική κοινότητα Πικερμίου όπου εκλέγεται ο Σπύρος, του στέρησε την έδρα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ/«OΙΑ ΗΩ Ω ΥΙΕ ΑΕΙ ΕΙ»

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΣ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ November 08, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

«Οία ηώ ω υιέ αεί η» στα αρχαία ελληνικά, που σημαίνει «Όπως η αυγή γιέ μου να είσαι πάντα!». Χάρη στην καλή μας φίλη Τζένη Ντεμίρη θυμηθήκαμε τη μαγεία που κρύβει η αρχαία ελληνική γλώσσα μας και όλη αυτή τη μαγευτική ομορφιά ήχου και έννοιας, αφιερώνουμε σε όλους τους φίλους της ιστοσελίδας μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠ’ ΤΟ…ΨΙΝΑΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ August 06, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Στ’ αυτιά του εκλεγμένου δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, έφθασαν τιτιβίσματα για ιδιοκτήτη βυτιοφόρου λυμάτων που άδειαζε το εύοσμο περιεχόμενο του σε παρακείμενο ρέμα στο δρόμο προς Διόνυσο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ….(ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ)

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΝΤΡΑΦΙ, ΘΕΟΜΗΝΙΑ November 07, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Υπό τον φόβο επερχόμενης θεομηνίας, οι αντιδήμαρχοι Ραφήνας-Πικερμίου, Αντώνης Παλπατζής και Παναγιώτης Καλφαντής, φρόντισαν πριν γίνει το κακό να καθαρίσουν τον αγωγό όμβριων στην αρχή της Λ. Αχαιών στο Ντράφι και να διευθετήσουν την έναντι λεκάνη των 2 ρεμάτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΡΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΙΚΕΡΜΙ August 06, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Προεκλογικά η σύμπραξη των τριών γιατρών του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, Γιώργου Χριστόπουλου-Βαγγέλη Μαυρουδή-Μάκη Βουδούρη, αποτέλεσε την ελπιδοφόρο τριάδα για την παράταξη ΄΄Δημοτική Αλλαγή-Συνεργασία Ενεργών Πολιτών΄΄, που όμως δεν κτύπησε διάνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΩΦΡΟΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ, ΙΑΤΡΟΥ Δ.Σ. ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ, ΓΚΕΡΑΛΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ Δ.Σ. ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ November 07, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πολλά λόγια στην ενημερωτική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στην Κερατέα, με θέμα τα τοπικά σχέδια δράσης, διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων, που είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν οι ΟΤΑ, χωρίς καμιά αναφορά ως προς το τι θα γίνει με τους ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ στο μεσοδιάστημα, μέχρι η σωστή διαχείριση απορριμμάτων γίνει πράξη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ V/S ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΚΥΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ November 05, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου, υπό τον Βασίλη Πιστικίδη, δεν παύει να εκπλήσσει με αποφάσεις που ξεπερνούν τα αυτοδιοικητικά όρια. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο κ. Πιστικίδης στρέφεται εναντίον τεσσάρων υπουργών που υπογράφουν ΚΥΑ περί μετακύλησης των ευρωπαϊκών προστίμων στους δήμους που δεν έχουν βιολογικό καθαρισμό. Στην τελική ο κ. Πιστικίδης φιλοδοξεί να πετύχει ότι δεν κατάφερε ως τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, την πτώση της Κυβέρνησης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

11 ΩΡΕΣ 56 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

33 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ