ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΓΕΝΝΑΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΟΑΠΠΑ ΑΠΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΟΑΠΠΑ November 21, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Τρία και κάτι εκατομμύρια ευρώ, αποφασίστηκε πλειοψηφικά να κατευθυνθούν στον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κατά τη ψήφιση του προϋπολογισμού του 2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ...ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΜΕ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ September 16, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author), http://www.protothema.gr/ (author), ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ (author)

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται το γραφείο τύπου του δήμου Μαραθώνα λειτουργεί στα κεντρικά ΜΜΕ, καθώς ο απαστράπτων δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης, εκτός όλων των άλλων πρωτοτυπιών που έχει εισάγει στο τοπικό σκηνικό, αγνοεί επιδεικτικά τα τοπικά ΜΜΕ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΝΟΤΙΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ November 20, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΄΄ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 5+'' (author)

Δημιουργεί πολλά ερωτηματικά το γεγονός, ότι η νέα διοίκηση του Δήμου αντί να έχει ως πρώτη και απόλυτη προτεραιότητα την άμεση κατασκευή του έργου της αποχέτευσης, αναλώνεται σε πρόχειρες, ανεύθυνες και επικίνδυνες δηλώσεις, σαν να βιάζεται να δημιουργήσει την εικόνα, ότι το έργο χάθηκε.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΜΟΙΒΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ September 15, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Οι πρωτοτυπίες στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου συνεχίζονται. Μετά την εξ ημισείας δημαρχιακή θητεία μεταξύ του κ. Πιστικίδη και του κ. Μπουρνούς και οι αμοιβές των αντιδημάρχων ακολουθούν μια ιδιόρρυθμη λογική ώστε να αμειφθούν όλοι, με μόνη εξαίρεση τον κ. Μπουρνούς που θα παραμείνει έμμισθος καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του ως αντιδήμαρχος, πριν παραλάβει το δήμο απ’ τον εν ευθέτω χρόνο αποχωρήσαντα κ. Πιστικίδη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ‘’ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ’’ ΣΑΜ ΤΣΕΚΟΥΑ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ November 19, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

«Εγώ ταλαιπωρήθηκα για να γίνω Έλληνας. Εσείς γεννηθήκατε Έλληνες και δεν το εκτιμάτε. Αγαπήστε τη χώρα σας και φτιάξτε την παιδεία σας. Αυτή είναι η απάντηση στην κρίση» διαμηνύει ο σπάνιος Νιγηριανός φιλέλληνας, Σαμ Τσέκουα, που έφυγε από την πατρίδα, έφηβος (17 ετών) ήρθε στην Ελλάδα, σπούδασε οδοντίατρος, μαγεύτηκε απ’ την ελληνική γλώσσα και έγινε “Πρέσβης του Ελληνισμού’’ μέσω της τηλεοπτικής του εκπομπής στη Νέα Υόρκη, όπου παρουσιάζει Ελληνικά βιβλία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: �������� �������)

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΙΝΗ & ΦΟΥΧΤΕΛ ΜΕ ΧΛΑΜΥΔΕΣ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ September 14, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σύμφωνα με τον «βηματοδότη» προ καιρού σε δεξίωση του δήμου Αθηναίων, ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης συνάντησε για πρώτη φορά τον εκλεκτό της κυρίας Μέρκελ, Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΡΟΜΕΙΣ ΣΤΟΝ 32Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΚΙΝΑ, ΦΟΡΟΥΜ November 19, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Αν και έχουν περάσει αρκετές μέρες απ’ την πραγματοποίηση του 1ου ελληνοκινεζικού Φόρουμ που διοργάνωσε ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου, δεν έχει κοπάσει το σχετικό κουτσομπολιό στα τοπικά πηγαδάκια περί του ποιοι, πως και γιατί παραβρέθηκαν οι Κινέζοι στη πόλη. Εμείς το ψάξαμε και είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε σχετικά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΟΛΗΣ: ΝΕΟΣ, ΩΡΑΙΟΣ & ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ September 11, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αχ! αυτός ο δαίμων του διαδικτύου. Ένα πολύ νέο ηλικιακά αντιδήμαρχο τον Γιώργο Κοκκόλη, όρισε ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης, κι αυτός κόπηκε απ’ το κακό μας δαίμονα στο σχετικό ρεπορτάζ, που κατά πως φαίνεται δεν αρέσκεται στο ολόφρεσκο νεανικό αίμα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 22 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

11 ΩΡΕΣ 13 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ