ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΑΒΚ 168 ΤΗΣ «ΑΛΥΚΗΣ» ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΗ, ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ November 11, 2014 / απο ΣΥΡΙΖΑ (author)

Για τον αποχαρακτηρισμό του θαλάσσιου ακινήτου ΑΒΚ 168 της «ΑΛΥΚΗΣ» Αρτέμιδος και την πιθανή «αξιοποίησή» της από την Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου, κατέθεσαν επερώτηση οι τρεις βουλευτές Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, Γιώργος Πάντζας και Νάσος Αθανασίου, ως κάτωθι:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΒΑΡΗΣ (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΒΑΡΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΤΟ ΕΠΤΑΗΜΕΡΟ, ΠΑΙΑΝΙΑ August 23, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Την αποποίηση της εκλογής του κατέθεσε ο παλαίμαχος δήμαρχος Παιανίας Δημήτρης Δάβαρης, πράξη που επιβεβαίωσε τα σενάρια που από καιρό κυκλοφορούσαν στα τοπικά πολιτικά πηγαδάκια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΗ ΜΗΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ November 10, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Είναι νέος, ωραίος, πρωτοεμφανιζόμενος στο σανίδι της πολιτικής και γιος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Πάντζα. Ο λόγος για το Σπύρο Πάντζα περιφερειακό σύμβουλο ανατολικής Αττικής με την Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΚΤΟΣ Ο ΚΙΤΣΟΜΑΡΚΟΥ, ΕΝΤΟΣ Η ΝΤΟΥΡΝΤΟΥΡΕΚΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ August 17, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Το ραβδάκι του πρωτοδικείου άγγιξε θετικά τη Καλομοίρα Ντουρντουρέκα, αρνητικά όμως τον Χρίστο Μάρκου, με το παρανόμι Κιτσομάρκου για να ξεχωρίζει απ’ τον απελθόντα δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδας Χρήστο Μάρκου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ‘’ΔΕΜΕΝΟΙ’’ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ November 10, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Από τις λίγες φορές που μπορείς να έχεις σε ουδέτερο χρόνο και τόπο, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου, με τον αντιδήμαρχο και την πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Ραφήνας, σε ένα κάδρο, χαλαρούς και ευδιάθετους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο ‘’ΑΤΑΚΤΟΣ΄΄ ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΦΡΟΝΙΜΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ August 16, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η τύχη του νέο-εκλεγέντος δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας που αναλαμβάνει καθήκοντα απ’ την πρώτη Σεπτεμβρίου, Κώστα Μώρου, έχει απασχολήσει τη στήλη αρκετά. Ο Μώρος αρχικά ακουγόταν ότι θα αναλάμβανε πρόεδρος του νέου δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΟΤΑ, ΕΛΛΑΔΑ November 09, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Ο υφυπουργός οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας φαίνεται να ξέκοψε στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη, ότι θα συνεχιστούν οι χαριστικές ρυθμίσεις σε δήμους και δημοτικές επιχειρήσεις, σύμφωνα με καλά πληροφορημένα τιτιβίσματα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ Ο ΜΩΡΟΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ Ή…

ΣΧΟΛΙΑ / ΟΤΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ August 09, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πριν την 21η Αυγούστου, καλό είναι να μη θεωρηθεί οριστικά εκτός δημοτικού συμβουλίου ο Κωνσταντίνος Μώρος, καθότι υπάρχει περίπτωση εκλεγείς, αλλά άτακτος, δημοτικός σύμβουλος της νέας πλειοψηφίας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, να αποποιηθεί την έδρα που κατέλαβε. Πριν την 21η Αυγούστου, καλό είναι να μη θεωρηθεί οριστικά εκτός δημοτικού συμβουλίου ο Κωνσταντίνος Μώρος, καθότι υπάρχει περίπτωση εκλεγείς, αλλά άτακτος, δημοτικός σύμβουλος της νέας πλειοψηφίας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, να αποποιηθεί την έδρα που κατέλαβε. Αν συμβεί το προαναφερθέν σενάριο – κάτι που συζητιέται ήδη στην παράταξη που κέρδισε τις εκλογές – τότε ο κ. Μώρος ως πρώτος επιλαχών παίρνει την έδρα που έχασε μετά την ανακήρυξη των επιτυχόντων απ’ το πρωτοδικείο. Οπότε μόνος μεγάλος χαμένος παραμένει ο Σπύρος Κάρλος, ο οποίος αν και μάζεψε τους περισσότερους ψήφους του δεύτερου επιλαχόντος συνδυασμού ‘’Δημοτική Αλλαγή-Συνεργασία Ενεργών Πολιτών’’, λόγω του χαμηλού ποσοστού που ο προαναφερόμενος συνδυασμός πήρε στη δημοτική κοινότητα Πικερμίου όπου εκλέγεται ο Σπύρος, του στέρησε την έδρα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

11 ΩΡΕΣ 12 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ