ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ/«OΙΑ ΗΩ Ω ΥΙΕ ΑΕΙ ΕΙ»

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΣ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ November 08, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

«Οία ηώ ω υιέ αεί η» στα αρχαία ελληνικά, που σημαίνει «Όπως η αυγή γιέ μου να είσαι πάντα!». Χάρη στην καλή μας φίλη Τζένη Ντεμίρη θυμηθήκαμε τη μαγεία που κρύβει η αρχαία ελληνική γλώσσα μας και όλη αυτή τη μαγευτική ομορφιά ήχου και έννοιας, αφιερώνουμε σε όλους τους φίλους της ιστοσελίδας μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠ’ ΤΟ…ΨΙΝΑΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ August 06, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Στ’ αυτιά του εκλεγμένου δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, έφθασαν τιτιβίσματα για ιδιοκτήτη βυτιοφόρου λυμάτων που άδειαζε το εύοσμο περιεχόμενο του σε παρακείμενο ρέμα στο δρόμο προς Διόνυσο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ….(ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ)

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΝΤΡΑΦΙ, ΘΕΟΜΗΝΙΑ November 07, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Υπό τον φόβο επερχόμενης θεομηνίας, οι αντιδήμαρχοι Ραφήνας-Πικερμίου, Αντώνης Παλπατζής και Παναγιώτης Καλφαντής, φρόντισαν πριν γίνει το κακό να καθαρίσουν τον αγωγό όμβριων στην αρχή της Λ. Αχαιών στο Ντράφι και να διευθετήσουν την έναντι λεκάνη των 2 ρεμάτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΡΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΙΚΕΡΜΙ August 06, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Προεκλογικά η σύμπραξη των τριών γιατρών του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, Γιώργου Χριστόπουλου-Βαγγέλη Μαυρουδή-Μάκη Βουδούρη, αποτέλεσε την ελπιδοφόρο τριάδα για την παράταξη ΄΄Δημοτική Αλλαγή-Συνεργασία Ενεργών Πολιτών΄΄, που όμως δεν κτύπησε διάνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΩΦΡΟΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ, ΙΑΤΡΟΥ Δ.Σ. ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ, ΓΚΕΡΑΛΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ Δ.Σ. ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ November 07, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πολλά λόγια στην ενημερωτική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στην Κερατέα, με θέμα τα τοπικά σχέδια δράσης, διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων, που είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν οι ΟΤΑ, χωρίς καμιά αναφορά ως προς το τι θα γίνει με τους ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ στο μεσοδιάστημα, μέχρι η σωστή διαχείριση απορριμμάτων γίνει πράξη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ V/S ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΚΥΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ November 05, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου, υπό τον Βασίλη Πιστικίδη, δεν παύει να εκπλήσσει με αποφάσεις που ξεπερνούν τα αυτοδιοικητικά όρια. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο κ. Πιστικίδης στρέφεται εναντίον τεσσάρων υπουργών που υπογράφουν ΚΥΑ περί μετακύλησης των ευρωπαϊκών προστίμων στους δήμους που δεν έχουν βιολογικό καθαρισμό. Στην τελική ο κ. Πιστικίδης φιλοδοξεί να πετύχει ότι δεν κατάφερε ως τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, την πτώση της Κυβέρνησης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ Σ'ΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑ (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ Σ’ ΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΕΛΛΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΟΤΑ August 04, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Δύσκολα τα πράγματα για τους ΟΤΑ και Περιφέρειες λόγω των οδηγιών Σταϊκούρα για ισοσκελισμένους ή πλεονασματικούς προϋπολογισμούς από το 2015, που αυτοδίκαια παραπέμπουν σε πάγωμα προσλήψεων, αφού οι προσλήψεις είναι δυνατές μόνον εφόσον προβλέπονται κονδύλια για τον σκοπό αυτόν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 11 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

11 ΩΡΕΣ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ