ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΙ ΔΕΝΤΡΟ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΝΕΚΡΟΣ, ΙΔΕΑ October 26, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Άραγε τι δέντρο θέλετε να γίνετε μετά το θάνατό σας; Μια ιδέα για την μεταθανάτια ζωή, που θα ‘’κολάσει’’ το χριστεπώνυμο πλήθος, έρχεται να προστεθεί στα καινούργια και παράξενα της ζωής, καθώς η ανακύκλωση μπαίνει όλο και πιο βαθιά στην καθημερινότητα. Αφού λοιπόν ανακυκλώνονται σχεδόν τα πάντα, γιατί όχι κι οι νεκροί; Κι αν ανακυκλωθούν τελικά τι μπορούν να γίνουν;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Α.Ο. ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗΣ: ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΕ ΝΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ October 25, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Φορτσάτες οι ομάδες μπάσκετ του αθλητικού Ομίλου Καλλιτεχνούπολης, ανδρών και παίδων, πάνε απ’ το καλό στο καλύτερο αφού συνεχίζουν με νίκες εντός και εκτός έδρας. Χθες Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, η ανδρική ομάδα πέτυχε εντός έδρας νίκης στο κλειστό της Ραφήνας, ενώ η ομάδα παίδων σήμερα Σάββατο 25 Οκτωβρίου, επιβλήθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι του αντιπάλου της, Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου, στο κλειστό γήπεδο Χαλανδρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΛΥΚΕΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΓΗ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΕΛΛΑΔΑ October 24, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Όταν υπάρχει συνέχεια στην εναλλαγή των δημοτικών αρχών, το αποτέλεσμα αφ’ ενός είναι ικανοποιητικό, αφ’ ετέρου αποτελεί δείγμα πολιτικής ωριμότητας και των δύο πλευρών. Για του λόγου το αληθές η απόκτηση στέγης του Λυκείου των Ελληνίδων Ραφήνας, που μετά από 23 χρόνια, πρώην και νυν δημοτικές αρχές του παραχώρησαν δημοτικό χώρο για να στεγαστεί.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΚΕΛ October 23, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Υπό την πίεση λύσης στο αποχετευτικό πρόβλημα των δήμων Ραφήνας-Πικερμίου και Σπάτων-Αρτέμιδας, ο κ. Βασιλόπουλος γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου, προτείνει και καλεί σε συνεργασία τους δημοτικούς συμβούλους όλων των πτερύγων του Σώματος, για την καλύτερη αντιμετώπιση του ζητήματος (ΕΕΛ στο Πλατύ Χωράφι), ώστε να αποφευχθούν κατά το δυνατό οι δυσμενείς συνέπειες που δημιουργήθηκαν απ’ την κάθετη άρνηση των δύο δήμων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΤΤΙΚΗ, ΚΗΦΙΣΙΑ October 22, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι ένας δήμος, συγκεκριμένα ο δήμος Κηφισιάς, δείχνει αποφασισμένος να ελευθερώσει τα πεζοδρόμια της περιοχής του από οποιοδήποτε εμπόδιο, ώστε να μπορούν οι πεζοί να κινούνται ελεύθερα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΝ ΣΟΦΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ October 21, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ειλικρινά ξαφνιαστήκαμε με την επιστολή του αντιδημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Παναγιώτη Καλφαντή, περί δήθεν αλλοίωσης(;!) της ανακοίνωσης που μας έστειλε για τη βλάβη που παρουσιάστηκε στην ύδρευση της Καλλιτεχνούπολης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

4 ΩΡΕΣ 52 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ