ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΑΜΠΑΡΟΥ September 14, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ορεξάτη και πανέτοιμη για παραγωγή έργου εμφανίζεται η νέα αντιδήμαρχος κ. Δήμητρα Λαμπαρού καθ’ ύλη υπεύθυνη παιδείας. Τη Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου έγινε η πρώτη της επίσημη συνάντηση με τους Συλλόγους Γονέων των Σχολείων του Δήμου Μαραθώνα, υπό την παρουσία του κ. Άγγελου Λένα πρόεδρου Δημοτικής Ενότητας Μαραθώνα και της αναπληρώτριάς του κ. Ευαγγελίας Τσιμήνη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΙΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΥΨΕΛΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ (ΝΤΑΟΥ)

ΣΧΟΛΙΑ / ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΛΛΑΡΟΣ, ΦΑΝΗ ΨΑΘΑ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ September 14, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο Αύγουστος ξεψυχώντας άφησε παρακαταθήκη στο Σεπτέμβρη μια νέα κυψέλη αθλητισμού, ένα ολοκαίνουργο, πανέμορφο και λειτουργικό κλειστό γυμναστήριο, στο Νταού δίπλα στο Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου. Ένα γυμναστήριο που έκανε πραγματικότητα τα όνειρα δεκάδων παιδιών που αγωνίζονται με το παλαιστικό σύλλογο Ραφήνας-Πικερμίου όχι μόνο στη παλαίστρα, αλλά και στο ταπί της αθλητικής γυμναστικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Γιώργος Γιάννακας όρθιος με τον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Χριστόπουλο, τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Μισοκοίλη (δεξιά) και τον κ. Βουδούρη συνάδελφό του στην ελάσσονα μειοψηφία, σε φωτογραφία αρχείου απ’ την τελετή ανακήρυξης επίτιμου δημότη του  (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ)

Γ. ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ: ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ September 13, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

« Αποτελεί ιδιαίτερη ημέρα για μένα, η σημερινή ορκωμοσία μου ως δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου, στη περιοχή που γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγαπώ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΔΥ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ: ΤΟ ‘’ΔΙΑΜΑΝΤΙ’’ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ 1ης ΥΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, 1Η ΥΠΕ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΣ, ΟΝΟΜΑΤΟΘΕΣΙΑ September 12, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ένα μοναδικό Κ.Υ. πρότυπο πανελλαδικά διαθέτει η 1η ΥΠΕ στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου. Το ΠΕΔΥ Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου με εντολή της υποδιοικήτριας της 1ης ΥΠΕ κ. Χρυσάνθης Κισκήρα, μπήκε σε 24ωρη λειτουργία απ’ τη 1η Ιουνίου και με αυξημένη εφημερία από Παρασκευή έως Κυριακή, που σημαίνει ότι τα υπερσύγχρονα εργαστήρια που διαθέτει (ακτινολογικό, υπέρηχοι, πλήρες μικροβιολογικό κλπ.) παραμένουν σε λειτουργία, ενώ εφημερεύουν εκτός παθολόγου και γενικού ιατρού, ακτινολόγος, καρδιολόγος και οδοντίατρος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ September 10, 2016 / απο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ (author)

Ένα «διαμάντι» στη Ραφήνα !… Νταού Πεντέλης … το Κέντρο Υγείας Ραφήνας-Πικερμίου … που «δείχνει» το δρόμο!!!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΚΡΑΤΑ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ" ΤΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΔΗΜΟΤΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ September 10, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" (author)

Είναι η πολλοστή φορά που η παράταξή μας, δια στόματος Ανδρέα Βασιλόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου, ζητά από τη Δημοτική Αρχή να μην "παροπλίζει" τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης. Ο κόσμος, δύο χρόνια τώρα, δεν ενημερώθηκε ποτέ ποιος είναι ο Συμπαραστάτης που ορίστηκε από τον Δήμο, που είναι το γραφείο του, ποια είναι τα στοιχεία επικοινωνίας και ποιες ώρες δέχεται.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν. ΜΑΚΡΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ, ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. September 09, 2016 / απο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε από τον τοπικό τύπο τους βανδαλισμούς στα γραφεία της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας στη Νέα Μάκρη. Με τον πιο απερίφραστο τρόπο καταδικάζουμε τέτοιες πρακτικές. Άλλωστε και εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσφατο παρελθόν είχε υποστεί ζημιές από παρόμοιες ενέργειες στη Νέα Μάκρη, ενώ σε διάφορες περιοχές της Ανατολικής Αττικής έχουμε υποστεί τραμπούκικες επιθέσεις, θρασύδειλων και αντιδημοκρατικών στοιχείων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΑΣΗ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΟΛΗΣ, ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ, 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ September 07, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί ο αντιδήμαρχος Πικερμίου καθ’ ύλη υπεύθυνος παιδείας Γιώργος Κοκκόλης ώστε να παραδοθούν πανέτοιμες όλες οι σχολικές μονάδες του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου. Θα θέλαμε ωστόσο να σταθούμε στο 2ο δημοτικό σχολείο στη Διασταύρωση Ραφήνας, που αποτελεί ένα μοναδικό συνταίριασμα μάθησης και αναψυχής, καθώς βρίσκεται πνιγμένο στο πράσινο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

8 ΩΡΕΣ 19 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

23 ΩΡΕΣ 4 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

22 ΩΡΕΣ 58 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΡΑΦΗΝΑ: ΕΝΟΧΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ! ΑΘΩΑ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚ; / ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣΟ.Λ.Ρ.ΔΗΜΟΣ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

22 ΩΡΕΣ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

22 ΩΡΕΣ 16 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΕΠΙΣΤΟΛΗΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

21 ΩΡΕΣ 35 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

9o FORUM ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ / ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ9ο FORUM ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣΕΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

22 ΩΡΕΣ 28 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ