ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΟΑΣΗ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΟΛΗΣ, ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ, 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ September 07, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί ο αντιδήμαρχος Πικερμίου καθ’ ύλη υπεύθυνος παιδείας Γιώργος Κοκκόλης ώστε να παραδοθούν πανέτοιμες όλες οι σχολικές μονάδες του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου. Θα θέλαμε ωστόσο να σταθούμε στο 2ο δημοτικό σχολείο στη Διασταύρωση Ραφήνας, που αποτελεί ένα μοναδικό συνταίριασμα μάθησης και αναψυχής, καθώς βρίσκεται πνιγμένο στο πράσινο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΛΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΘΑΝΑΤΟΣ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΕΛΙΟΣ September 05, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την απώλεια του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟΥ & ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ, Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ September 02, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Με αφορμή το ζήτημα που είχε προκύψει μεταξύ του ΝΠΔΔ Θορικός του Δήμου Λαυρεωτικής και της ΚΑΕ με την επωνυμία «Γ.Σ. ΛΑΥΡΙΟΥ ΚΑΕ» και την έκταση που έχει πάρει στα κοινωνικά δίκτυα και τα τοπικά media blogs, σας γνωρίζουμε τα εξής:Στη βάση αυτή ο Δήμος, και παρά την πολύ δύσκολη συγκυρία, προσπαθεί και επιτυγχάνει ισχυρή υποστήριξη. Είναι άλλωστε ενδεικτική η δήλωση που έχει κάνει στο παρελθόν ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς: «Είναι αδιανόητο για μας να μη στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την αθλητική δραστηριότητα που αναπτύσσεται εντός του Δήμου...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προφητική η φωτογραφία αρχείου απ' τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία στο βουνό της Ραφήνας, όπου εικονίζεται ο Δήμαρχος Ρ-Π κ. Πιστικίδης με τον κ. Γιάννακα (αριστερά)  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ, ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ September 02, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Νεκτάριος Καλαντζής: «''...για την πίστη μου στην ανανέωση''. Λόγια δημοτικού συμβούλου Ραφήνας-Πικερμίου που σήμερα υπέβαλε την παραίτησή του. Πολλά μπράβο του για την κίνηση. Χαρούμενος που μπαίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας ένας νέος και ικανός άνθρωπος και ένας καλός φίλος».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ )

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ. ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΑΜΠΑΡΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΑΜΠΑΡΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ September 01, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Οι παραιτήσεις αντιδημάρχων δεν έχουν τέλος στο πολύπαθο δήμο του Μαραθώνα. Ο αντιδήμαρχος Γιάννης Μπούσουλας είναι τελευταίος των Μοϊκανών αντιδημάρχων του Μαραθώνα που δήλωσαν παραίτηση απ’ τη θέση τους. Με την είσοδο λοιπόν του Σεπτέμβρη η Δήμητρα Λαμπαρού είναι η νέα αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Μαραθώνος που καλύπτει το κενό της παραίτησης του Γιάννη Μπούσουλα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η Ε.Ν.Α. ΚΙ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, Ε.Ν.Α., ΠΡΕΣΠΕΙΑ 2016 August 31, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Αεικίνητος και πολυπράγμων ο δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης Νεκτάριος Καλαντζής. Τούτη τη φορά ως επικεφαλής της Ένωσης Νέων Αυτοδιοίκητων Ελλάδος, με μέλη του διοικητικού της συμβουλίου συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, με αφορμή τον εορτασμό των ΠΡΕΣΠΕΙΩΝ 2016 που για 27η χρονιά διοργανώθηκαν στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου στις Πρέσπες το Σάββατο 27 Αυγούστου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ August 28, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Αλιεύσαμε απ’ το FB δύο ενδιαφέροντα κείμενα που δίνουν μια διαφορετική ερμηνεία στα όσα συμβαίνουν στο δήμο Μαραθώνα. Είναι δύο εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις σχετικά με το ποιος φταίει ή δε φταίει στο αδιέξοδο που έχει περιέλθει η δημοτική αρχή Ψηνάκη, με φυσικό επακόλουθο τη μίζερη καθημερινότητα και όχι μόνο, των πολιτών των τεσσάρων δημοτικών κοινοτήτων – Νέα Μάκρη, Μαραθώνας, Γραμματικό, Βαρνάβας – που απαρτίζουν τον καλλικρατικό δήμο Μαραθώνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στη φωτογραφία η κεντρική πλατεία Ραφήνας στολίζεται για τη μεγάλη γιορτή του μητροπολιτικού Ναού της Παντοβασίλισσας  (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ August 26, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών προχωρά η δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου, σχετικά με τη συμμετοχή όλων στη διασφάλιση του περιαστικού και αστικού πρασίνου του δήμου, που τον καθιστά ανά κάτοικο σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Προς τούτο ο καθ’ ύλη υπεύθυνος αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής, συνεπικουρούμενος απ’ την διευθύντρια πολιτικής προστασίας και πρασίνου Τζωρτζίνα Λεγάκη, τύπωσαν αντίστοιχη επιστολή παραίνεσης προς τους πολίτες

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

11 ΩΡΕΣ 52 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

29 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ