ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

Ο Μητροπολίτης Μ&Λ κ. Νικόλαος κι η κ. Μαρτίνου παρακολουθούν εντυπωσιασμένος τα παιδιά του παλαιστικού να προπονούνται. Η χαρά της κ. Μαρτίνου να βλέπει τόσα πολλά παιδιά στο ταπί αποτυπώνεται στο πρόσωπό της.  (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ )

ΟΤΑΝ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΣΚΗΝΗΣ, ΑΣΚΕΙΤΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, ΕΓΚΑΙΝΙΑ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ September 25, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αφήσαμε σκόπιμα να περάσουν κάποιες μέρες μετά τα εγκαίνια των δίδυμων αθλητικών εγκαταστάσεων στη Διασταύρωση της Ραφήνας για να κάνουμε τον απολογισμό, μιας διοργάνωσης που ήταν πολύ κατώτερη των προσδοκιών, σε σχέση με τα μέγιστα ωφελήματα της δωρεάς Μαρτίνου προς τη νεολαία του δήμου στο χώρο του αθλητισμού. Τούτο διότι έπρεπε να μιλήσουμε με πολλά πρόσωπα, εμπλεκόμενα η μη, επισκέπτες ή μη, ώστε να έχουμε μια σφαιρική άποψη για να ασκήσουμε κριτική σε όσα έγιναν και κυρίως σε όσα ΔΕΝ έγιναν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΟΛΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΩΝ, ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ September 24, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο σύλλογος «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» Διασταύρωσης Ραφήνας δικαίως παίρνει τα εύσημα ως ένας δραστήριος και πολύεπίπεδος σύλλογος. Γιατί λοιπόν πρέπει το όνομα του συλλόγου να εμπλέκεται σε προσωπικά θέματα που καμιά σχέση έχουν με τις αρμοδιότητές του; Ο λόγος για το ατυχές σχόλιο του κ. Μακρή που λέει:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Σπύρος Λιβαθινός(δεξιά) με την Δ.Σ. της Δ.Ε.Α.Α.Π. Βασιλική Μπέκα και τον καθηγητή παλαιοντολογίας Γιώργο Θεοδώρου  (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ)

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑΣ ΛΙΒΑΘΙΝΟΣ ΑΠΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, ΕΓΚΑΙΝΙΑ, ΣΠΥΡΟΣ ΛΙΒΑΘΙΝΟΣ September 23, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μόνο ο πανταχού παρών Σπύρος Λιβαθινός παραβρέθηκε απ’ το γειτονικό δήμο Μαραθώνα στα εγκαίνια των δίδυμων αθλητικών εγκαταστάσεων στη Ραφήνα. Και μη μου πείτε ότι ως πρώην ποδοσφαιριστής έχει ευαισθησία σε τέτοια θέματα, γιατί ως γνωστό ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα, ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ξελάσπωνε συνήθως τον απόντα γενικώς από εκδηλώσεις του δήμου, δήμαρχο Ηλία Ψηνάκη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τέσσερις αγαπητοί φίλοι! Στα αριστερά δύο δημοτικοί σύμβουλοι, ο Γιώργος Γιάννακας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου κι ο Νεκτάριος Καλαντζής του δήμου Παλλήνης. Στα δεξιά δύο άνθρωποι του ποδοσφαίρου, ο Μπάμπης Μπίλιος της Θύελλας κι ο δημοσιογράφος Θοδωρής  (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ )

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ September 23, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα φωτογραφικά παρασκήνια των επωνύμων που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του κλειστού γυμναστηρίου της Διασταύρωσης Ραφήνας, στα οποία όμως κυριαρχούν η ευχάριστη διάθεση όλων όσων συνέλαβε ο φακός μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ )

Η ΜΠΑΛΑ, Η ASSIST ΜΕ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ!

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ, ΜΠΑΛΑ, ASSIST September 23, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

…Και η μπάλα φτάνει στα χέρια του Βασίλη Πιστικίδη, που δίνει assist στο Θανάση Μαρτίνο, αλλά… Κάπως έτσι θα περιέγραφε ο αθλητικός συντάκτης τη φάση μπροστά στο καλάθι σε αγώνα μπάσκετ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η κ. Μαρίνα Μαρτίνου(δεξιά) γνωρίζει την πρόεδρο της ΕΣΤΙΑΣ ατόμων με νοητική υστέρηση κ. Έφη Προκοπάκη, με την οποία είχαν ένα εποικοδομητικό διάλογο.  (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ, ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ September 23, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ότι δεν μπορούν οι λέξεις να περιγράψουν, αναλαμβάνουν να πουν οι εικόνες που μεταφέρουν το εγκάρδιο κλίμα που επικράτησε μεταξύ των μεγάλων δωρητών Μαρίνας και Θανάση Μαρτίνου και των πολιτών που τους εξέφρασαν τη ευγνωμοσύνη τους με μια θερμή χειραψία και κάποια ειλικρινή από καρδιάς λόγια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τα παιδία παίζει! (ΦΩΤΟ: ΜΠΑΜΠΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ )

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΓΗΠΕΔΟ September 21, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Θα ήταν ιεροσυλία για μας, να μη σχολιάσουμε τις υπέροχες φωτογραφίες του δημοτικού συμβούλου Ραφήνας-Πικερμίου Μπάμπη Ζαφειρόπουλου, που αποθανάτισε το γήπεδο της Διασταύρωσης Ραφήνας σε νυχτερινή προπόνηση, αποδεικνύοντας έμπρακτα το φιλί ζωής σε μια περιοχή που μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν έρημη και σκοτεινή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

14 ΩΡΕΣ 38 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

19 ΩΡΕΣ 29 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ