ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΨΗΝΑΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΩΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ August 22, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Μπορεί σαν δήμαρχος να μη το έχει ο Ηλίας Ψηνάκης, ως μάνατζερ όμως το έχει και με το παραπάνω. Όπως διαβάζουμε στο aftodioikisi.gr είναι ο πρώτος διδάξας του lifestyle στη ζωή διάφορων αιρετών και μάλιστα δημάρχων που ακολουθούν τα χνάρια του στα «φώτα» της αυτοδιοίκησης με εκτός αυτοδιοικητικού πλαισίου υπέρμετρη δημοσιότητα, εμφανίσεις, social media, «πιασάρικες» δηλώσεις κτλ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠ’ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΨΗΝΑΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, MARATHON FOUNDATION August 22, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η αρχή του τέλους για τον Ηλία Ψηνάκη καθώς το τσουνάμι των πάσης φύσεως επιθέσεων που δέχεται πλέον απ’ όλες τις πτέρυγες ολοένα κι αυξάνονται, πλησιάζει. Μετά την ιστορία της κατασκήνωσης ΑμεΑ του Αγ. Ανδρέα, σειρά έχει το MARATHON FOUNDATION που ίδρυσε αγνοώντας να ενημερώσει το δημοτικό του συμβούλιο επ’ αυτού, ακόμα κι όταν του ζητήθηκε απ’ τον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Νίκο Χατζηγιάννη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ: ‘‘ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ’’ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΑΜΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ, ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ August 20, 2016 / απο kirkinews .gr (author), ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ (author)

Αν και για πολλούς η παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου επικεφαλής παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας του δήμου Μαραθώνα Νίκου Χατζηγιάννη, σχετικά με την κατάσταση που επικράτησε φέτος στην Ε' Κατασκήνωση στον Άγιο Ανδρέα, έρχεται καθυστερημένα, εν τούτοις δείχνει το μέγεθος του προβλήματος που παρουσιάστηκε εις βάρος της καλής διαμονής των παιδιών ΑμεΑ που περίμεναν όλο το χρόνο αυτές τις λίγες μέρες ανεξάρτητων διακοπών με φίλους που συναντούν κάθε χρόνο στη κατασκήνωση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ ΥΠΟΓΡΑΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΑΡΧΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΒΑΡΝΑΒΑΣ August 17, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Οι φωτογραφίες του Μιχάλη Αποστολόπουλου δείχνουν πέραν πάσης αμφιβολίας την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το κοιμητήριο της δημοτικής ενότητας Βαρνάβα, που βιώνει την πλήρη αδιαφορία της δημοτικής αρχής Μαραθώνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΥΤΕ ΘΑΝΑΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΟΥ 1888

ΣΧΟΛΙΑ / ΘΑΝΑΤΟΣ, ΧΩΡΙΣΜΟΣ August 16, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Παράξενη η εικόνα που δείχνει τα σφιχτοδεμένα χέρια ενός ζευγαριού πάνω απ’ τον τοίχο που χωρίζει τα μνήματά τους, σαν να μη θέλουν να επιτρέψουν στο θάνατο ή στους ανθρώπους να τους κρατήσουν μακριά τον ένα απ’ τον άλλο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

3 ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ August 15, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Κανείς δεν είναι βέβαιος πλέον πως θα πορευτεί ο δήμος Μαραθώνα, μ’ ένα διαρκώς απόντα δήμαρχο, μια πλειοψηφία που έχει καταλήξει μειοψηφία, μ’ ένα πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου που δεν καταφέρνει να περάσει με τη πρώτη κατεπείγοντα θέματα που έχουν άμεση σχέση με την εύρυθμη λειτουργία του δήμου και των δομών του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ, ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ August 15, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Όσοι τουριστικοί οδηγοί κι αν εκδοθούν, αν δεν αλλάξει η νοοτροπία των αιρετών εκπροσώπων του δήμου ώστε να τολμήσουν πράγματα, η πόλη θα παραμείνει δέσμια του διπλού και τριπλού παρκαρίσματος μπροστά στις τράπεζες της Αραφηνιδών Αλών, στο μποτιλιάρισμα της συμβολής λεωφόρου Φλέμινγκ και Χρυσοστόμου Σμύρνης στην κεντρική πλατεία, στην ατελείωτη ταλαιπωρία της λεωφόρου Φλέμινγκ μέχρι τη Μαραθώνος, στη μετατροπή όλων των δρόμων του κέντρου μέχρι το Σ/Μ Μαρινόπουλος – πολλές φορές και πιο κάτω ακόμα – σ’ ένα απέραντο πάρκινγκ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

8 ΩΡΕΣ 23 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

23 ΩΡΕΣ 7 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

23 ΩΡΕΣ 1 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΡΑΦΗΝΑ: ΕΝΟΧΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ! ΑΘΩΑ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚ; / ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣΟ.Λ.Ρ.ΔΗΜΟΣ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

22 ΩΡΕΣ 8 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

22 ΩΡΕΣ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΕΠΙΣΤΟΛΗΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

21 ΩΡΕΣ 39 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

9o FORUM ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ / ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ9ο FORUM ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣΕΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

22 ΩΡΕΣ 32 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ