ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ, ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ August 15, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Όσοι τουριστικοί οδηγοί κι αν εκδοθούν, αν δεν αλλάξει η νοοτροπία των αιρετών εκπροσώπων του δήμου ώστε να τολμήσουν πράγματα, η πόλη θα παραμείνει δέσμια του διπλού και τριπλού παρκαρίσματος μπροστά στις τράπεζες της Αραφηνιδών Αλών, στο μποτιλιάρισμα της συμβολής λεωφόρου Φλέμινγκ και Χρυσοστόμου Σμύρνης στην κεντρική πλατεία, στην ατελείωτη ταλαιπωρία της λεωφόρου Φλέμινγκ μέχρι τη Μαραθώνος, στη μετατροπή όλων των δρόμων του κέντρου μέχρι το Σ/Μ Μαρινόπουλος – πολλές φορές και πιο κάτω ακόμα – σ’ ένα απέραντο πάρκινγκ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η κοίμηση της Θεοτόκου απ' το σημερινό Μεγάλο Εσπερινό στο ναό της Θεοτόκου στα Περιβολάκια Ραφήνας (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ, ΠΑΡΑΜΟΝΗ August 14, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η καλή μας φίλη Γιώτα Μάρκου απ' τα Σπάτα, με την ανάρτησή της στο τοίχο της του FB μας θύμισε τις παλιότερες όμορφες εποχές. Ένα Δεκαπενταύγουστο ορόσημο. Τόσο κοντά, αλλά συγχρόνως τόσο μακριά μας! Γράφει λοιπόν η Γιώτα:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ! ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑ ΣΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΑΝΑΒΟΛΗ August 11, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η απόλυτη απαξίωση της λειτουργίας του δήμου Μαραθώνα συντελέστηκε σήμερα, όταν η κατεπείγουσα συνεδρίαση που κάλεσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βάιος Θανασιάς με θέμα την ανάθεση καθηκόντων σε επιτροπές για τις αναγκαίες προμήθειες λειτουργίας της υπό την ευθύνη του δήμου κατασκήνωσης που φιλοξενεί ΑμεΑ, αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΨΗΝΑΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ August 11, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Άλλη τακτική πλέον εφαρμόζεται στο δήμο Μαραθώνα προκειμένου να διασωθεί ο δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης, καθώς έχει καταστεί πλέον μειοψηφία μετά τις ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών του συμβούλων, με την νόμιμη αντικατάστασή τους. Η μέθοδος που ακολουθείτε προσβλέπει στην αποπομπή των ανεπιθύμητων αιρετών συμβούλων μέσω της ενεργοποίησης της νομοθεσίας που προβλέπει την καθαίρεση συμβούλων που έχουν τρεις συνεχόμενες αδικαιολόγητες απουσίες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το ανακαινισμένο σκοπευτήριο για τις ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.   (ΦΩΤΟ: )

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟY! ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ August 10, 2016 / απο ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ (author)

Αντί να πανηγυρίζουν για μια τεράστια νίκη, που ανήκει μόνο στο πείσμα και τη σκληρή δουλειά της νεαρής Άννας και την συμπαράσταση της οικογένειάς της, μήπως θα έπρεπε να κρύβονται και για την βοήθεια, που ΔΕΝ της έδωσαν και για τα χάλια του Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου στον Δήμο μας (Μαρκόπουλο, για τους μη γνωρίζοντες), που το άφησαν εννέα (9) χρόνια, να ρημάξει και να λεηλατηθεί και μόλις πριν τρία (3) χρόνια, άρχισε τελικά να αξιοποιείται από την ΕΛ.ΑΣ. (μερικώς) και με την βοήθεια του Δήμου μας;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΟΥ ΛΕΝΕ: ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΝΑ ΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ 400 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ August 08, 2016 / απο ΠΥΛΗ ΙΑΣΩΝΟΣ (author)

ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΠΤΙ, ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ στην είσοδο του φροντιστηρίου δίπλα. Αυτή, κρατώντας το σκυλί της, λέει: «ε, δηλαδή τι; Σφάξε με, αγά μου, ν’ αγιάσω; Ε όχι, θα παλέψω». Αυτός απαντάει: «Να πολεμήσεις, δηλαδή, για τα δικαιώματα του υπαλλήλου και του εργάτη; Πώς δηλαδή; Αφού δεν υπάρχει τίποτα. Δεν έχει τίποτα. Τι να δώσει; Δε γίνεται».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

25.000 ΑΤΟΜΑ ΔΗΛΩΣΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΗ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ Προγράμματος ΤΗΣ Ν.Δ.

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ August 06, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστής Χατζηδάκης, με αφορμή την ολοκλήρωση της διαβούλευσης με την κοινωνία για την κατάρτιση του κυβερνητικού προγράμματος του Κόμματος, έκανε την εξής δήλωση:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ August 05, 2016 / απο ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Η διοίκηση Ψινάκη συνεχίζει τη στρατηγική διάλυσης του Δήμου και στους τομείς Υγείας, Πρόνοιας κλπ. Μετά την «αδιαφορία» το προηγούμενο διάστημα για τους εργαζόμενους στο «κοινωνικό παντοπωλείο» και το πρόγραμμα που εφαρμόζεται από την «Λαογραφική Εταιρία Βαρνάβα», στο οποίο οι εργαζόμενοι είχαν να πληρωθούν έξι μήνες. Οι Δήμοι Μαραθώνα, Διονύσου και Ωρωπού, που συμμετέχουν, περί “άλλων τυρβάζουν” γι’ αυτήν την κατάσταση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

11 ΩΡΕΣ 58 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

35 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ