ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

Η πανδαμάτωρ φύση!   (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ)

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΜΠΑΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΑΠΟΛΑΥΣΗ, ΘΑΛΑΣΣΑ, ΜΠΑΝΙΟ September 21, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αφιερωμένο στις φίλες κολυμβήτριες που βρίσκω σ’ αυτή τη μοναδική παραλία και με συντροφεύουν στο μπάνιο μου, που εκτός των άλλων εξελίσσεται στην ανταλλαγή απόψεων επί κάθε επιστητού. Η παρέα τους αποτελεί το δικό μου νέκταρ κι αμβροσία της ψυχής μου, αυτές τις δύο ώρες που αφιερώνω αποκλειστικά στον εαυτό μου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το καλό κλίμα έκδηλο στα πρόσωπα της Ιφιγένειας και του Παναγιώτη που συνομιλούν μπροστά σ' ένα σύνολο τεσσάρων φωτογραφιών του εκθέτη κ. Καλφαντή  (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ )

Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΣΧΟΛΙΑ, ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ September 21, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η έκπληξη κι ο ενθουσιασμός της κ. Βαρδοπούλου ήταν έκδηλοι καθώς ρωτούσε με ενδιαφέρον να μάθει για κάθε μια φωτογραφία ξεχωριστά. Μάλιστα ρώτησε τον κ. Καλφαντή αν πωλούνται οι φωτογραφίες και πήρε θετική απάντηση, με την υποσημείωση ότι δεν αφορούν τις εκτιθέμενες, αλλά άλλες που θα ανατυπωθούν, καθώς ο κ. Καλφαντής ήδη έχει πρόταση να μεταφέρει την έκθεση όπως ακριβώς είναι, ώστε να εκτεθεί σε μεγάλο νησί.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο κ. Ρεΐσογλου όρθιος δείχνει στο δήμαρχο κ. Ψηνάκη το χάρτη με τις οριοθετήσεις των οικισμών  (ΦΩΤΟ: )

ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ, ΠΟΤΙΖΕΤΑΙ ΚΙ Η ΓΛΑΣΤΡΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ, ΟΙΚΙΣΜΟΙ, ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ, ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΕΪΣΟΓΛΟΥ September 20, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στην Επιτροπή Επίλυσης Χωροταξικών Θεμάτων Δήμου Μαραθώνα με πρόεδρο τον αντιδήμαρχο κ. Αιμίλιο Ρεΐσογλου που ολοκλήρωσαν την διαδικασία οριοθέτησης των οικισμών ώστε να εξαιρεθούν απ’ τους δασικούς χάρτες. Φυσικά μερίδιο της επιτυχίας παίρνει αυτοδικαίως κι ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης, χωρίς να κουνήσει ούτε το μικρό του δακτυλάκι!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΑΦΗΝΑ: ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ September 19, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σε τηλεφωνική επικοινωνία μας με το Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλη Πιστικίδη σχετικά με το θέμα της ανάπλασης πλατείας Ταχυδρομείου ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ. ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; πήραμε απάντηση στα ερωτηματικά που προέκυψαν μετά την επέμβαση Λαζαρή και την αναδημοσίευσή της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ )

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΑΡΑΛΙΑ, ΔΩΡΕΑΝ, ΜΠΑΝΑΚΙ, ΑΠΟΛΑΥΣΗ September 17, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Το καλοκαιράκι ζει και βασιλεύει στη Ραφήνα, με τις όμορφες ακρογιαλιές και τη γαλήνια θάλασσα που σε προσκαλεί να την απολαύσεις. Σε μια απ’ αυτές τις μαγευτικές παραλίες κάναμε σήμερα ένα ακόμα φανταστικό μπανάκι, παρέα με μερικά σπαράκια που κάπου – κάπου δοκίμαζαν αν είμαστε νόστιμοι αποσπώντας μας στιγμιαία απ’ τη νιρβάνα της απόλαυσης να βρισκόμαστε στην αγκαλιά μιας τέτοιας θάλασσας!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Παναγιώτης Καλφαντής (δεξιά) με το διαφημιστή Σπύρο Κοκκόλη με φόντο φωτογραφίες της προσωπικής του έκθεσης στη Ραφήνα  (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ)

ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ ΤΟΜΑΤΑΚΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΦΑΝΤΗΣ September 16, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σήμερα, 16 Σεπτεμβρίου, στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας στο Π.Π.Κ. Ραφήνας το βλέμμα μας τράβηξε μια φωτογραφία που ξεχώριζε μόνη απ’ το μοναδικό κόκκινο χρώμα του κεντρικού της μοτίβου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Ρ-Π Βασίλης Πιστικίδης ανάμεσα στον Γιώργο Κοκκόλη (αριστερά) και Γιώργο Γιάννακα (ΦΩΤΟ: Α. ΡΑΓΚΟΥΣΗ  )

ΑΓΚΑΖΕ ΜΕ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ September 14, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Στην επίσημη πρώτη πρώτη του εμφάνιση στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου, ο νέος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γιάννακας, συνοδευόταν από εκλεκτούς φίλους του στο ακροατήριο, αλλά και τη τύχη στην πρώτη ανάληψη υπεύθυνης αρμοδιότητας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Γιώργος Γιάννακας (δεξιά) με το Γιώργο Κοκκόλη, στη σημερινή 14-9 συνεδρίαση του Δ.Σ. Ρ-Π (ΦΩΤΟ: Α. ΡΑΓΚΟΥΣΗ )

ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΟΛΗΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ September 14, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αυτά που ενώνουν τους δύο δημοτικούς συμβούλους του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, τον αντιδήμαρχο Πικερμίου Γιώργο Κοκκόλη και τον δημοτικό σύμβουλο της ελάσσονος μειοψηφίας Γιώργο Γιάννακα, είναι πολλά περισσότερα απ’ το ένα που τους χωρίζει στα έδρανα, αφού ό ένας κάθεται σ’ αυτό της πλειοψηφίας κι ο άλλος της μειοψηφίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

14 ΩΡΕΣ 39 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

19 ΩΡΕΣ 31 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ