ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΨΗΝΑΚΗ...

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΜΕΑ, ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ, ΓΑΛΑ, ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ August 04, 2016 / απο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ (author)

Αν αληθεύει είναι απίστευτο και χαρακτηριστικό της φετινής αποδιοργάνωσης της Κατασκήνωσης του Αγ. Ανδρέα : Από προφανή κακό υπολογισμό, παρήγγειλαν και προμηθεύτηκαν 500 (!!) κιλά γάλα, το οποίο λήγει την Κυριακή 7-8-2016 !!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η παραλία στον Άγιο Ανδρέα με ειδική ράμπα ΑμεΑ αποτελεί το χώρο θαλασσίων λουτρών των φιλοξενούμενων στη κατασκήνωση  (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΜΕΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΑΜΕΑ, ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ August 04, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Χάθηκε η πρώτη βδομάδα της κατασκηνωτικής περιόδου για ΑμεΑ στο Μαραθώνα λόγω αλλεπάλληλων παραιτήσεων των καθ’ ύλη υπευθύνων καλής λειτουργίας της προς τούτο κατασκήνωσης. Κατόπιν τούτων την όλη υποχρέωση ανέλαβε προσωπικά ο δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης, αφού πρώτα κατά τη συνήθη τακτική του επέρριψε ευθύνες στους πάντες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΧΡΥΣΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ August 01, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μετά την τεράστια απήχηση που είχε η είδηση της αποφοίτησης της νέας γιατρού Χρύσας Κατσαρού, γόνου της ιατρικής οικογένειας Κατσαρού – Σταυρακοπούλου, η νέα κοπέλα δεν μπόρεσε παρά να απευθύνει το από καρδιάς ευχαριστώ της, πρώτα στους γονείς της και μετά σ’ όλους εμάς που της ευχηθήκαμε καλή σταδιοδρομία στα χνάρια του Ιπποκράτη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΞΕΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ Η ΠΑΛΛΗΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΔΗΜΟΣ, ΞΕΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ August 01, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Έθνους της Κυριακής (31/07/2016), ο δήμος Παλλήνης αγγίζει την πρώτη θέση πανελλαδικά ως προς την περιοχή επιλογής των ξένων να εγκατασταθούν στη χώρα μας, με αντάλλαγμα την παροχή βίζας και άδεια παραμονής από το κράτος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΧΡΥΣΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΙΑΤΡΙΚΗ, ΒΙΚΥ ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ, ΓΟΝΕΙΣ, ΠΤΥΧΙΟ July 31, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πόση αλήθεια χαρά και περηφάνια για ένα γονιό να καμαρώνει το παιδί του την ώρα που δίνει τον ιερό όρκο του Ιπποκράτη, παίρνοντας στα χέρια του το πτυχίο ιατρικής. Στη θέση αυτή βρέθηκαν οι γονείς της Χρύσας Κατσαρού, Χρήστος Κατσαρός και Βίκυ Σταυρακοπούλου, όταν η κόρη τους ορκίστηκε και πήρε το πτυχίο ιατρικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήαρχος Σωτήρης Μεθενίτης κεντρικά απευθυνόμενος προς τη μειοψηφία με χαρακτηριστική χειρονομία. Ο Κώστας Μεθενίτης στη πίσω σειρά των εδράνων της μειοψηφίας. (ΦΩΤΟ: Α. ΡΑΓΚΟΥΣΗ)

Η ΑΤΑΚΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΑΤΑΚΑ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ July 30, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

«Είστε με τους βόθρους» φώναξε προς τα έδρανα της μειοψηφίας ο δήμαρχος Μαρκοπούλου Σωτήρης Μεθενίτης, στη χθεσινή συνεδρίαση του Σώματος με μοναδικό θέμα συζήτησης το προτεινόμενο ΚΕΛ στο ΒΙΟΠΑ Καλυβίων που προκάλεσε η μειοψηφία αντιτιθέμενη στη πρόθεση του δημάρχου Σαρωνικού Γιώργου Σωφρόνη να κατασκευάσει βιολογικό εντός των ορίων του δήμου του (!), σχεδόν με την έναρξη της συνεδρίασης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΚΟΝΤΑΡΟΜΑΧΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΚΡΗ – ΛΟΥΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΝΠΔΔ «ΘΟΡΙΚΟΣ»

ΣΧΟΛΙΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ July 28, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Κι ενώ όλα φαίνονταν να βαίνουν καλώς στη χθεσινή συνεδρίαση (27 Ιουλίου) του δημοτικού συμβουλίου Λαυρεωτικής μετά τη μάχη που δόθηκε πριν εισαχθούν τα εντός ημερησίας θέματα, με το πρώτο θέμα ημερησίας σχετικά με τη 2η αναμόρφωση Προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ «ΚΕΦΑΛΟΣ» για το οικονομικό έτος 2016 να ψηφίζεται χωρίς πολυλογίες ομόφωνα, τα αίματα άναψαν ξανά στο δεύτερο περί έγκρισης δεύτερης (2ης) αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» οικονομικού έτους 2016, όπου ξέσπασε ο δεύτερος γύρος της κονταρομαχίας μεταξύ δημάρχου Δημήτρη Λουκά και δημοτικής συμβούλου της μείζονος Αρετούσας Μακρή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

11 ΩΡΕΣ 59 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

36 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ