ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

Ο Γιώργος Γιάννακας (δεξιά) με το Γιώργο Κοκκόλη, στη σημερινή 14-9 συνεδρίαση του Δ.Σ. Ρ-Π (ΦΩΤΟ: Α. ΡΑΓΚΟΥΣΗ )

ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΟΛΗΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ September 14, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αυτά που ενώνουν τους δύο δημοτικούς συμβούλους του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, τον αντιδήμαρχο Πικερμίου Γιώργο Κοκκόλη και τον δημοτικό σύμβουλο της ελάσσονος μειοψηφίας Γιώργο Γιάννακα, είναι πολλά περισσότερα απ’ το ένα που τους χωρίζει στα έδρανα, αφού ό ένας κάθεται σ’ αυτό της πλειοψηφίας κι ο άλλος της μειοψηφίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΑΜΠΑΡΟΥ September 14, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ορεξάτη και πανέτοιμη για παραγωγή έργου εμφανίζεται η νέα αντιδήμαρχος κ. Δήμητρα Λαμπαρού καθ’ ύλη υπεύθυνη παιδείας. Τη Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου έγινε η πρώτη της επίσημη συνάντηση με τους Συλλόγους Γονέων των Σχολείων του Δήμου Μαραθώνα, υπό την παρουσία του κ. Άγγελου Λένα πρόεδρου Δημοτικής Ενότητας Μαραθώνα και της αναπληρώτριάς του κ. Ευαγγελίας Τσιμήνη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΙΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΥΨΕΛΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ (ΝΤΑΟΥ)

ΣΧΟΛΙΑ / ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΛΛΑΡΟΣ, ΦΑΝΗ ΨΑΘΑ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ September 14, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο Αύγουστος ξεψυχώντας άφησε παρακαταθήκη στο Σεπτέμβρη μια νέα κυψέλη αθλητισμού, ένα ολοκαίνουργο, πανέμορφο και λειτουργικό κλειστό γυμναστήριο, στο Νταού δίπλα στο Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου. Ένα γυμναστήριο που έκανε πραγματικότητα τα όνειρα δεκάδων παιδιών που αγωνίζονται με το παλαιστικό σύλλογο Ραφήνας-Πικερμίου όχι μόνο στη παλαίστρα, αλλά και στο ταπί της αθλητικής γυμναστικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Γιώργος Γιάννακας όρθιος με τον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Χριστόπουλο, τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Μισοκοίλη (δεξιά) και τον κ. Βουδούρη συνάδελφό του στην ελάσσονα μειοψηφία, σε φωτογραφία αρχείου απ’ την τελετή ανακήρυξης επίτιμου δημότη του  (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ)

Γ. ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ: ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ September 13, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

« Αποτελεί ιδιαίτερη ημέρα για μένα, η σημερινή ορκωμοσία μου ως δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου, στη περιοχή που γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγαπώ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΔΥ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ: ΤΟ ‘’ΔΙΑΜΑΝΤΙ’’ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ 1ης ΥΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, 1Η ΥΠΕ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΣ, ΟΝΟΜΑΤΟΘΕΣΙΑ September 12, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ένα μοναδικό Κ.Υ. πρότυπο πανελλαδικά διαθέτει η 1η ΥΠΕ στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου. Το ΠΕΔΥ Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου με εντολή της υποδιοικήτριας της 1ης ΥΠΕ κ. Χρυσάνθης Κισκήρα, μπήκε σε 24ωρη λειτουργία απ’ τη 1η Ιουνίου και με αυξημένη εφημερία από Παρασκευή έως Κυριακή, που σημαίνει ότι τα υπερσύγχρονα εργαστήρια που διαθέτει (ακτινολογικό, υπέρηχοι, πλήρες μικροβιολογικό κλπ.) παραμένουν σε λειτουργία, ενώ εφημερεύουν εκτός παθολόγου και γενικού ιατρού, ακτινολόγος, καρδιολόγος και οδοντίατρος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ September 10, 2016 / απο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ (author)

Ένα «διαμάντι» στη Ραφήνα !… Νταού Πεντέλης … το Κέντρο Υγείας Ραφήνας-Πικερμίου … που «δείχνει» το δρόμο!!!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΚΡΑΤΑ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ" ΤΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΔΗΜΟΤΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ September 10, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" (author)

Είναι η πολλοστή φορά που η παράταξή μας, δια στόματος Ανδρέα Βασιλόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου, ζητά από τη Δημοτική Αρχή να μην "παροπλίζει" τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης. Ο κόσμος, δύο χρόνια τώρα, δεν ενημερώθηκε ποτέ ποιος είναι ο Συμπαραστάτης που ορίστηκε από τον Δήμο, που είναι το γραφείο του, ποια είναι τα στοιχεία επικοινωνίας και ποιες ώρες δέχεται.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν. ΜΑΚΡΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ, ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. September 09, 2016 / απο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε από τον τοπικό τύπο τους βανδαλισμούς στα γραφεία της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας στη Νέα Μάκρη. Με τον πιο απερίφραστο τρόπο καταδικάζουμε τέτοιες πρακτικές. Άλλωστε και εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσφατο παρελθόν είχε υποστεί ζημιές από παρόμοιες ενέργειες στη Νέα Μάκρη, ενώ σε διάφορες περιοχές της Ανατολικής Αττικής έχουμε υποστεί τραμπούκικες επιθέσεις, θρασύδειλων και αντιδημοκρατικών στοιχείων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

4 ΩΡΕΣ 47 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ