ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ»

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ July 16, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ευγενέστατη η επεξηγηματική παρέμβαση του κ. Βασίλη Δελαγραμμάτικα σχετικά με την αναφορά μας στο κ. Φώτη Δεληβοριά επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ελάσσονος μειοψηφίας «Δύναμη Πολιτών Μαραθώνα» σε ρεπορτάζ για το Μαραθώνα με την ένδειξη ΣΥΡΙΖΑ προερχομένη απ’ τη στήριξη που δέχτηκε στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση. Ας δούμε όμως τι λέει ο κ. Δελαγραμμάτικας, τον οποίο ευχαριστούμε για την επικοινωνία του μαζί μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ VS ΓΚΙΚΑΡΑΚΗ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ July 14, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Υψηλού επιπέδου η αντιπαράθεση μεταξύ του Περιφερειακού Συμβούλου Πάρη Ευαγγελίου και της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Λαυρεωτικής Μαρίας Γκικαράκη, που προέκυψε όταν ο δεύτερος διαμαρτυρήθηκε με χαρακτηριστικό μορφασμό επειδή δεν ανακοινώθηκε η παρουσία του απ’ τη πρόεδρο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΛΟ & ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ Ν.Δ. Ο ΠΕΤΡΟΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΕΤΡΟΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ July 14, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Νέα θέση ευθύνης ανέλαβε ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σπάτων-Αρτέμιδας Πέτρος Πουλάκης, ανεβαίνοντας άλλο ένα σκαλί προς τη κορυφή της κομματικής πυραμίδας της Ν. Δημοκρατίας ως υπεύθυνος οργάνωσης της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΝΗΣΙΔΑ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ / ΥΔΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΥΔΡΑ, ΝΗΣΙΔΑ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗΣ July 13, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Για πολλοστή φορά η νησίδα Σαν Τζόρτζιο ή Αγ. Γιώργης απασχόλησε το δημοτικό συμβούλιο Λαυρεωτικής στη χθεσινή συνεδρίαση της 12ης Ιουλίου, όπου ήρθε ως θέμα ημερησίας διάταξης η έκφραση γνωμοδότησης σχετικά με την Μελέτη Περιβάλλοντος για την Τροποποίηση του έργου (ΜΠΕ) με τίτλο: «Αιολικά Πάρκα και έργα διασύνδεσης, στην νήσο Άγιος Γεώργιος Αττικής», που παρά την προσπάθεια της δημοτικής αρχής να περάσει ομόφωνα, τελικά πέρασε κατά πλειοψηφία

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης σε εικόνα αρχείου απ' τα εγκαίνια του Κ.Υ. Ρ-Π τον Αύγουστο του 2014  (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ)

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Ο ΤΣΟΥΠΡΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΤΡΑΜΠΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ-ΖΟΥΡΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ July 13, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σε φοβερά δύσκολη θέση ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα λόγω των συνεχών ανεξαρτητοποιήσεων αντιδημάρχων και δημοτικών του συμβούλων με αποτέλεσμα να μη βρίσκει αντικαταστάτες των ήδη παραιτηθέντων για να καλύψει θέσεις ευθύνης και μάλιστα στον τομέα των οικονομικών του δήμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΒΑΛΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΑΚΟΣ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ) ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ July 13, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Εφιάλτης έχει καταντήσει για το δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος Γιάννης Παρασκευής που χώνει την ουρά του οπουδήποτε χρειαστεί για να δυσκολέψει κατά το δυνατό τις αποφάσεις του Σώματος που παίρνονται παράτυπα κατά τον ίδιο και κατ’ επέκταση την δημαρχιακή πορεία Λουκά και το έργο που θέλει να πράξει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Βαγγέλης Μαυρουδής στο κέντρο, την ημέρα των δημαιρεσιών του δήμου Ρ-Π το Σεπτέμβρη του 2014  (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ)

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ή ΟΧΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ July 12, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author), ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΤΟΣ (author)

Οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Πνευματικάτος και Αγγελική Ραγκούση σχολιάζουν την απόφαση του δημοτικού συμβούλου Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλη Μαυρουδή να παραιτηθεί. Οι εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις των δύο περί παραίτησης ή μη, καθώς γνωρίζουν άριστα το τοπικό δημοτικό σκηνικό, παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού επί προσθέτως κι οι δυο εκτιμούν τη πολυσχιδή προσφορά του κ. Μαυρουδή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΤΟΠΟΔΗΣ )

ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ: ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ July 12, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μέχρι το Σεπτέμβρη αναμένεται η παραίτηση του δημοτικού συμβούλου της ελάσσονος μειοψηφίας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βαγγέλη Μαυρουδή. Σύμφωνα με όσα μας δήλωσε ο κ. Μαυρουδής η παραίτησή του ήταν να κατατεθεί απ’ το Μάη, αλλά γεγονότα όπως η φιλοξενία προσφύγων στο δήμο τρέναρε για λίγο την αναγγελία, η οποία θα γίνει πλέον το αργότερο μέχρι το Σεπτέμβρη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

12 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

36 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ