ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

Η παραλία στον Άγιο Ανδρέα με ειδική ράμπα ΑμεΑ αποτελεί το χώρο θαλασσίων λουτρών των φιλοξενούμενων στη κατασκήνωση  (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΜΕΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΑΜΕΑ, ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ August 04, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Χάθηκε η πρώτη βδομάδα της κατασκηνωτικής περιόδου για ΑμεΑ στο Μαραθώνα λόγω αλλεπάλληλων παραιτήσεων των καθ’ ύλη υπευθύνων καλής λειτουργίας της προς τούτο κατασκήνωσης. Κατόπιν τούτων την όλη υποχρέωση ανέλαβε προσωπικά ο δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης, αφού πρώτα κατά τη συνήθη τακτική του επέρριψε ευθύνες στους πάντες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΧΡΥΣΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ August 01, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μετά την τεράστια απήχηση που είχε η είδηση της αποφοίτησης της νέας γιατρού Χρύσας Κατσαρού, γόνου της ιατρικής οικογένειας Κατσαρού – Σταυρακοπούλου, η νέα κοπέλα δεν μπόρεσε παρά να απευθύνει το από καρδιάς ευχαριστώ της, πρώτα στους γονείς της και μετά σ’ όλους εμάς που της ευχηθήκαμε καλή σταδιοδρομία στα χνάρια του Ιπποκράτη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΞΕΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ Η ΠΑΛΛΗΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΔΗΜΟΣ, ΞΕΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ August 01, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Έθνους της Κυριακής (31/07/2016), ο δήμος Παλλήνης αγγίζει την πρώτη θέση πανελλαδικά ως προς την περιοχή επιλογής των ξένων να εγκατασταθούν στη χώρα μας, με αντάλλαγμα την παροχή βίζας και άδεια παραμονής από το κράτος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΧΡΥΣΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΙΑΤΡΙΚΗ, ΒΙΚΥ ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ, ΓΟΝΕΙΣ, ΠΤΥΧΙΟ July 31, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πόση αλήθεια χαρά και περηφάνια για ένα γονιό να καμαρώνει το παιδί του την ώρα που δίνει τον ιερό όρκο του Ιπποκράτη, παίρνοντας στα χέρια του το πτυχίο ιατρικής. Στη θέση αυτή βρέθηκαν οι γονείς της Χρύσας Κατσαρού, Χρήστος Κατσαρός και Βίκυ Σταυρακοπούλου, όταν η κόρη τους ορκίστηκε και πήρε το πτυχίο ιατρικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήαρχος Σωτήρης Μεθενίτης κεντρικά απευθυνόμενος προς τη μειοψηφία με χαρακτηριστική χειρονομία. Ο Κώστας Μεθενίτης στη πίσω σειρά των εδράνων της μειοψηφίας. (ΦΩΤΟ: Α. ΡΑΓΚΟΥΣΗ)

Η ΑΤΑΚΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΑΤΑΚΑ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ July 30, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

«Είστε με τους βόθρους» φώναξε προς τα έδρανα της μειοψηφίας ο δήμαρχος Μαρκοπούλου Σωτήρης Μεθενίτης, στη χθεσινή συνεδρίαση του Σώματος με μοναδικό θέμα συζήτησης το προτεινόμενο ΚΕΛ στο ΒΙΟΠΑ Καλυβίων που προκάλεσε η μειοψηφία αντιτιθέμενη στη πρόθεση του δημάρχου Σαρωνικού Γιώργου Σωφρόνη να κατασκευάσει βιολογικό εντός των ορίων του δήμου του (!), σχεδόν με την έναρξη της συνεδρίασης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΚΟΝΤΑΡΟΜΑΧΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΚΡΗ – ΛΟΥΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΝΠΔΔ «ΘΟΡΙΚΟΣ»

ΣΧΟΛΙΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ July 28, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Κι ενώ όλα φαίνονταν να βαίνουν καλώς στη χθεσινή συνεδρίαση (27 Ιουλίου) του δημοτικού συμβουλίου Λαυρεωτικής μετά τη μάχη που δόθηκε πριν εισαχθούν τα εντός ημερησίας θέματα, με το πρώτο θέμα ημερησίας σχετικά με τη 2η αναμόρφωση Προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ «ΚΕΦΑΛΟΣ» για το οικονομικό έτος 2016 να ψηφίζεται χωρίς πολυλογίες ομόφωνα, τα αίματα άναψαν ξανά στο δεύτερο περί έγκρισης δεύτερης (2ης) αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» οικονομικού έτους 2016, όπου ξέσπασε ο δεύτερος γύρος της κονταρομαχίας μεταξύ δημάρχου Δημήτρη Λουκά και δημοτικής συμβούλου της μείζονος Αρετούσας Μακρή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΡΕΤΟΥΣΑΣ ΜΑΚΡΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΟΥΚΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ July 28, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Απίστευτη επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε η δημοτική σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Λαυρεωτικής Αρετούσα Μακρή, εναντίον του δημάρχου Δημήτρη Λουκά, στη χθεσινή (27 Ιουλίου) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 18 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

11 ΩΡΕΣ 9 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ