ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ )

ΑΡΧΑΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΨΗΝΑΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ, ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ July 01, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Τραγική φιγούρα στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα ο δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης που αποδοκιμάστηκε έντονα απ’ το ακροατήριο τόσο και για τον ανύπαρκτο απολογισμό πεπραγμένων της 2ετίας του, όσο και για την άνευ ουσίας ενημέρωση του για όσα (δεν) πέτυχε με τους Κινέζους κατά την πρόσφατη επίσκεψή του εκεί.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΟΛΕΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΛΥΜΑΤΑ, ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΡΥΠΑΝΣΗ June 29, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author), ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ/ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Ρ-Π (author)

Διαχρονική η διαμάχη μεταξύ του Λιμένος Ραφήνας και της Πόλης, με τις εκάστοτε δημοτικές αρχές του παλιού δήμου Ραφήνας και του διευρυμένου Ραφήνας-Πικερμίου επί 4 10ετίες να δαιμονοποιούν τις διοικήσεις του Λιμένα απ’ την εποχή του λιμενικού ταμείου ακόμα για ότι κακό συμβαίνει στη πόλη, χωρίς ποτέ να αναρωτιούνται αν φταίνε κι οι ίδιοι που ποτέ δεν συνεννοήθηκαν ώστε η πόλη να αποκομίσει τα οφέλη που θα έπρεπε να δρέπει απ’ το λιμάνι που φιλοξενεί, όπως γίνεται σε κάθε πόλη-λιμάνι ημεδαπής και αλλοδαπής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΕΝΑΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΣ ΦΙΛΟΤΕΧΝΟΣ ΣΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ June 27, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ένας αναπάντεχος επισκέπτης βρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης των τριών διακεκριμένων εικαστικών απ’ τη Διώνη, Παντελή Ψαρρά Στέλλας Βαμβακάρη και Βασίλη Τάγκαλου, στο Πνευματικό Κέντρο της Ραφήνας. Πρόκειται για ένα χαριτωμένο σκυλάκο που καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων καθόταν ξαπλωμένος απολαμβάνοντας τα τεκταινόμενα, μέχρι να τον ανακαλύψουμε και να αποθανατίσουμε την παρουσία του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βασίλης Πιστικίδης (αριστερά) δήμαρχος Ρ-Π με το Σπύρο Λιβαθινό ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Μαραθώνα. Διακρίνεται ο αντιπρόεδρος της Ενώσεως Συντακτών Χρήστος Κυρίτσης  (ΦΩΤΟ: ΜΑΚΗΣ ΚΕΛΕΚΗΣ )

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΘΩΚΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΕΙΚΟΝΑ June 27, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Στον ποδοσφαιρικό αγώνα Επιλέκτων της unicef και Εργατικού Κέντρου Αθήνας που διεξήχθη στη Ραφήνα, συναντήθηκαν ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης κι ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα Σπύρος Λιβαθινός.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από αριστερά: Κώστας Λεβαντής πρώην δήμαρχος Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς δήμαρχος Λαυρεωτικής και Τάκης Τσίκλος αντιδήμαρχος  (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ )

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΙΟΥΜΟΡ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ June 26, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Χαλαρούς και εύθυμους τσάκωσε ο φακός μας το δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά, με το πρώην δήμαρχο Κώστα Λεβαντή επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου και τον αντιδήμαρχο Τάκη Τσίκλο, κατά την ετήσια επίσκεψη στη Μακρόνησο που διοργανώνει ο κ. Θανάσης Μαρτίνος για να λειτουργήσει το βυζαντινό εκκλησάκι του Αγ. Γεωργίου που έχει ανακαινίσει εκεί.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠ’ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΕΣΠΕΡΙΔΑ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ June 25, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" (author)

Καταδικάζουμε ως παράταξη τις φραστικές αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Δημάρχου και ορισμένων εκ των προσκεκλημένων, από μεμονωμένους πολίτες, συμπεριφορές που μόνο αρνητική επίδραση μπορεί να έχουν. Επίσης, χαιρετίζουμε την ενημερωτική εσπερίδα για την άφιξη των προσφύγων στις παιδικές κατασκηνώσεις Ραφήνας και πραγματικά ευχαριστούμε την κα Αγγελική Ραγκούση για την πρωτοβουλία και τη διοργάνωση. Ευχόμαστε να ακολουθήσουν αντίστοιχες εκδηλώσεις και για τα άλλα μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ ΔΡΕΠΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΠ’ ΤΗ ΔΟΜΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΡΓΑΣΙΑ June 24, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Με αφορμή την οικονομική ύφεση και την υψηλή ανεργία την οποία αντιμετωπίζουν αρκετοί δημότες του Δήμου μας και σε συνδυασμό με την ύπαρξη δομής προσωρινής υποδοχής προσφύγων στην περιοχή, ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς διεκδίκησε και πέτυχε την ένταξη του Δήμου μας σε 8μηνο πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων με δημιουργία 100 θέσεων εργασίας για το Δήμο Λαυρεωτικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ )

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ & ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΒΑΡΝΑΒΑ June 22, 2016 / απο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (author), ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ (author)

Με επιστολή των Ενεργών πολιτών Βαρνάβα Μαραθώνα, ο Μ. Αποστολόπουλος, ευχαριστεί τους πυροσβέστες, αλλά και όλους τους εθελοντές που συνέδραμαν για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε την Δευτέρα στη θέση γύρω από παλαιάς χωματερής και το Νεκροταφείου της Τοπικής Κοινότητας Βαρνάβα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

11 ΩΡΕΣ 55 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

32 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ