ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

Ο Νεκτάριος Καλαντζής (αριστερά) με το δήμαρχο Πάτμου Γρηγόρη Στόϊκο (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΤΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΤΗ ΠΑΤΜΟ

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΠΑΤΜΟΣ July 23, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Στο νησί της αποκάλυψης, τη Πάτμο, βρίσκεται αυτές τις μέρες ο δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης και επικεφαλής της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Νεκτάριος Καλαντζής. Εκεί συναντήθηκε με το δήμαρχο Πάτμου Γρηγόρη Στόϊκο, όπου συζήτησαν κοινά θέματα σχετικά με την τοπική αυτοδιοίκηση που υπηρετούν, με το Νεκτάριο να δηλώνει εντυπωσιασμένος απ’ τις ομορφιές της νήσου και τη μυστηριακή ατμόσφαιρα που καλύπτει το Σπήλαιο της Αποκάλυψης και τη Μονή του αγίου Ιωάννου του Ευαγγελιστή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ )

ΑΝΟΔΟΣ & ΠΤΩΣΗ…ΨΗΝΑΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ July 21, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Προ τριών ετών, όταν πρωτακούστηκε το όνομα του Ηλία Ψηνάκη ως υποψηφίου δημάρχου Μαραθώνα, δεν ήταν λίγοι όσοι ξαφνιάστηκαν καθώς ήξεραν τις δραστηριότητες Ψηνάκη ως προσώπου της showbiz που δημιουργούσε ερωτήματα κατά πόσο θα μπορούσε να ανταποκριθεί στα αυξημένα καθήκοντα ενός δημάρχου και μάλιστα σ’ ένα δήμο που είχε ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια από πολλά προβλήματα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμαρχος Ρ-Π Βασίλης Πιστικίδης (δεξιά) με το δημοτικό σύμβουλο της ελάσσονος μειοψηφίας Μάκη Βουδούρη  (ΦΩΤΟ: )

Η ΡΑΦΗΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ July 21, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για το kirkinews.gr, που πήρε το ρίσκο να διοργανώσει μια εσπερίδα, τιθέμενη υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας αν. Αττικής και του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου όπου έχει την έδρα του και πραγματοποιήθηκε μόλις λίγες μέρες πριν την εγκατάσταση των προσφύγων στη κατασκήνωση του δήμου Ζωγράφου στα Περιβολάκια, με το προφητικό τίτλο «ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ/ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ» ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ εκτός απ’ την απόλυτη επιτυχία που είχε, σήμερα δικαιώνεται περισσότερο

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ July 20, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ένα μικρό εκκλησάκι στο πεντελικό όρος λίγο πάνω απ’ τη Νταού, αποτελεί τη βάση του σημερινού σχολίου μας, που αφιερώνεται στους συνδημότες κατοίκους του Ντραφίου, οι οποίοι δικαίως ή αδίκως έχουν αναγορεύσει το δήμο Πεντέλης ως δήμο υπόδειγμα στον οποίο θα επιθυμούσαν να ανήκουν αντί του οικείου δήμου τους, Ραφήνας-Πικερμίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΗΛΟ ΤΗΣ ΕΡΙΔΑΣ Ο Ο.Λ.Ρ.: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗ – ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, Ο.Λ.Ρ., ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ July 18, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ηλεκτρονικό επιστολικό καυγά μεταξύ του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Πιστικίδη και του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου, επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Βασιλόπουλου, τροφοδότησε η αντιπαράθεση σχετικά με τη πρόσκληση του Ο.Λ.Ρ. με επίκεντρο το θέμα της αποχέτευσης των λυμάτων του οργανισμού προς το προεδρείο του δήμου κι όχι προς το δήμαρχο ως είθισται.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμαρχος Ρ-Π Βασίλης Πιστικίδης (αριστερά) με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη κατά την πρόσφατη παραλαβή φαρμάκων για το Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου  (ΦΩΤΟ: )

ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΔΕ ΣΗΚΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ρ-Π ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ July 18, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Άμεση απάντηση, που δείχνει ότι δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του, έδωσε ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης στο δελτίο τύπου του Ανδρέα Βασιλόπουλου επικεφαλής της παράταξης ελάσσονος μειοψηφίας «Δύναμη Πολιτών» που αναρτήσαμε με τίτλο ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Ο.Λ./ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ θέτοντάς του καίρια ερωτήματα τα οποία βέβαια ζητούν απαντήσεις.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Βίκυ Σταυρακοπούλου - Κατσαρου στο ιατρείο της (ΦΩΤΟ: )

ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΙΚΥΣ ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ VS ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΗΛΙΑ ΨΗΝΑΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΒΙΚΥ ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ July 18, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σκληρή επίθεση στο δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη, αν και απόντα-κρυβόμενο απ’ το δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα στη συνεδρίαση της 14ης Ιουλίου απευθύνει η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Βίκυ Σταυρακοπούλου – Κατσαρού, υπογραμμίζοντάς του να καταθέσει δημόσια εάν υπάρχει κάτι μεμπτό στην μέχρι τώρα θητεία της στον Δήμο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ»

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ July 16, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ευγενέστατη η επεξηγηματική παρέμβαση του κ. Βασίλη Δελαγραμμάτικα σχετικά με την αναφορά μας στο κ. Φώτη Δεληβοριά επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ελάσσονος μειοψηφίας «Δύναμη Πολιτών Μαραθώνα» σε ρεπορτάζ για το Μαραθώνα με την ένδειξη ΣΥΡΙΖΑ προερχομένη απ’ τη στήριξη που δέχτηκε στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση. Ας δούμε όμως τι λέει ο κ. Δελαγραμμάτικας, τον οποίο ευχαριστούμε για την επικοινωνία του μαζί μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 19 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

11 ΩΡΕΣ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ