ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΑΚΟΥΛΑΣ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ & ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΧΡΗΣΗΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΑΚΟΥΛΑ June 14, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, με αντικείμενο την ενσωμάτωση στην εθνική νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 2015/720 που αφορά στον περιορισμό της χρήσης πλαστικής σακούλας, μετείχε η Περιφέρεια Αττικής. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη Ευρωπαϊκή Οδηγία θα πρέπει να ληφθούν μέτρα προκειμένου η μέση ετήσια κατανάλωση να μην υπερβαίνει τις 90 λεπτές σακούλες ανά πολίτη έως τα τέλη του 2019, και τις 40 έως τα τέλη του 2025.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟ; ΚΑΛΕΣΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΜΜΑ, ΤΗΛΟΣ June 14, 2016 / απο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ (author), ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ (author)

Το τηλεφώνημα που δέχτηκε η δήμαρχος της Τήλου Μαρία Καμμά ήταν ομολογουμένως ανορθόδοξο, αλλά αναμενόμενο εδώ που έφτασαν τα πράγματα για άλλη μια φορά, στο ακριτικό νησί των περίπου 800 μόνιμων κατοίκων, ανάμεσά τους 70 παιδιά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
A Syrian woman cries while holding her children moments after arriving on a dinghy on the island of Lesbos, Greece August 23, 2015.  Greece, mired in its worst economic crisis in generations, has been found largely unprepared for a mass influx of refugees (ΦΩΤΟ: � Alkis Konstantinidis / Reuter)

ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΣΧΟΛΙΑ, ΕΣΠΕΡΙΔΑ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ June 14, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Τα θετικά μηνύματα που δεχόμαστε από διάφορες πλευρές σχετικά με τη διοργάνωση της Εσπερίδας «ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ/ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ» ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ξεπερνά κάθε προσδοκία καθώς τόσο οι πολίτες, όσο κι οι συνάδελφοι του τοπικού έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, ιδιαιτέρως δε οι καλοί συνάδελφοι Δημήτρης Πνευματικάτος και Αργύρης Κωστάκης οι οποίοι σε προσωπική επικοινωνία, μας συνεχάρησαν για την πρωτοβουλία και ήδη προωθούν την εκδήλωση, που πλέον αποτελεί κοινή υπόθεση με τα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ, σήμερα λάβαμε email απ’ τη Δέσποινα Αφεντούλη, γνωστή στην περιοχή της αν. Αττικής όπου έχει επανειλημμένως εκτεθεί και εκλεγεί, όπου αναφέρει:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΨΗΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ...

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΚΙΝΑ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ June 13, 2016 / απο ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ (author), ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ (author)

Ποια επένδυση ακριβώς; Ένας υπουργός κι ένας δήμαρχος παρουσίασαν μια "επένδυση" υποτίθεται 400 εκ. ευρώ. Όταν ρωτήθηκαν τι επένδυση είναι αυτή και ποιος βάζει τα λεφτά, δεν απάντησαν τίποτα! Η επένδυση δεν υπάρχει..

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 12 ΜΕΡΕΣ 24ΩΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΔΥ/Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ June 12, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Με γεωμετρική αύξηση στη ροή των επειγόντων περιστατικών τις πρώτες 12 μέρες, ξεκίνησε η 24ωρη λειτουργία του ΠΕΔΥ/Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, παρότι ακόμα δεν έχει γίνει ευρέως γνωστή η ως άνω λειτουργία του. Παράλληλα βέβαια υπήρξαν και προβλήματα προσαρμογής του προσωπικού στη σημερινή κατάσταση της 24ωρης εφημερίας και μάλιστα αυξημένης από Παρασκευή έως Κυριακή βράδυ με τη λειτουργία των εργαστηρίων και γιατρών ειδικοτήτων (2 ιατρών Γενικής Ιατρικής, Οδοντιάτρου, Μικροβιολόγου και Ακτινολόγου)

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ June 12, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα με τίτλο «40 ΝΕΑ HOT SPOTS» όπου περιλαμβάνει μεταξύ των περιοχών και τη Ραφήνα, έρχεται να επιβεβαιώσει την ανάγκη ενημέρωσης των κατοίκων για το φλέγον ζήτημα, αφού εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει εργασίες αποκατάστασης της κατασκήνωσης του δήμου Ζωγράφου που μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του, δόθηκε για την εγκατάσταση προσφύγων σ’ αυτές.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ, ΛΕΩΦ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ June 10, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Βιαστήκαμε να κατατάξουμε στην ίδια μοίρα με τους προκατόχους του, τον αντιδήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βαγγέλη Μπουρνούς, σχετικά με την υπόθεση του περιπτέρου που έχει καταλάβει το πεζοδρόμιο της Χρυσοστόμου Σμύρνης στη Ραφήνα, με αποτέλεσμα οι πεζοί και κυρίως οι μαθητές που πάνε στα σχολεία τους να υποχρεώνονται να περπατούν στο οδόστρωμα της μεγάλης κυκλοφορίας λεωφόρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιδού η ανεπίτρεπτη κατάσταση, όταν απέναντι ακριβώς περιμένει το νέο περίπτερο για τη μετεγκατάσταση του υπάρχοντος που βλέπετε στην εικόνα  (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ )

ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΙ Η ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ June 08, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Επί τρεις διαφορετικές δημοτικές αρχές είναι αδύνατο να μετακινηθεί ένα περίπτερο που αποτελεί κίνδυνο για την οδική ασφάλεια των πεζών, κυρίως μαθητών που πηγαίνουν στα σχολεία τους (νηπιαγωγείο – δημοτικό – γυμνάσιο – λύκειο), καθώς κατοικοεδρεύει στη λεωφόρο Χρυσοστόμου Σμύρνης στη Ραφήνα, έχοντας καταλάβει το πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα οι πεζοί, μεταξύ τους οι μαθητές, να κινούνται στη λεωφόρο που έχει μάλιστα μεγάλη κυκλοφορία οχημάτων ιδίως τις ώρες αιχμής που οι μαθητές πάνε στα σχολεία τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

14 ΩΡΕΣ 35 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

19 ΩΡΕΣ 26 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ