ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

Ιδού η ανεπίτρεπτη κατάσταση, όταν απέναντι ακριβώς περιμένει το νέο περίπτερο για τη μετεγκατάσταση του υπάρχοντος που βλέπετε στην εικόνα  (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ )

ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΙ Η ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ June 08, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Επί τρεις διαφορετικές δημοτικές αρχές είναι αδύνατο να μετακινηθεί ένα περίπτερο που αποτελεί κίνδυνο για την οδική ασφάλεια των πεζών, κυρίως μαθητών που πηγαίνουν στα σχολεία τους (νηπιαγωγείο – δημοτικό – γυμνάσιο – λύκειο), καθώς κατοικοεδρεύει στη λεωφόρο Χρυσοστόμου Σμύρνης στη Ραφήνα, έχοντας καταλάβει το πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα οι πεζοί, μεταξύ τους οι μαθητές, να κινούνται στη λεωφόρο που έχει μάλιστα μεγάλη κυκλοφορία οχημάτων ιδίως τις ώρες αιχμής που οι μαθητές πάνε στα σχολεία τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΦΥΤΕΨΑΝ ΝΕΑ ΑΛΜΥΡΙΚΙΑ ΣΤΗ ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ

ΣΧΟΛΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΔΑ, ΠΑΡΑΛΙΑ, ΑΛΜΥΡΙΚΙΑ June 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, τόνισε: «Σήμερα είμαστε εδώ για ναν αποκαταστήσουμε ένα περιβαλλοντικό έγκλημα που έγινε στην περιοχή μας. Θέλουμε ταυτόχρονα να δώσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς οποιονδήποτε σκεφτεί να προβεί σε παρόμοια ενέργεια: ότι θα μας βρίσκουν πάντα απέναντί τους και ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να καταστρέψει το περιβάλλον του τόπου μας.»

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝ.ΕΛ. Vs ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΝ.ΕΛ., ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ June 07, 2016 / απο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (author)

Η Νέα Δημοκρατία, μαθαίνουμε, ανακοίνωσε "εθνικό σχέδιο για το προσφυγικό". Ναι, η Νέα Δημοκρατία. Αυτοί που από το 2013 είχαν επανειλημμένα λάβει Ευρωπαϊκή Οδηγία να κατασκευάσουν κέντρα υποδοχής συγκεκριμένης χωρητικότητας, αφού το κύμα των προσφύγων είχε προϋπολογισθεί και η ΕΕ προετοιμαζόταν συντεταγμένα για τη διαχείρισή τους. Και τι έκανε η ΝΔ για αυτά που όφειλε να υλοποιήσει; Δεν τα έφτιαξαν επίτηδες για να έρθουν το 1.300.000 πρόσφυγες και να δημιουργηθεί χάος που θα εκμεταλλεύονταν αυτοί πολιτικά για να επιστρέψουν στην εξουσία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΙΓΙΑΛΟΣ: Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΑΛΩΒΗΤΟ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΠΑΡΑΛΙΑ, ΚΑΤΑΛΗΨΗ June 06, 2016 / απο ΝΤΙΝΑ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ (author)

Από εκεί που έφευγαν όλες οι ιερές πομπές των Αθηναίων για τη Δήλο, τώρα ιδιώτες επιχειρηματίες ασχημονούν. Παραλίες και λιμάνι στο Πόρτο Ράφτη έχουν κατακλυστεί με τραπεζοκαθίσματα, ομπρέλες και ξαπλώστρες όπως και με μόνιμες κατασκευές. Τίποτε δεν έμεινε αλώβητο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΚΙΝΑΡΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΤΗΝΟΣ, ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΚΙΝΑΡΑΣ June 06, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μια selfie με το πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη απ’ ένα υποψήφιο βουλευτή και μάλιστα στη περιφέρεια όπου εκτίθεται, είναι αξιοπρόσεκτο όπως και να το κάνουμε. Πως λοιπόν να αποφύγει τον πειρασμό ο Γιώργος Χριστόπουλος

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΕ ΜΕ ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ Ο ΨΗΝΑΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΚΙΝΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ June 04, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Επιστρέφοντας απ’ τη Κίνα ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία στο αεροδρόμιο του Ντουμπάϊ όπου περίμενε την ανταπόκριση της πτήσης του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΠΡΟΧΩΡΑ, Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ Σ-Α ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΔΗΜΟΤΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ June 04, 2016 / απο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

“Πως είναι δυνατόν να γίνει νόμιμο, σύγχρονο και άρτιο Έργο ΚΕΛ στη θέση Πλατύ Χωράφι, όπως ισχυρίζονται οι θιασώτες της λύσης αυτής;” αναρωτιέται ο συμπαραστάτης του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας και καταθέτει σειρά εγγράφων τα οποία τυχαίνουν εισαγγελικής διερεύνησης καθώς όπως επισημαίνει το έργο προχωρά:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αναμνηστική φωτογραφία αρχείου απ' τη δεύτερη μέρα της 2ημερίδας του Κ.Υ. Ρ-Π  (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ & ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ ΤΟ Κ.Υ. Ρ-Π

ΣΧΟΛΙΑ / ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ, Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ June 01, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η υπόθεση του ΠΕΔΥ/Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου αποτελεί την απόδειξη ότι τα δίκαια αιτήματα κερδίζονται όταν υπάρχει συνέχεια στις ενέργειες των εκάστοτε δημοτικών αρχών και συλλογικοί αγώνες πέρα και πάνω από οιεσδήποτε σκοπιμότητες. Υπερβάσεις που στη περίπτωση του Κ.Υ. Ρ-Π όχι μόνο συνέβησαν αλλά ευοδώθηκαν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

4 ΩΡΕΣ 41 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ