ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

Η συντονίστρια του Κ.Υ. Α. Δημητρίου, ο αντιδήμαρχος Ρ-Π Ε. Μπουρνούς, ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης κι ο δήμαρχος Ρ-Π Β. Πιστικίδης στο χώρο του χειρουργείου  (ΦΩΤΟ: Αγγελική Ραγκούση )

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ: ΕΔΩ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΡΑΒΟΥΝ

ΣΧΟΛΙΑ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ May 16, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

«Εδώ χαίρεσαι να σε ράβουν» είπε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης κατά τη σημερινή επίσκεψή του στο Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, όταν βρέθηκε στα επείγοντα και στο αντισηπτικό χειρουργείο του κέντρου, προκαλώντας τα γέλια των συνομιλητών του (δήμαρχος και αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου και συντονίστρια του κέντρου).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΩΖΟΥΝ(;) ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ May 13, 2016 / απο VIMALEAKS (author), vimaonline.gr (author)

Σαρωτικό ανασχηματισμό σχεδιάζει το Μαξίμου αμέσως μετά την υπογραφή της αξιολόγησης με τους Ευρωπαίους. Παρ' όλο που πολλοί υπέθεταν ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να αντέξει το βάρος όλων των μέτρων που θα κληθεί να ψηφίσει, το Μαξίμου όχι μόνο θα περάσει "χαλαρά" όλα τα μέτρα χωρίς να ανοίξει μύτη στο Σύνταγμα και στην κοινοβουλευτική του ομάδα αλλά έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάζει και την προεκλογική του εκστρατεία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το βαγόνι στη τελική φάση των εργασιών (ΦΩΤΟ: )

ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΒΑΓΟΝΙ…

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ, ΒΑΓΟΝΙ May 11, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ήταν ένα παλιό ξύλινο βαγόνι, δώρο του ΗΣΑΠ προ χρόνων στη Ραφήνα. Ένα ξύλινο βαγόνι απ’ τα πρώτα που έφθασαν στην Ελλάδα απ’ την τότε ΕΗΣ και μπήκαν σε κυκλοφορία στον ηλεκτρικό που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Κηφισιά. Ένα βαγόνι ερείπιο απ’ την εγκατάλειψη, παραπεταμένο και ξεχασμένο δίπλα στη παλιά κοινότητα της Ραφήνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΥΓΕΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ May 10, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας σχετικά με την ομιλία του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΚΕΨΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΤΡΟΧΑΙΑ, ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ May 09, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Στην εορτή του Αγίου Χριστοφόρου όταν το Πικέρμι ήταν κοινότητα με κοινοτάρχη το Θανάση Αδαμόπουλο, η μέρα λόγω του ότι ο Άγιος Χριστόφορος είναι προστάτης των αυτοκινητιστών, ήταν αφιερωμένη σε καμπάνια ενημέρωσης κατά των τροχαίων, με γενικό τίτλο «Ενός λεπτού σκέψη».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΞΙΦΟΥΛΚΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΑΦΗΝΑΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΚΕΛ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ May 07, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σε κωμωδία εξελίσσεται η υπόθεση της κατασκευής –λειτουργίας ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι που προχωρά σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που έχουν καθοριστεί απ’ την ΕΥΔΑΠ και τους κυβερνητικούς παράγοντες, ενώ η δημοτική αρχή Σπάτων-Αρτέμιδας υποβοηθούμενη απ’ τον συμπαραστάτη του δημότη, εμμένει στην ατελέσφορη λύση του αποχετευτικού της περιοχής με τη μεταφορά των λυμάτων στη Ψυττάλεια, παρά του ότι η λύση αυτή έχει πανταχόθεν αποκλειστεί.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΑΦΗΝΑ: ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΡΙΩΣΕΙ ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΓΕΦΥΡΙ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ May 06, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

“Για να στεριώσει το γεφύρι της βελανιδιάς πρέπει να θυσιαστεί γυναίκα” τάδε έφη ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου στο δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη, σε σχετική τους συζήτηση για το Γεφύρι στη βελανιδιά Ραφήνας, που δε λέει να τελειώσει απ’ το 2013 που καταστράφηκε απ’ τη υπερχείλιση του Μεγάλου Ρέματος,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Άποψη λιμένος Ραφήνας σε φωτογραφία αρχείου απ' τα Φώτα (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΕΓΓΡΑΦΟ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ May 04, 2016 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ (author)

Την Μεγάλη Πέμπτη το μεσημέρι -αντί ευχών για τις άγιες μέρες του Πάσχα- λάβαμε από τον ΟΛΡ το συνημμένο έγγραφο. Άφησα να περάσουν οι αργίες που δικαιολογημένα η προσοχή του κόσμου βρίσκεται αλλού, όμως ήρθε η ώρα να δημοσιοποιήσω το έγγραφο και να αντιληφθούμε όλοι μας πόσο παραμορφωμένα βλέπει η διοίκηση του λιμανιού τα προβλήματα της πόλης που εκείνη δημιουργεί.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

4 ΩΡΕΣ 46 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ