ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

Ο δήμαρχος Κέας Κυκλάδων Γιάννης Ευαγγέλου κεντρικά στη εικόνα, παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις για την Τ.Α.  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΕΑΣ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 10ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ April 26, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Κατάμεστη η αίθουσα διεξαγωγής του παράλληλου προγράμματος της γραμματείας αυτοδιοίκησης στο 10ο συνέδριο της Ν. Δημοκρατίας το Σάββατο 23 Απριλίου, όπου παραβρέθηκαν πολλοί αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης προσκείμενοι στη Ν.Δ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Γιώργος Κοκκόλης σε φωτογραφία αρχείου από πρόσφατο ταξίδι του στην Κίνα  (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΚΚΟΛΗ ΕΛΑΜΨΕ ΣΤΟ 10ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ.

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΟΛΗΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ April 25, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ένας νέος πολιτικός(;) αστέρας, άγνωστος σε πολλούς, θριάμβευσε στο 10ο συνέδριο της Ν. Δημοκρατίας κερδίζοντας την 5η θέση μεταξύ των 150 μελών που έλαβαν μέρος στην εκλογή για την Πολιτική Επιτροπή του κόμματος. Ο λόγος για τον 28χρονο αντιδήμαρχο Πικερμίου, του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, Γιώργο Κοκκόλη ο οποίος απέδειξε ότι μέχρι τώρα κερδίζει όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, με πρώτη την εκλογή του στον οικείο του δήμο και την απευθείας ανάληψη καθηκόντων αντιδημάρχου, που τον αναδεικνύουν το μικρότερο αντιδήμαρχο πανελλαδικά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Σταύρος Ιατρού (δεξιά) σε εικόνα αρχείου με τους δημάρχους Δημήτρη Λουκά Λαυρεωτικής, Γιώργο Σωφρόνη Σαρωνικού και τον αντιπεριφερειάρχη αν. Αττικής Πέτρο Φιλίππου  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ ΣΤΑΥΡΟ ΙΑΤΡΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΑΤΡΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ April 24, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πρώτα ‘’έφαγε’’ γιαούρτια, τώρα πληρώνει 7000 χιλιόευρα. Αυτή είναι η ποινή που επιβλήθηκε στο Θεόδωρο Πάγκαλο, υπουργό επί ΠΑΣΟΚ, γιατί κατηγόρησε τον πρώην δήμαρχο Κερατέας Σταύρο Ιατρού, μετά την επίθεση που δέχτηκε το Μάρτη του 2011 σε ταβέρνα των Καλυβίων από αγνώστους, ως υποκινητή της πράξης αυτής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ευχάριστη κουβεντούλα μεταξύ επιτίμου προέδρου και πρώην πρωθυπουργού, Κ. Μητσοτάκη και Κ. Καραμανλή, προκαλεί το αινιγματικό χαμόγελο της Ντόρας Μπακογιάννη  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠ’ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ.

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, 10ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ April 23, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Χαμογελαστός και ευδιάθετος έφθασε στο συνέδριο ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κύριος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Έκδηλη ωστόσο ήταν η συγκίνησή του τόσο απ’ την ένθερμη υποδοχή που του επιφυλάχτηκε, όσο και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του γιου του Κυριάκου Μητσοτάκη ιδίως όταν αναφέρθηκε στη μεγάλη πολιτική οικογένεια απ’ την οποία προέρχεται, με έμφαση στο ότι γνώρισε παιδί ακόμα τον Εθνάρχη Καραμανλή στη διάρκεια επισκέψεων με τον πατέρα του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΗ ΝΟΔΕ Ν.Δ. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΠΙΘΕΣΗ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΝΟΔΕ, ΑΡΗΣ ΒΙΤΣΙΟΣ April 20, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν. Δημοκρατίας αν. Αττικής Άρης Βίτσιος επιτίθεται στο δημαρχιακό μέγαρο Παλλήνης εναντίον του αντιπάλου του στην εσωκομματική εκλογή της περασμένης Κυριακής, 17 Απρίλη, Νεκτάριου Καλαντζή αποδεικνύοντας ότι κάποιοι δεν πρέπει να έχουν θέση στην εκπροσώπηση μιας ανανεωμένης κεντροδεξιάς όπως τη θέλει η Ν. Δημοκρατία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Χρήστος Τσαντήλας πρώτος όρθιος στο ακροατήριο με το μουστάκι (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΑΠΩΝ Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ April 16, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αγανακτισμένος και απογοητευμένος δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας κ. Χρήστος Τσαντήλας που παραβρέθηκε με πληθώρα συναδέλφων του στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου χθες Παρασκευή 15 Απριλίου με μοναδικό θέμα συζήτησης τη λήψη απόφασης για κατασκευή-λειτουργία ΚΕΛ στη θέση Πλατύ Χωράφι, τόσο απ'την υποδοχή όσο και την έκβαση της συνεδρίασης, πλήρως καπελωμένη από γνωστούς αρνητές της ως άνω λύσης, στην πλειοψηφία τους απ' το δήμο Σπάτων-Αρτέμιδας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΦΟΙΝΙΚΕΣ April 15, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Σε καθαρισμό των φοινίκων που εκτείνονται στο πεζοδρόμιο της λεωφ. Αραφηνιδών Αλών και τη νησίδα απέναντι απ’ το δημαρχιακό μέγαρο, επιδόθηκε η υπηρεσία πρασίνου του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, με εντυπωσιακό αποτέλεσμα ενόψει και της εορτής του Πάσχα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Απίστευτος όγκος κλαδιών μπροστά από ημιτελή κατασκευή που εδώ και χρόνια αποτελεί από μόνη της εστία αποθήκευσης μπάζων, κλαδιών και λοιπών άχρηστων αντικειμένων  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΕΝΤΡΟ Η ΠΑΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΦΩΤΙΑΣ, ΞΕΡΟΚΛΑΔΑ April 15, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η καθαριότητα για το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου αφορά επιλεκτικά ένα κομμάτι του κέντρου της Ραφήνας, με τις υπόλοιπες περιοχές ακόμα και λίγο μακρύτερα να στενάζουν από όγκους ξερόκλαδων που εγκυμονούν κινδύνους φωτιάς με το καλοκαίρι να εμφανίζεται ήδη απειλητικό προς τούτο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 6 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

10 ΩΡΕΣ 57 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ