ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΑΣΑΓΓΑΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟ & ΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ Μ&Λ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ March 08, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Αν και δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με το επεισόδιο απαγόρευσης επίσκεψης-ομιλίας του Μητροπολίτη Μεσογαίας &Λαυρεωτικής κ.κ. Νικολάου σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, απ’ τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Φίλη, καλός φίλος, μας έστειλε το πιο κάτω μήνυμα:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΟΣΟ ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ March 08, 2016 / απο ΝΙΚΟΣ ΣΙΜΟΣ (author)

Για να μη δουν τα δύο κείμενα των υπαλλήλων το φως της δημοσιότητας, ασκήθηκαν πιέσεις να αλλαχθούν εκ των υστέρων οι αποδέκτες τους, διαγράφοντας το Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να μην διαβαστούν εκτός των τειχών. Να σημειωθεί δε ότι τα δύο αυτά κείμενα υπογράφηκαν από την πλειοψηφία των διοικητικών υπαλλήλων μεταξύ των οποίων και οι τρεις διευθύντριες, Τεχνικής, Οικονομικών και Διοικητικού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΕΛ: ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ Η ΑΠΛΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ March 08, 2016 / απο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Είναι αναμφισβήτητα απογοητευτικό το γεγονός ότι καμία από τις Δημοτικές Αρχές που πέρασαν από τον Δήμο Ραφήνας-Πικεμίου, δεν κατόρθωσε να δώσει τέλος στο χρόνιο πρόβλημα της αποχέτευσης. Αρχικά ήταν θέμα πολιτισμού και κινδύνου της δημόσιας υγείας, μετά ήταν θέμα απειλής προστίμων, σήμερα είναι θέμα επιβολής προστίμων και αύριο θα είναι πολύ αργά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΗΡΙΩΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ (ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ) ΑΝΤΑΜΑ ΜΕ ΘΗΡΙΩΔΗ ΔΗΜΑΡΧΟ (ΨΗΝΑΚΗΣ)

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, ΝΑΥΠΛΙΟ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ March 07, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η φωτογραφία της χρονιάς μας έρχεται απ’ το Ναύπλιο όπου συναντήθηκαν δύο θηρία της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης κι ο δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης Νεκτάριος Καλαντζής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ, Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ March 07, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Το από καρδιάς ευχαριστώ δεν χάνει ποτέ την αξία του ακόμα κι όταν έρχεται μέρες μετά τη διοργάνωση της επιτυχημένης διημερίδας, όπως αυτή του Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου. Με τον κουρνιαχτό της διοργάνωσης να έχει καταλαγιάσει, αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε την αρχιτέκτονα κ. Ηρώ Πούλη, πρόεδρο του συμβουλίου της δημοτικής ενότητας Ραφήνας για την ουσιαστική συμβολή της στο βάψιμο αμφιθεάτρου και φουαγιέ όπου πραγματοποιήθηκε η διημερίδα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΙ ΑΣ ΤΟ…ΠΙΩ» ΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ March 06, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Όταν το πράγμα καταντά επικίνδυνα γελοίο, φτάνεις στο σημείο «να το πεις κι ας το… πιείς», όπως επί δικτατορίας Μεταξά ο ηθοποιός Πέτρος Κυριακός επί σκηνής είπε τη φράση «θα το πω κι ας το…πιώ (ρετσινόλαδο)» και το ήπιε, αλλά τουλάχιστον το είπε! Σήμερα στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου εκτός των άλλων τραγελαφικών καταστάσεων που έχουν δημιουργηθεί στο δήμο μεταξύ διοικητικών υπαλλήλων και καθ’ ύλη υπευθύνου αντιδημάρχου, το ίδιο ακριβώς άτομο έρχεται να ταράξει τα ήρεμα νερά των εσωτερικών εκλογών της Ν.Δ. για ανάδειξη προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Ρ-Π αρχές του επόμενου μήνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΔΕΝ ΕΞΕΡΡΑΓΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΥΤΡΑ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ March 02, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Καζάνι που βράζει, σχεδόν απ’ την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων της δημοτικής αρχής Πιστικίδη στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, οι σχέσεις του διοικητικού προσωπικού με τον καθ’ ύλη αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Μπουρνούς, ο οποίος ως φαίνεται πιέζει ασφυκτικά τους υπαλλήλους ώστε να αποδώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, με ότι αυτό συνεπάγεται κυρίως όταν αρκετές φορές τα πράγματα ξεπερνούν τα λεκτικά και ψυχολογικά όρια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΓΝΟΙΑ ΨΗΝΑΚΗ! ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΑΚΥΡΩΣΗ March 01, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Κατά την πρόβλεψη και το αποτέλεσμα. Ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης, αποδεικνύεται πλέον κι επικίνδυνος για την πορεία του δήμου. Δυστυχώς όμως, όπως αποδεικνύεται απ’ τα γεγονότα, δεν είναι μόνο ο Ψηνάκης επικίνδυνος και ανίδεος των νόμιμων διαδικασιών που διέπουν μια δημοτική αρχή, αλλά και οι σύμβουλοι που του έχουν απομείνει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

14 ΩΡΕΣ 40 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

19 ΩΡΕΣ 31 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ