ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

Αφιερώνουμε αυτούς τους στίχους στους κατοίκους της Λαυρεωτικής, που τους ενώνει η ίδια μοίρα από αιώνες. (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ – ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ February 23, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Άξια σχολιασμού τα λογικά και τα παράλογα της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Λαυρεωτικής, όπου 12 δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης πλέον του δήμου, έφεραν ως θέμα προς συζήτηση για το ΒΙΟΠΑ Κερατέας, που όμως εκ των προτέρων προσκρούει σε ισχύοντα νόμο κι όταν υπάρχει νόμος του Κράτους δεν μπορεί να αλλάξει απ’ την απόφαση υπέρ ή κατά αυτού, ενός δημοτικού συμβουλίου. Το πρώτο παράλογο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑ. ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΧΑΡΝΕΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ February 23, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μια ανάπλαση ήταν αρκετή να αναδείξει σ’ όλο το μεγαλείο της την ομορφιά της κεντρικής πλατείας Αχαρνών. Τα δημοτικά συνεργεία δούλεψαν με κέφι. Άνοιξαν οπές και φύτευσαν νέα καλλωπιστικά μεγάλα δένδρα, καθαρίστηκαν μάρμαρα που γυαλοκόπησαν, απελευθερώθηκε δημόσιος χώρος προς διευκόλυνση της πρόσβασης και της κίνηση των πεζών, τοποθετήθηκαν μοντέρνα σιντριβάνια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι δύο γιατροί Σάκης Παπαδόπουλος (δεξιά), Μύρων Τσαγκαράκης στα επείγοντα του Κ.Υ. Ρ-Π κατά την ξενάγηση τη Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, με το Κ.Υ. κλειστό φυσικά   (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΛΟΓΩ ΜΗ 24ΩΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ Κ.Υ. Ρ-Π;

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΘΥΜΑΤΑ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΕΚΑΒ February 21, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Άραγε πόσους ακόμα νεκρούς πρέπει να θρηνήσουμε μέχρι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποφασίσει να ανοίξει το υπερσύγχρονο Κέντρο Υγείας Ραφήνας-Πικερμίου σε 24ωρη εφημερία όλες τις μέρες του χρόνου; Ήδη προ ενός μηνός άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο επί της Λεωφ. Μαραθώνος, ένας άτυχος οδηγός, όταν συνέβη τροχαίο δυστύχημα στη Διασταύρωση της Ραφήνας, καθώς το ασθενοφόρο έφθασε ως συνήθως με αρκετή καθυστέρηση. Σήμερα άλλο ένα τραγικό γεγονός, ο χαμός ενός συντοπίτη Ραφηνιώτη του συνταξιούχου Σπύρου Σκόρδα, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή στο γήπεδο και κατέληξε λόγω καθυστέρησης ασθενοφόρου

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΛΑΜΠΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΟΕΔΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΧΥΤ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ February 21, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Στεκόμαστε πλάι στις όποιες κινητοποιήσεις κατοίκων για την αποφυγή κάποιων εγκαταστάσεων που θεωρούν ότι βλάπτουν την περιοχή τους. Ωστόσο δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε ότι ως Έλληνες έχουμε στο DNA μας την άρνηση για το οτιδήποτε.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ, Ο ΨΗΝΑΚΗΣ ΛΙΑΖΕΤΑΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΚΕΛ, ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ February 20, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Απίστευτη πτώση Ψηνάκη, ακολουθεί ισάξια την απίστευτη επιτυχία του στη προ 2ετίας νίκη του απ’ τη πρώτη Κυριακή, που έγινε δεκτή με πανηγύρια και χαρές απ’ τη τοπική κοινωνία, που σήμερα στέκει απέναντί του ζητώντας την κεφαλή Ψηνάκη επί πίνακι. Ωστόσο το αυτί του Ηλία δεν ιδρώνει και επιμένει να κάνει πως δεν καταλαβαίνει, συνεπικουρούμενος από λίγους δημοτικούς συμβούλους που έχουν απομείνει στην αυλή του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ – ΠΙΚΕΡΜΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΙΩΝΗ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΓΗΠΕΔΑ February 18, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Το ένα μετά το άλλο αναβαθμίζονται τα γήπεδα του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, με αποτέλεσμα ο αθλητισμός να αναδειχτεί σε πρωταγωνιστή των έργων ανάπλασης, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει επίσης και το αθλητικό κέντρο στην περιοχή Διάκου Μάντρες, που θα φιλοξενήσει το κεντρικό δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Π. Φιλίππου στη Λαυρεωτική (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ: ΟΡΓΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΠΕΡΝΕΙ ΕΡΓΑ, ΘΕΡΙΖΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΕΠΑΦΕΣ February 18, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Απ’ την αρχή της θητείας του ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ως εμπειρότατος αυτοδιοικητικός αφού διετέλεσε σχεδόν όλη του τη ζωή δήμαρχος Καλυβίων, Σαρωνικού και σήμερα αντιπεριφερειάρχης, βρίσκεται κοντά στα προβλήματα των δήμων της επικράτειάς του, βοηθώντας να υλοποιηθούν έργα που λίμναζαν επί χρόνια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η εικόνα μιλά μόνη της για το ευχάριστο κλίμα που επικράτησε κατά την ξενάγηση στο Κ.Υ. Ρ-Π. Εδώ ο δήμαρχος, ο Μητροπολίτης κι η Υπεύθυνη του κέντρου στο χώρο του βιοπαθολογικού εργαστηρίου  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ Μ&Λ κ.κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / 1Η ΥΠΕ, ΑΙΤΗΜΑ ΔΕΣΠΟΤΗ February 17, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πάντα εκπλήσσει ευχάριστα ο Δεσπότης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος όταν παρευρίσκεται σε περιβάλλον που κεντρίζει το σπινθηροβόλο πνεύμα του. Άρα το αίτημα που εκδήλωσε κατά την ξενάγηση στους χώρους του Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, όπου άκουσε συγχρόνως τις πλείστες όσες κτιριακές εγκαταστάσεις υπάρχουν μέσα στα 460 περιφραγμένα στρέμματα ιδιοκτησίας του υπουργείου Υγείας, δεν εξέπληξε τουλάχιστον όσους τον ξέρουν καλά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

14 ΩΡΕΣ 36 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

19 ΩΡΕΣ 27 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ