ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΥΓΕΙΑ, ΟΤΑ, ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ, ΝΟΜΟΣ February 17, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Άπαιχτη αποδεικνύεται η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο να ξεφεύγει των ευθυνών της, μεταβιβάζοντας εκείνα που πρέπει να κάνει η ίδια σε άλλους, εν προκειμένω την επιβάρυνση των ΟΤΑ με τις δαπάνες για την υγεία. Ωστόσο έχουν γνώση οι φύλακες όπως αποδεικνύεται απ’ την ανακοίνωση της ΚΕΔΕ που ακολουθεί:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ελπίζουμε να μη ξαναδούμε αύριο την ίδια εικόνα  (ΦΩΤΟ: )

ΑΚΑΝΘΩΔΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΒΑΪΟΥ ΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ February 16, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Περπατώντας ξυπόλητος στ’ αγκάθια προχωρά ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα Βάιος Θανασιάς, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να σταθεί αντάξιος του προκατόχου του, Σπύρου Λιβαθινού, μη υποκύπτοντας σε ψηνάκειες πιέσεις δικτατορικού τύπου, που έχουν οδηγήσει σε διάλυση τη πλειοψηφία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΤΙΟ ΗΛΙΑ ΨΗΝΑΚΗ! ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΑΝΑΒΟΛΗ February 16, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Θλιβερό το θέαμα που παρουσίασε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα χθες Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, με τα έδρανα να παραμένουν στην πλειοψηφία τους άδεια, καθώς η υπομονή των δημοτικών συμβούλων απέναντι στην ιδιάζουσα συμπεριφορά ενός δημάρχου, που κατά παρέκκλιση μπορεί να χαρακτηριστεί δήμαρχος, έχει εξαντληθεί πλέον.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δημήτρης Μακρής κι οι φωτογραφίες του  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΣΑΝΑΤΟΡΙΟΥ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΚΡΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ February 13, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η ιδιαίτερη νότα της πρώτης ημέρας της διημερίδας υγείας στο αμφιθέατρο του Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, ήταν η φωτογραφική παρέμβαση του κ. Δημήτρη Μακρή, που έχει συνδέσει το όνομά του με την τοπική παράδοση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ: ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ February 12, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μέχρι τώρα υπάρχει η εντύπωση ότι οι αγώνες κερδίζονται με φασαριόζικο και επεισοδιακό τρόπο στους δρόμους και τις πλατείες. Ο αγώνας ανάδειξης των δυνατοτήτων ενός υπερσύγχρονου Κέντρου Υγείας, όπως αυτό του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, που κινήθηκε με επίπονο και επίμονο τρόπο απ’ το Γενάρη του 2015 οπότε και παραδόθηκε πλήρως ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο, απέδειξε ότι η συλλογικότητα της δημοτικής αρχής, των τοπικών φορέων, του τοπικού τύπου και απλών δημοτών που κινήθηκαν ανιδιοτελώς, κέρδισαν το πρώτο στόχο: να γίνει ευρέως γνωστή αυτή η πρωτοπόρα μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΙΑ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ & ΥΒΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Η ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ February 11, 2016 / απο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ (author)

Μέσα σε ένα όργιο ύβρεων, απειλών και εκφοβισμού εξελίχθηκε η ψηφοφορία για τον νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα. Η «καλή μέρα» φάνηκε από το πρωί, της Τρίτης 9-2-16, όταν κυκλοφόρησαν φήμες στην πόλη περί ψηφοφορίας με σημαδεμένα ψηφοδέλτια, προκειμένου ο Ψηνάκης να εξασφαλίσει την εκλογή δικού του. Το δήλωνε έμμεσα άλλωστε στην επιστολή του προς την κα Σταυρακοπούλου λέγοντας πως «τα τρία άτομα της παράταξης που δεν στήριξαν την υποψηφιότητα του Βάϊου Θανασιά (στο ΔΣ της 4-2-16) είναι θέμα οικογενειακό και θα λυθεί μέσα στην ομάδα»...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ & ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΩΡΕΑ, Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ February 10, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αχ αυτή η Ιφιγένεια (Βαρδοπούλου)! Είδε ότι κάτι έλειπε απ’ τα πεντακάθαρα παρτέρια του Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου που μετά από χρόνια καλλωπίστηκαν απ’ την υπηρεσία πρασίνου του δήμου, διάβασε και την σχετική μας ανάρτηση και τσουπ την έκανε πάλι τη δωρεά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΣΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΑΝΤΙΛΗΨΗΣ, ΚΕΛ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ February 10, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μάθετε να διαβάζετε αγαπητές φίλες/οι. Γιατί αν διαβάζετε στο πρωτόκολλο συναντίληψης ότι ο δήμαρχοι Ραφήνας-Πικερμίου & Σπάτων Αρτέμιδας υπέγραψαν για ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι δεν διαβάζετε σωστά, κοινώς δε ξέρετε τι σας γίνεται, αφού κατά το Δήμαρχο Σ-Α τουλάχιστον, όπως άφησε να εννοηθεί στο χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του, η υπογραφή δεν σημαίνει αυτό αλλά κάτι άλλο, απροσδιόριστο!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 24 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

11 ΩΡΕΣ 16 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ