ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΙ ΕΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ (ΟΙΚΙΣΜΟΙ) ΕΙΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΙΑ. ΔΙΩΝΗ!

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΙΩΝΗ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ February 05, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Δύο ορεινοί οικισμοί του Πικερμίου, η Διώνη κι η Αιολίς, αποφάσισαν να ενωθούν σε ένα, με κοινό όνομα Διώνη. Η ένωση επιτεύχθηκε με ‘’κουμπάρο’’ το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου που ανέλαβε τη μεταφορά έργων που δεν έγιναν, ως όφειλε ο συνεταιρισμός Α.Ο.Ο.Α, με την ανάθεση υδραυλικής και υδρολογικής μελέτης, με αποτέλεσμα η υλοποίηση των έργων να «ξεμπλοκάρει» και να υπάρχει πλέον ένα συμβολικό αλλά και πραγματικό ζήτημα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τα σακουλάκια – θερμοκοιτίδες των καρπών βελανιδιάς (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΙΔΑΓΜΑ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ February 05, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Πήραμε κομμάτια από παρουσίες και δράσεις δύο δημοτικών σχολείων του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, το ένα στη Διασταύρωση το άλλο στο Πικέρμι, και δημιουργήσαμε το δικό μας patchwork με κομμάτι της ομιλίας εκπαιδευτικού απ’ το πρώτο και δράση αναβλάστησης-αναδάσωσης απ’ το δεύτερο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΑ…ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΝΝΑΚΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ February 04, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μπορεί να είναι αθλητικός τύπος ο αγαπητός συντοπίτης μας (Ραφήνα) Γιώργος Γιάννακας, όμως δε βραβεύτηκε με το ωραιότατο πρωτότυπο κύπελλο απ’ τον Α.Ο. Άνοιξης για τις αθλητικές επιδόσεις του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο αντιδήμαρχος Ρ-Π Αντώνης Παλπατζής με την επιστημονική υπεύθυνη του Κ.Υ. κατά την επιθεώρηση των εργασιών εντός του αμφιθεάτρου (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΥΡΕΤΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΣΤΟ Κ.Υ. Ρ-Π ΕΝΟΨΕΙ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ February 04, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Το Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη σημαντικότερη ίσως ιατρική διημερίδα των τελευταίων ετών στην αν. Αττική, οπότε ο πυρετός των προετοιμασιών είναι δικαιολογημένος και όσο πλησιάζουν οι μέρες οι διοργανωτές εντείνουν τις προσπάθειές τους ώστε όλα να είναι τακτοποιημένα και νοικοκυρεμένα για την υποδοχή ενός πλήθους ευαισθητοποιημένων ανθρώπων σ’ ένα τομέα που αφορά όλους όπως εν προκειμένω η Υγεία και οι συνοδευτικοί τομείς πρόνοιας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΙΣΠΑΝΙΑ, ΣΚΥΛΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ February 02, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Πόσο πίσω πια είμαστε ως χώρα! Πόσο πίσω είμαστε ως κάτοικοι μιας απ’ τις ομορφότερες περιοχές της ανατολικής Αττικής, τη Ραφήνα, το Πικέρμι, τα Σπάτα, την Αρτέμιδα! Όταν εμείς τσαλαβουτάμε στα βοθρόνερα, στη Βορειοανατολική Ισπανία εγκατέστησαν δημόσιες τουαλέτες για… σκύλους! Να χαιρόμαστε λοιπόν την κατάντια μας!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΥΠΑΡΞΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ, ΠΟΛΙΤΕΣ February 02, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Τελικά θα καταλήξουμε ένας ΑΡΙΘΜΟΣ! Μάλιστα φίλες/οι, πάει το όνομα, πάει το επώνυμο, πάει η προσωπικότητά μας. Θα γίνουμε απλά ένας αριθμός σε μια βάση δεδομένων, που έτσι και διαγραφεί έστω κι από λάθος θα πάψουμε να υπάρχουμε, παρότι θα ‘μαστε ζωντανοί. Ωστόσο αυτός ο αριθμός θα ελαφρύνει τη ζωή μας από περιττά βάσανα γραφειοκρατίας. Άρα θα τον αγαπήσουμε, ίσως περισσότερο κι απ’ το όνομά μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΑΝΑΣΗΣ (ΜΑΛΑΚΗΣ) & ΑΛΕΞΙΑ ΕΙΣ ΣΑΡΚΑ ΜΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΓΑΜΟΣ February 02, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η πιο ευτυχισμένη στιγμή για το δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη ο γάμος του ανιψιού του Θανάση με την εκλεκτή της καρδιάς του Αλεξία. Ένα χαρμόσυνο γεγονός που έρχεται να λειάνει το πόνο απ’ την απώλεια μιας αδελφής που αναπαυμένη κι ευτυχισμένη τους προστατεύει από ψηλά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΒΛΑΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΠΕΝΤΕΛΗ, ΜΑΘΗΤΕΣ February 01, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Δε γνωρίζουμε το συντάκτη του εξαιρετικού άρθρου που αναδημοσιεύουμε παρακάτω, παρά μόνο ότι αρθρογραφεί στο burnland.blogspot.gr, ωστόσο είναι τόσο σημαντικά όσα γράφει για τους δασκάλους, τους μαθητές της τρίτης δημοτικού και τη ζωή που «γέννησαν» στις πειραματικές υποδοχές τους νέων βλαστημάτων βελανιδιάς, που μετά τοποθέτησαν στη θερμοκοιτίδα της γης, ώστε σ’ ένα χρόνο νέα δεντράκια και βγουν στην επιφάνεια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

4 ΩΡΕΣ 53 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ