ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

Από αριστερά: Γ, Δουβίτσας πρόεδρος ΔΟΠΑΠ, Ε. Μπουρνούς αντιδήμαρχος Ρ-Π, Α. Χοβαρδάς τοπικός συμβουλος Πικερμίου και Π. Καλφαντής αντιδήμαρχος Ρ-Π    (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Ο ΝΤ’ ΑΡΤΑΝΙΑΝ ΚΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ January 06, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της τελετής αγιασμού των υδάτων στο λιμάνι της Ραφήνας τσακώσαμε τον αντιδήμαρχο (δεύτερος από αριστερά) Ρ-Π Βαγγέλη Μπουρνούς (Ντ’ Αρτανιάν) με τους τρεις πολύτιμους σωματοφύλακες του δήμου, το πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ (πρώτος από αριστερά) Γιώργο Δουβίτσα (Πόρθος), τον Άγγελο Χοβαρδά τοπικό σύμβουλο της δημοτικής ενότητας Πικερμίου (Άθως) και τον αντιδήμαρχο (άκρο δεξιά) Ρ-Π Παναγιώτη Καλφαντή (Άραμις), που έχουν ταχτεί στην υπηρεσία του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΠΤΩΤΟΣ Ο ΛΕΑΝΔΡΟΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ!

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΓΕΝ. ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΔΗΜ. ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ January 05, 2016 / απο aftodioikisi.gr (author)

«Έκπτωτο» και μάλιστα από το 2009, έκρινε από τη θέση του τον γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρο Ρακιντζή με απόφασή του το ΣτΕ. Συγκεκριμένα, το Γ’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επιτρατείας, με απόφασή του στις 31 Δεκεμβρίου, έκρινε ότι η θητεία του κ. Ρακιντζή που ξεκίνησε το 2004 (13/9) έχει λήξει από τις 14/9/2009. Μάλιστα, λόγω της σπουδαιότητας του θέματος, παραπέμπεται στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου η οποία και θα λάβει την τελική απόφαση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ: ΒΕΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΥΤ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΧΥΤ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ January 04, 2016 / απο ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (author)

Νίκος Χουντής προς Κομισιόν: «Γιατί πληρώνουμε την κατασκευή δρόμων για το ΧΥΤΑ Γραμματικού, αφού το έργο δεν μπορεί να λειτουργήσει, καθώς δεν εκπληρώνει τους απαραίτητους περιβαλλοντικούς όρους;»

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Ρ-Π κ. Πιστικίδης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του χθες 1 Ιανουαρίου 2016 (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΧΟΛΙΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ January 02, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Δε μπορούμε να πούμε, όλους τους θυμήθηκε ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης στην πρωτοχρονιάτικη ομιλία του και ευχαρίστησε για την συνεργασία τους, τους αιρετούς και μη συνεργάτες του, το προσωπικό του δήμου και των νομικών προσώπων, τους πολίτες που ήταν παρόντες στην εκδήλωση, τα μόνα που ξέχασε ήταν τα τοπικά ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, που δόξα τω Θεώ αρκετά έχουν έδρα το δήμο του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΙΔΕΡΑ ΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΛΑΥΡΙΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ January 05, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

40 χιλιάδες ευρώ ετησίως διαθέτει ο δήμος Λαυρεωτικής, (ακούστηκε δια στόματος δημάρχου κατά τη διάρκεια του ετήσιου απολογισμού που έκανε προχθές Κυριακή 3 του Γενάρη), για τη διαβίωση των αδέσποτων τετράποδων φίλων(;) του ανθρώπου, μια εποχή που γύρω μας οι ‘‘αδέσποτοι’’ άστεγοι συνάνθρωποί μας όλο και πληθύνονται.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι αντιδήμαρχοι Ρ-Π Ευάγγελος Μπουρνούς (αριστερά) και Παναγιώτης Καλφαντής  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΡΓΩΝ ΤΟ 2015

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ January 02, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Κατά γενική ομολογία των εκτός οποιασδήποτε αντιπαράθεσης πολιτών, ο χρόνος που πέρασε, το 2015, υπήρξε δημιουργικός για το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, αφού ολοκληρώθηκαν χρονίζοντα θέματα, όπως η παράδοση του Πνευματικού – Πολιτιστικού Κέντρου Ραφήνας που παρέμενε ανεκμετάλλευτο επί χρόνια, ο ολοκληρωτικός καθαρισμός του πάρκου αναψυχής στο Οχυρό, αλλά και η ολοκλήρωση αρκετών μελετών έργων, όπως του παιδικού σταθμού Πικερμίου, της λεωφ. Αχαιών, της δημοτικής συγκοινωνίας, του γηπέδου στη περιοχή Διάκου Μάντρες, η δημοπράτηση των οποίων αναμένεται την ερχόμενη άνοιξη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΡΟ – ΑΔΩΡΟ ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ 3ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΓΙΕΣ 2016 ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΕΟ ΕΤΟΣ, 3ΗΜΕΡΑ ΑΡΓΙΑΣ January 02, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Με 3ημερη αργία ξεκίνησε το 2016 αφού η πρωτοχρονιά έπεσε Παρασκευή κι όπως δείχνει το ημερολόγιο ακολουθούν ακόμα πολλά γιορτινά 3ήμερα, αλλά κι ένα 4ήμερο το Πάσχα από Μ. Παρασκευή 29 Απριλίου έως Δευτέρα του Πάσχα 2 Μαΐου, που παραλίγο να γινόταν 5ήμερο αν δεν συνέπιπτε το Πάσχα την ίδια μέρα με τη Πρωτομαγιά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ & ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΛΑΔΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΙ December 30, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Από την συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου Μαρκόπουλου, της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου και η τρίτη θλιβερή ιστορία που μας έστειλε η Παρέμβαση για την κοινωνία & το περιβάλλον. Πριν ξεκινήσουν να συζητάνε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, από μέλος του συμβουλίου ζητήθηκε να γνωστοποιηθεί τι ακριβώς έγινε με τους ευκαλύπτους που βρίσκονται στον πεζόδρομο, δίπλα από την ταβέρνα του Καλού Γυαλού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

11 ΩΡΕΣ 55 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

32 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ