ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

Άποψη του υπό ανακαίνιση κλειστού γυμναστηρίου   (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΥΓΕΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ, ΔΩΡΕΑ January 22, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σε μεγάλο ευεργέτη του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου ανακηρύσσεται ο κ. Αθανάσιος Μαρτίνος, ο οποίος απ’ το 2013 μέχρι και σήμερα έχει προσφέρει στους κατοίκους του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και όχι μόνο, τη δυνατότητα πρόσβασης σε μια πρωτοβάθμια δημόσια υγεία υψηλών προδιαγραφών, με την ανακαίνιση-αναβάθμιση σε πρότυπο του Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, αλλά και στη νεολαία μ’ ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, ένα 5Χ5 και τώρα με τη νέα δωρεά που έγινε αποδεκτή στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Ρ-Π ύψους 210 χιλιάδων ευρώ, ένα κλειστό γυμναστήριο που θα ανακουφίσει τις μεγάλες ανάγκες των ομάδων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ, ΧΥΤ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ January 22, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο φίλος blogger MikeA έχει το δικό του τρόπο να σχολιάζει την επικαιρότητα του δήμου Μαραθώνα, με συνεχείς επιθέσεις στο δήμαρχο Ηλία Ψηνάκη που παρά τις προσδοκίες αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων ότι μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο και μάλιστα με επιτυχία, εκτός από δήμαρχος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η Ε.Ν.Α. KAI H ΠΙΤΑ ΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, Ε.Ν.Α. January 20, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Μόλις ένα μήνα ζωής κλείνει η Ε.Ν.Α. (Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος) στην αυτοδιοικητική πολιτική σκηνή, εν τούτοις αν και σε βρεφική ηλικία έχει έντονη δραστηριότητα και δε χάνει την ευκαιρία να συγκεντρώνει τα μέλη της σε διάφορες εκδηλώσεις. Εν προκειμένω στη κοπή της πίτας που έκοψε το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στο δημαρχείο Χολαργού-Παπάγου, όπου παρευρέθηκαν πολλά από τα ιδρυτικά μέλη της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

1η ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ 2016 ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΚΕΛ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ January 21, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μαρκοπούλου στις 11 Ιανουαρίου δικαιώνει απόλυτα αποκλειστική ανάρτηση της ιστοσελίδας μας με τίτλο «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΕΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ» στις 22 Δεκεμβρίου, αν και την επομένη 23 Δεκεμβρίου μετά από δήλωση του δημάρχου Σπάτων-Αρτέμιδας κ. Μάρκου ανεβάσαμε δεύτερη με τίτλο «ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΕΛ ΜΕΝ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πάνω δεξιά της εικόνας πετά ο παπαγάλος  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΙΩΤΙΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΜΑ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ January 21, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Όχι μη φανταστείτε ότι πρόκειται για τα γνωστά παπαγαλάκια που συνήθως περιφέρονται στις γειτονιές τιτιβίζοντας διάφορα. Πρόκειται για ένα ζευγάρι πράσινων παπαγάλων που από καιρού εις καιρό βολτάρουν στη γειτονιά μου, που συνορεύει με τον αρχαιολογικό χώρο του Ρωμαϊκού Βαλανείου στη Λεωφ. Φλέμινγκ, ίσως επειδή βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και από το βιότοπο του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εικόνα απ' τη κοπή της πίτας παρουσία του δημάρχου Ρ-Π κ. Πιστικίδη, μετά την αναχώρηση του οποίου κατέφθασε ο συνάδελφός του Δ. Στεργίου (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ January 19, 2016 / απο ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (author)

Οι προκλητικές δηλώσεις του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη στη κοπή πίτας του οικοδομικού συνεταιρισμού Ο ΠΑΝ στο ΚΑΠΗ Πικερμίου προκαλούν ποικίλες αντιδράσεις, καθώς ο οικισμός του Ντραφίου ανήκει διοικητικά στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, άρα θεωρείται τουλάχιστον άκομψο απ’ ένα δήμαρχο άλλου δήμου χιλιόμετρα μακριά απ’ τον οικισμό να προβάλλει τόσο απροκάλυπτα και μάλιστα ενώπιον του αντιδημάρχου Πικερμίου Γιώργου Κοκκόλη, την απόσπαση του οικισμού απ’ τον οικείο δήμο και τη προσάρτησή του σε άλλο δήμο εν προκειμένω στο δήμο Πεντέλης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΡΗΤΙΚΙΑ Η ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΠΕΤΙΑΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ, ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΡΚΑΔΙ January 19, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η βουλευτής Όλγα Κεφαλογιάννη και οι αδερφές της Δανάη και Χριστίνα ντύθηκαν τη κρητική φορεσιά τους και πόζαραν για το επετειακό λεύκωμα που εξέδωσε ο Σύλλογος Ρεθυμνίων Αττικής “ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ” αφιερωμένο σ’ ένα απ’ τα δραματικότερα γεγονότα της ιστορίας, το Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου το 1866 που «ζει» στις καρδιές των Κρητικών ως μια μαρτυρική εθελοθυσία αμάχων και οπλαρχηγών για την ελευθερία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ (Ρ-Π) ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ (ΠΕΝΤΕΛΗ)

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΤΡΑΦΙ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ January 17, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Αλίμονο αν άφηνε να πέσουν χάμω τα όσα ανεκδιήγητα είπε ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, στη κοπή της πίτας του συλλόγου «Ο ΠΑΝ» προ ολίγου στο ΚΑΠΗ Πικερμίου, περί δήθεν ένταξης του οικισμού στο δήμο του, ο αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς που σήκωσε το γάντι και απαντά κοφτά και τσουβαλάτα στα όμορφα(;) - πλην ανεφάρμοστα - τα λόγια τα μεγάλα του Στεργίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

14 ΩΡΕΣ 39 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

19 ΩΡΕΣ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ