ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠ’ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΔΗΜΟΤΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ December 24, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η γέννηση του Χριστού ας είναι το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική, να αναστήσει το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, να ζεστάνει τις παγωμένες καρδιές και να χαρίσει σ' αυτούς που αγωνίζονται την ζωή που τους αξίζει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΚΕΛ ΧΩΡΙΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΚΕΛ December 24, 2015 / απο ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Η λύση για μια άλλη θέση χωροθέτησης, όπως αυτή που προτάθηκε από την Δημοτική Αρχή, πρέπει πρώτα και κύρια να πληροί αυστηρά συγκεκριμένα κριτήρια και προϋποθέσεις. Το κάθε ΚΕΛ πρέπει να καλύπτει το μεγαλύτερο κατά το δυνατόν αριθμό οικισμών με την ένταξη και άλλων περιοχών στο σχέδιο πόλης μέσω τοπικών πράξεων εφαρμογής. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΖΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΕΒΑΛΕ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ December 23, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τα δώρα που θα μοιράσει κατά τις επισκέψεις της σε σχολεία και ιδρύματα της Αττικής η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, δεν επιβάρυναν τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας, καθώς αγοράστηκαν με την αποζημίωση που κατέβαλε στην Περιφερειάρχη Αττικής, ο πρώην υπουργός Αργύρης Ντινόπουλος, ύστερα από την καταδίκη του, το Σεπτέμβριο φέτος, για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

ΣΧΟΛΙΑ / ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ December 23, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σε απάντηση της ερώτησης (Αρ. Πρωτ. 419/21-10-2015) που κατατέθηκε από το Βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Οικονόμου, αναφορικά με τον κίνδυνο να κλείσουν τα γηροκομεία λόγω της αύξησης του ΦΠΑ από 13% σε 23%, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Αλεξιάδης μας ενημερώνει ότι απαλλαγή από ΦΠΑ προβλέπεται μόνο για οίκους ευγηρίας που είναι νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου ή άλλους οργανισμούς ή άλλα ιδρύματα που επιτελούν σκοπούς καθαρά κοινωνικούς και όχι κερδοσκοπικούς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΣ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ December 23, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Βρε μανία να γίνει ντε & καλά Πρόεδρος ο Μεϊμαράκης, χωρίς να πραγματοποιηθεί η δεύτερη ψηφοφορία! Τι φοβούνται άραγε οι υποστηριχτές του; Μήπως την ισχυρή πιθανότητα οι ψηφοφόροι-μέλη της Ν.Δ. που επιθυμούν σφόδρα την αλλαγή πλεύσης αυτού του πεπαλαιωμένου πολιτικού κατεστημένου της παράταξης, που 48 ώρες μετά την εκλογική διαδικασία δεν έχει δώσει τα οριστικά αποτελέσματα, να αναδείξουν πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που αποπνέει αέρα φρεσκαδούρας και πολιτικού εκσυγχρονισμού ενός ισχυρού κόμματος όπως η Ν.Δ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΑΡΚΟ ΣΧΙΝΙΑ, ΤΑΒΕΡΝΕΣ December 23, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Από το 1999 οκτώ ταβέρνες του Σχοινιά, που έχουν ανεγερθεί παράνομα σε αναδασωτέα έκταση και έχουν τελεσίδικα κριθεί κατεδαφιστέες αλλά λειτουργούσαν παράνομα παρά τις πολυετείς παρεμβάσεις του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης που συνεχίστηκε έως το 2014, άρχισαν να κατεδαφίζονται.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

8 ΩΡΕΣ 19 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

23 ΩΡΕΣ 3 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

22 ΩΡΕΣ 57 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΡΑΦΗΝΑ: ΕΝΟΧΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ! ΑΘΩΑ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚ; / ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣΟ.Λ.Ρ.ΔΗΜΟΣ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

22 ΩΡΕΣ 4 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

22 ΩΡΕΣ 16 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΕΠΙΣΤΟΛΗΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

21 ΩΡΕΣ 35 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

9o FORUM ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ / ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ9ο FORUM ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣΕΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

22 ΩΡΕΣ 28 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ