ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΕΕΛ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ January 07, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Όπως φαίνεται το χρονίζων πρόβλημα του αποχετευτικού των δήμων Ραφήνας-Πικερμίου και Σπάτων-Αρτέμιδας όχι μόνο διείσδυσε στα προαπαιτούμενα, αλλά συνεχίζει να απασχολεί σε τοπικό επίπεδο όμορους δήμους όπως το Μαρκόπουλο που ανησυχεί σχετικά με τον αποδέκτη του τελικού προϊόντος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΨΗΝΑΚΗΣ, Ο ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ & ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ January 12, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πόσα θέλει για να μας αποτρελάνει ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης; Γνωρίζει τι υπάρχει και τι όχι στο δήμο που διοικεί ή έχει διακτινιστεί από άλλο πλανήτη; Πως αλλιώς να χαρακτηρίσουμε ότι στο Money Show που ξεκίνησε την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Hilton, ο Ηλίας απευθυνόμενος σε νέους ανθρώπους, σπουδαστές, καθηγητές και δημοσιογράφους, αποκάλυψε τα σχέδια του για το δήμο Μαραθώνα και το ίδρυμα Marathon Foundation, λέγοντας πως θέλει να δημιουργήσει ένα Μουσείο αφιερωμένο στον Μαραθώνιο, ενώ το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου λειτουργεί εδώ και πολλά-πολλά χρόνια στη δημοτική ενότητα του Μαραθώνα κι είναι παγκοσμίως γνωστό, με αφιερώματα από πρωταθλητές του Μαραθωνίου Δρόμου παγκόσμιας ακτινοβολίας;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΥΡΙΣΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ January 07, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Τέλος διακοπών για τον Ηλία Ψηνάκη. Καιρός για το δήμαρχο Μαραθώνα να ασχοληθεί λίγο και με το δήμο του. Πώς θα γίνει αυτό όταν ο Ηλίας γύρισε ως κουρασμένος δήμαρχος Μαραθώνα; Ιδού η απορία!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΡΑΥΣΗ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥΙΤ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΤΟΥΙΤ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ January 11, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Σπάει ταμεία το τουίτ του επίτιμου προέδρου της νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη προς το γιο του Κυριάκο, που αναδείχτηκε πανηγυρικά πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, που γράφει:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠ’ ΤΟ GSTAAD ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ! ΣΥΜΠΑΣΧΕΙ(;) Ο ΨΗΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ January 06, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Στα Νέα του Βαρνάβα διαβάσαμε και λυπηθήκαμε σφόδρα για τη τραγική αλήθεια που κρύβουν τα γραφόμενα. Αχ! Ταλαίπωρε Μαραθώνα. Αχ! Καλοί μας δημότες ενός ιστορικού δήμου που δεν άξιζε ένα δήμαρχο σαν τον Ηλία Ψηνάκη. Έχετε κατ’ όνομα δήμαρχο που δε βλέπετε ή μάλλον έχετε ένα δήμαρχο που βλέπετε μέσω των κοινωνικών δικτύων πόσο χλιδάτα περνάει τον καιρό του σε θέρετρο της Ελβετίας ενώ σεις, όπως κι όλοι εμείς οι ταλαίπωροι Έλληνες φυτοζωούμε μες στην ασφυκτική συγκυρία των μνημονίων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τυχερός της χρονιάς ο αντιδήμαρχος Ρ-Π Βαγγέλης Μπουρνούς, στον οποίο έπεσε το φλουρί της πίτας του Ν.Ο. ‘’Αλκυών’’ που τα ιστιοφόρα αγωνιστικά της έδωσαν μια ιδιαίτερη νότα αρμενίζοντας με τους λιλιπούτειους καπετάνιους τους στο λιμάνι την ώρα του Αγι (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠ’ ΤΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΡΑΦΗΝΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ January 08, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μπορεί η φωτογραφία ν’ αξίζει χίλιες λέξεις, κάποιες φορές όμως οι λέξεις συμπληρώνουν όσα δεν μπορεί να πει η φωτογραφία, κυρίως όταν προέρχεται από μια μεγάλη σύναξη, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση η δεξίωση που ακολούθησε τον εορτασμό του Αγιασμού των Υδάτων στη Ραφήνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Ή ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ, ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΖΩΩΝ, ΓΟΥΝΕΣ January 05, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

16 μήνες μετά τη πανηγυρική ανάληψη των καθηκόντων της δημοτικής αρχής Ηλία Ψηνάκη στο Μαραθώνα, οι κάτοικοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι ψήφισαν δήμαρχο, για να μην έχουν δήμαρχο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από αριστερά: Γ, Δουβίτσας πρόεδρος ΔΟΠΑΠ, Ε. Μπουρνούς αντιδήμαρχος Ρ-Π, Α. Χοβαρδάς τοπικός συμβουλος Πικερμίου και Π. Καλφαντής αντιδήμαρχος Ρ-Π    (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Ο ΝΤ’ ΑΡΤΑΝΙΑΝ ΚΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ January 06, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της τελετής αγιασμού των υδάτων στο λιμάνι της Ραφήνας τσακώσαμε τον αντιδήμαρχο (δεύτερος από αριστερά) Ρ-Π Βαγγέλη Μπουρνούς (Ντ’ Αρτανιάν) με τους τρεις πολύτιμους σωματοφύλακες του δήμου, το πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ (πρώτος από αριστερά) Γιώργο Δουβίτσα (Πόρθος), τον Άγγελο Χοβαρδά τοπικό σύμβουλο της δημοτικής ενότητας Πικερμίου (Άθως) και τον αντιδήμαρχο (άκρο δεξιά) Ρ-Π Παναγιώτη Καλφαντή (Άραμις), που έχουν ταχτεί στην υπηρεσία του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

14 ΩΡΕΣ 39 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

19 ΩΡΕΣ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ