ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ=ΣΠΑΤΑΛΕΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ December 18, 2015 / απο ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Το Γενάρη το Δημοτικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε το Δήμαρχο να διαχειριστεί σωστά τα κλαδευτικά υπόλειμμα ώστε «να μην καταλήγουν στον ΧΥΤΑ». Τον Οκτώβρη ο Δήμος ανάθεσε σε εργολάβους την μεταφορά στο ΧΥΤΑ Φυλής των κλαδευμάτων ως σύμμεικτα, πληρώνοντας 10 € το κυβικό μέτρο!! στον εργολάβο και ακόμη 50€ τον τόνο για τέλη εισόδου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ή ΝΑ ΜΗ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΔΕΥΑΤΗΛ; ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ December 16, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σήμερα κρίνεται η τύχη της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης, Αποχέτευσης, Τηλεθέρμανσης Λαυρεωτικής (Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ.) σε ειδική συνεδρίαση που προκάλεσαν 13 δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Λαυρεωτικής με μοναδικό θέμα τη συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης για το μέλλον της δημοτικής αυτής επιχείρησης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ December 17, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η ιδιομορφία του δημ. συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Ραφήνας-Πικερμίου Δαμιανού Φαφούτη είναι διττή, καθώς απ’ το πατέρα του είναι απόγονος Λιγνιτωρύχου παππού κι απ’ τη μητέρα του απόγονος Μικρασιατών προσφύγων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΧΙ ΕΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ – ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΚΕΛ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ December 16, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αστεία και κουραστική έχει καταντήσει η εμμονή άρνησης κατασκευής – λειτουργίας Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων στο Πλατύ Χωράφι, παρά τα υπέρογκα πρόστιμα για την μη ύπαρξη βιολογικών καθαρισμών που καταλογίστηκαν εις βάρος της πατρίδας, τα οποία θα μετακυλήσουν στους δημότες των υπόλογων δήμων μεταξύ αυτών πρώτοι και καλύτεροι οι δήμοι Ραφήνας-Πικερμίου και Σπάτων-Αρτέμιδας, καθώς οι αντιΚΕΛίτες που θέλουν να σπρώξουν τα οικεία λύματα σε άλλους δήμους, Ψυττάλεια και πρόσφατα Λακατέλα δίπλα στο υπό κατασκευή ΚΕΛ Παιανίας – Κρωπίας,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ , ΣΕ ΜΑΡΑΖΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ December 16, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ευφυέστατη η φωτογραφία που μας έστειλε ο καλός φίλος του kirkinews MikeΑ, τον οποίο όμως θα μαλώσουμε καθώς αγνοεί ίσως πως ο Ηλίας κατάφερε σ’ ένα χρόνο και κάτι, να ενεργοποιήσει τις μεγααααλες γνωριμίες του και να μετατρέψει το Μαραθώνα, σε Μαραζώνα!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗ ΝΑΣΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΝΑΣΑ December 13, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η 31χρονη Ανεζίνα Σολωμονίδου γεννήθηκε στον Κορυδαλλό, αποφοίτησε απ’ το 5ο Λύκειο Κορυδαλλού (πρώην Πολυκλαδικό) και την ίδια χρονιά ξεκίνησε τις σπουδές της στο Τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Εκεί, εκτός απ’ την γενική εκπαίδευση στη Γεωλογία επικεντρώθηκε στην επιστήμη της Ηφαιστειολογίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΕΝΤΕ (5) ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΣΕ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΑΦΙΔΝΩΝ.

ΣΧΟΛΙΑ / ΒΑΡΝΑΒΑΣ, ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ December 15, 2015 / απο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Η κυβέρνηση θα φέρει σε δημόσια διαβούλευση, νομοσχέδιο που αφορά τις τροποποιήσεις – διορθώσεις στον νόμο Καλλικράτη. Ήλθε η ώρα για την δημιουργία του Νέου Δήμου των 5 (Βαρνάβα, Καπανδριτίου, Πολυδεντρίου, Αφιδνών, Καλάμου) ή τελικά η συνένωση μας με τον δήμο Ωρωπού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δ. Λουκάς με την Α. Αργεντίνη σε φωτογραφία αρχείου απ' την έκθεση εικαστικών στο νεοκλασικό Μαρτίνου (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΛΟΥΚΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ December 11, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Παρά το περιπετειώδες παρελθόν που οδήγησε το Δημήτρη Λουκά και την Ασπασία Αργεντίνη σε πολιτικό διαζύγιο προ πολλών ετών, την μετέπειτα περιπλάνηση της δραστήριας δημοτικής συμβούλου από τα ψηφοδέλτια Παρασκευή και Λεβαντή, σήμερα η Ασπασία (Πίτσα για τους συντοπίτες της) στέκεται κερί αναμμένο δίπλα στο δήμαρχο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

11 ΩΡΕΣ 59 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

36 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ