ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΠΤΩΤΟΣ Ο ΛΕΑΝΔΡΟΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ!

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΓΕΝ. ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΔΗΜ. ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ January 05, 2016 / απο aftodioikisi.gr (author)

«Έκπτωτο» και μάλιστα από το 2009, έκρινε από τη θέση του τον γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρο Ρακιντζή με απόφασή του το ΣτΕ. Συγκεκριμένα, το Γ’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επιτρατείας, με απόφασή του στις 31 Δεκεμβρίου, έκρινε ότι η θητεία του κ. Ρακιντζή που ξεκίνησε το 2004 (13/9) έχει λήξει από τις 14/9/2009. Μάλιστα, λόγω της σπουδαιότητας του θέματος, παραπέμπεται στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου η οποία και θα λάβει την τελική απόφαση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ: ΒΕΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΥΤ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΧΥΤ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ January 04, 2016 / απο ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (author)

Νίκος Χουντής προς Κομισιόν: «Γιατί πληρώνουμε την κατασκευή δρόμων για το ΧΥΤΑ Γραμματικού, αφού το έργο δεν μπορεί να λειτουργήσει, καθώς δεν εκπληρώνει τους απαραίτητους περιβαλλοντικούς όρους;»

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Ρ-Π κ. Πιστικίδης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του χθες 1 Ιανουαρίου 2016 (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΧΟΛΙΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ January 02, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Δε μπορούμε να πούμε, όλους τους θυμήθηκε ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης στην πρωτοχρονιάτικη ομιλία του και ευχαρίστησε για την συνεργασία τους, τους αιρετούς και μη συνεργάτες του, το προσωπικό του δήμου και των νομικών προσώπων, τους πολίτες που ήταν παρόντες στην εκδήλωση, τα μόνα που ξέχασε ήταν τα τοπικά ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, που δόξα τω Θεώ αρκετά έχουν έδρα το δήμο του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΙΔΕΡΑ ΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΛΑΥΡΙΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ January 05, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

40 χιλιάδες ευρώ ετησίως διαθέτει ο δήμος Λαυρεωτικής, (ακούστηκε δια στόματος δημάρχου κατά τη διάρκεια του ετήσιου απολογισμού που έκανε προχθές Κυριακή 3 του Γενάρη), για τη διαβίωση των αδέσποτων τετράποδων φίλων(;) του ανθρώπου, μια εποχή που γύρω μας οι ‘‘αδέσποτοι’’ άστεγοι συνάνθρωποί μας όλο και πληθύνονται.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΡΟ – ΑΔΩΡΟ ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ 3ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΓΙΕΣ 2016 ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΕΟ ΕΤΟΣ, 3ΗΜΕΡΑ ΑΡΓΙΑΣ January 02, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Με 3ημερη αργία ξεκίνησε το 2016 αφού η πρωτοχρονιά έπεσε Παρασκευή κι όπως δείχνει το ημερολόγιο ακολουθούν ακόμα πολλά γιορτινά 3ήμερα, αλλά κι ένα 4ήμερο το Πάσχα από Μ. Παρασκευή 29 Απριλίου έως Δευτέρα του Πάσχα 2 Μαΐου, που παραλίγο να γινόταν 5ήμερο αν δεν συνέπιπτε το Πάσχα την ίδια μέρα με τη Πρωτομαγιά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι αντιδήμαρχοι Ρ-Π Ευάγγελος Μπουρνούς (αριστερά) και Παναγιώτης Καλφαντής  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΡΓΩΝ ΤΟ 2015

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ January 02, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Κατά γενική ομολογία των εκτός οποιασδήποτε αντιπαράθεσης πολιτών, ο χρόνος που πέρασε, το 2015, υπήρξε δημιουργικός για το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, αφού ολοκληρώθηκαν χρονίζοντα θέματα, όπως η παράδοση του Πνευματικού – Πολιτιστικού Κέντρου Ραφήνας που παρέμενε ανεκμετάλλευτο επί χρόνια, ο ολοκληρωτικός καθαρισμός του πάρκου αναψυχής στο Οχυρό, αλλά και η ολοκλήρωση αρκετών μελετών έργων, όπως του παιδικού σταθμού Πικερμίου, της λεωφ. Αχαιών, της δημοτικής συγκοινωνίας, του γηπέδου στη περιοχή Διάκου Μάντρες, η δημοπράτηση των οποίων αναμένεται την ερχόμενη άνοιξη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Ρ-Π Β. Πιστικίδης στη κεφαλή του τραπεζιού, με τον αντιδήμαρχο Α. Παλπατζή, τον δημ. σύμβουλο της μείζονος Δ. Φαφούτη και τον αντιδήμαρχο Ε. Μπουρνούς σκυμμένο ως συνήθως στα έγγραφά του.    (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΡΑΦΗΝΑ: ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ, ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ Ο.Ε.

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ December 29, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Περάσαμε να ευχηθούμε χθες (28-12-2015) το πρωί στο δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη, πέσαμε πάνω σε συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής στο γραφείο του, βγάλαμε μια φωτογραφία στα γρήγορα γι’ αυτό κι όχι τόσο καλή καθώς υπήρχε έντονο φως απ’ τη μπαλκονόπορτα πίσω, δεχτήκαμε πρόταση να παρακολουθήσουμε τη συνεδρίαση, αποφασίσαμε όμως ότι η παρουσία του καλού συναδέλφου Μάκη Κελέκη μας κάλυπτε απόλυτα και αποχωρήσαμε.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ & ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΛΑΔΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΙ December 30, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Από την συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου Μαρκόπουλου, της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου και η τρίτη θλιβερή ιστορία που μας έστειλε η Παρέμβαση για την κοινωνία & το περιβάλλον. Πριν ξεκινήσουν να συζητάνε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, από μέλος του συμβουλίου ζητήθηκε να γνωστοποιηθεί τι ακριβώς έγινε με τους ευκαλύπτους που βρίσκονται στον πεζόδρομο, δίπλα από την ταβέρνα του Καλού Γυαλού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 13 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

11 ΩΡΕΣ 4 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ