ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Ρ-Π & Σ-Α ΓΙΑ ΕΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΣΧΟΛΙΑ, ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΚΕΛ December 12, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Δύο μόλις χρόνια μετά από την καθοριστική και μοιραία όπως αποδεικνύεται σήμερα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σπάτων-Αρτέμιδας στις 30 Σεπτεμβρίου 2013 όπου η πλειοψηφία των τότε δημοτικών συμβούλων, πολλοί εκ των οποίων βρίσκονται πλέον στη διοίκηση του δήμου μεταξύ τους ο σημερινός δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου, καταψήφισε το αίτημα της τότε δημοτικής αρχής Χρήστου Μάρκου να δοθεί εξουσιοδότηση στο δήμαρχο να συνυπογράψει το σύμφωνο συνεργασίας για την επίλυση του αποχετευτικού ζητήματος με ήδη κατατεθειμένες τις υπογραφές Σταύρου Καλαφάτη υπουργού περιβάλλοντος, Γιάννη Σγουρού Περιφερειάρχη Αττικής και Αντώνη Βαρθολομαίου προέδρου & Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι δήμαρχοι Λαυρεωτικής Δ. Λουκάς (αριστερά) με τον υπουργό Α. Μπαλτά, την περιφερειάρχη Ρ. Δούρου και το δήμαρχο Μαραθώνα Η. Ψηνάκη με χαρακτηριστική τσαχπίνικη πόζα να γέρνει στον ώμο της Ρένας  (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΕΜΟΔΑΡΜΕΝΑ ΥΨΗ ΓΙΑ ΨΗΝΑΚΗ (ΜΑΡΑΘΩΝΑ) & ΛΟΥΚΑ (ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ) ΑΛΛΑ…

ΣΧΟΛΙΑ / ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ, ΑΡΧΑΙΑ ΝΑΥΑΓΙΑ, Ν. ΕΥΒΟΪΚΟΣ December 11, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο Ηλίας Ψηνάκης του Μαραθώνα κι ο Δημήτρης Λουκάς της Λαυρεωτικής είναι οι δύο δήμαρχοι της αν. Αττικής που έχασαν την πλειοψηφία τους μέσα στο πρώτο χρόνο ανάληψης των καθηκόντων τους, με το πρώτο να έχει χάσει τους: Κώστα Τσίρκα, Αλέξανδρο Σόμογλου και Βίκυ Σταυρακοπούλου-Κατσαρού που ανεξαρτητοποιήθηκαν πριν καλά-καλά γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια ως δήμαρχος και το δεύτερο να έχει χάσει στο πρώτο 6μηνο την Ιωάννα Κουλουβράκη και πριν από λίγο διάστημα την Ευφροσύνη (Φρόσω) Σίνη και το Μιχάλη Μαθιουδάκη που ανεξαρτητοποιήθηκαν επίσης, ενώ αναμένεται άλλη μία ανεξαρτητοποίηση που ακούει στο όνομα Λινάρδου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ Ο 1ος ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ December 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Πανευτυχής και πώς να μην είναι άλλωστε, ο αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Παναγιώτης Καλφαντής υπεύθυνος Τεχνικής υπηρεσίας του δήμου, όπου με συλλογική προσπάθεια και υπεύθυνη δουλειά της διευθύντριας Τ.Υ. Αλεξάνδρας Σκαμάγκα, πέτυχαν την έγκριση της μελέτης του πρώτου παιδικού σταθμού Πικερμίου, ενώ υπήρξε και θετική γνωμοδότηση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το νέο γήπεδο της Ραφήνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από αριστερά: Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.  (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ December 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μέχρι χθες ήταν πρόσφυγες που λιάζονταν και μετά εξαφανίζονταν. Σήμερα είναι παράνομοι μετανάστες που τείνουν να αξιοποιήσουν τα Ολυμπιακά ακίνητα και να κατασκηνώσουν στο καλλίτερο φιλέτο της χώρας, το Ελληνικό, το επενδυτικό σχέδιο του οποίου θα έδινε ένα αέρα ανάπτυξης στην ταλαιπωρημένη οικονομία μας, εκτός του ότι η χώρα κινδυνεύει να μετατραπεί σ’ ένα απέραντο στρατόπεδο μεταναστών και μη τολμήσει κανείς να με αποκαλέσει ρατσίστρια ή ξενοφοβική.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ VS ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ / ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΠΡΟΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ, ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΚΕΛ, ΑΠΟΨΕΙΣ December 09, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Έστω και κατόπιν εορτής ο αγαπητός μας Χρήστος Ποθουλάκης, αφού διέσπειρε την προσωπική απάντηση στο πρόσωπό μου στις διάφορες ιστοσελίδες και πολύ καλά έκανε για να ενημερωθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος για το έωλο των επιχειρημάτων, την προώθησε και σε μας, αφού πρωτίστως απάντησε στην αναδημοσίευση του άρθρου μας στο FB του καλού φίλου και συναδέλφου Δημήτρη Πνευματικάτου κι όταν διάβασε την ανταπάντησή μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΠΕΡΓΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ December 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

«Η Επιτροπή Παρακολούθησης και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων ποδοσφαιριστών και στηρίζει τα δίκαια αιτήματά τους».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

‘’ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ’’ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΕ «EL LIBERTADOR» ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΣΙΜΟΝ ΜΠΟΛΙΒΑΡ, ΚΑΡΑΚΑΣ December 06, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Αλίμονο αν ο Πέτρος Φιλίππου δεν ‘’συναντούσε’’ στο Καράκας όπου βρίσκεται ως παρατηρητής των εθνικών εκλογών της Βενεζουέλας, τον ανδριάντα του ινδάλματος της λατινικής Αμερικής Σιμόν Μπολιβάρ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: Aris Vidalis)

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΧΟΙΝΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ.

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΣΧΟΙΝΙΑΣ December 09, 2015 / απο ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Σε επιστολή του ΔΣ του ΦοΔΕΠΑΣΜ με ημερομηνία 17 / 09 / 15 αναφέρονται ενέργειες του φορέα για την προστασία του εθνικού πάρκου. Δυστυχώς το 90% των ενεργειών περιορίστηκαν σε αλληλογραφία με διαφόρους φορείς το 2014, ούτε μια πρακτική ενέργεια δεν αναφέρεται για το 2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

8 ΩΡΕΣ 23 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

23 ΩΡΕΣ 8 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

23 ΩΡΕΣ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΡΑΦΗΝΑ: ΕΝΟΧΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ! ΑΘΩΑ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚ; / ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣΟ.Λ.Ρ.ΔΗΜΟΣ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

22 ΩΡΕΣ 9 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

22 ΩΡΕΣ 21 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΕΠΙΣΤΟΛΗΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

21 ΩΡΕΣ 40 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

9o FORUM ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ / ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ9ο FORUM ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣΕΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

22 ΩΡΕΣ 33 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ