ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ December 22, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Αναποδογυρισμένα έδρανα, έντονες αντιδικίες σε άπταιστα γαλλικά, αποχώρηση μείζονος και διακοπή της συνεδρίασης, είναι εν συντομία τα όσα συνέβησαν προ ολίγων ωρών στο δημοτικό συμβούλιο Σπάτων-Αρτέμιδος με κορυφαίο θέμα την ψήφιση του προϋπολογισμού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το πειρατικό του Ψηνάκη με τους αποχωρούντες συμβούλους του μέχρι στιγμής   (ΦΩΤΟ: MikeA)

ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ December 23, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Εκτός απ’ τις αθρόες ανεξαρτητοποιήσεις στο δήμο Μαραθώνα που δίνουν έμπνευση στο φίλο MikeA για εικογράφηση και σε μένα για σχολιασμό, κερασάκι στην τούρτα χθες τοποθετήθηκε απ’ το δημοτικό σύμβουλο κολλητό του δημάρχου που έσπασε στο ξύλο τον πρώην κολλητό του δημάρχου Γ.Γ. του δήμου Νίκο Τσαγκαράκη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΓΙΑ ΚΕΛ & ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΚΕΛ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ December 20, 2015 / απο ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

«Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα που κατοικούν στην περιοχή βιώνουν εδώ και δεκαετίες μια αφόρητη κατάσταση εξαιτίας των ελλείψεων σε υποδομές αποχέτευσης και επεξεργασίας των λυμάτων: επιβάρυνση του λαϊκού εισοδήματος, ανεξέλεγκτη απόρριψη λυμάτων σε ρέματα ακόμα και σε υδροβιότοπους, ρύπανση των υπόγειων νερών και των ακτών. Η όξυνση του προβλήματος δεν οφείλεται στην ανικανότητα κάποιας κυβέρνησης. Οι αιτίες του προβλήματος είναι συγκεκριμένες:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

TI ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ, TI ΓΕΦΥΡΙ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ!

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΓΕΦΥΡΙ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ December 21, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αν αναρωτιέστε γιατί διαλέξαμε ειδικά αυτό τον τίτλο, είναι απλό: το μεν γεφύρι της Άρτας κτιζόταν το πρωί και γκρεμιζόταν το βράδυ σύμφωνα με το θρύλο, το δε γεφύρι της Βελανιδιάς προσπαθεί απ’ το 2013 να επουλώσει τις πληγές που υπέστη απ’ τη φοβερή πλημμύρα του Μεγάλου Ρέματος, που το έθεσε εκτός κυκλοφορίας ταλαιπωρώντας όλα αυτά τα χρόνια περιοίκους και μη, χωρίς επιτυχία μέχρι στιγμής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΘΑΜΑΤΑ & ΠΡΑΜΑΤΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΚΕΛ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ December 19, 2015 / απο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΤΟΣ (author)

Προκαλεί κλαυσίγελο, να ψηφίζει το δημοτικό συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου σχεδόν ομόφωνα, 22 υπέρ ένα «παρών» επί 23 παρόντων, η κατασκευή του ΕΕΛ να γίνει σε ένα χώρο που δεν του ανήκει κι ο «ιδιοκτήτης» του χώρου δήμος Σπάτων-Αρτέμιδας, να το μαθαίνει τελευταίος. Είναι θλιβερό το γεγονός, οι υπεύθυνοι της κρατικής εξουσίας με το δήθεν μειλίχιο λόγο τους, να μην μπορούν ούτε να πείσουν, ούτε να επιβληθούν, ούτε καν και να τρομοκρατήσουν. Άτιμο… μνημόνιο εσύ για όλα φταις…

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμητρα Λαμπαρού δημοτική σύμβουλος Μαραθώνα  (ΦΩΤΟ: )

ΜΠΕΛΛΟΣ VS ΛΑΜΠΑΡΟΥ 1-0 ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΛΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΑΜΠΑΡΟΥ December 19, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Άλλη μια παραίτηση από νομικό πρόσωπο του δήμου Μαραθώνα, χωρίς μεγάλη πληγή στην παράταξη Ψηνάκη αφού δε συνοδεύτηκε από ανεξαρτητοποίηση. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι στη συνεδρίαση της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου, η Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας Δήμητρα Λαμπαρού ‘’αδειάστηκε’’ στην κυριολεξία απ’ τους συναδέλφους της, οπότε το επόμενο βήμα που της απέμεινε ήταν η δήλωση παραίτησης της από πρόεδρος του νομικού προσώπου «Τετράπολις».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην εικόνα αρχείου ο Δ. Φαφούτης προεδρεύει στο κέντρο, απουσία του προέδρου του Δ.Σ. (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΕΛ ΔΕΝ ΕΙΔΑN ΤΟ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΕΥΒΟΪΚΟY!

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ December 17, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η ανάδειξη απ’ το kirkinews της αδικαιολόγητης απουσίας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου απ’ το σχεδιασμό του μεγάλου τουριστικού σχεδίου ενός καταδυτικού πάρκου στον Ευβοϊκό [βλέπε δεξιά: ΑΝΕΜΟΔΑΡΜΕΝΑ ΥΨΗ ΓΙΑ ΨΗΝΑΚΗ (ΜΑΡΑΘΩΝΑ) & ΛΟΥΚΑ (ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ)], τέθηκε στο χθεσινό (16-12) δημοτικό συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου, με ερώτημα του Δημ. Συμβούλου της μείζονος Δαμιανού Φαφούτη, που έκπληκτος αναρωτήθηκε «πως γίνεται ο δήμος μας να είναι εκτός από ένα τόσο μεγάλο Project;».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ=ΣΠΑΤΑΛΕΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ December 18, 2015 / απο ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Το Γενάρη το Δημοτικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε το Δήμαρχο να διαχειριστεί σωστά τα κλαδευτικά υπόλειμμα ώστε «να μην καταλήγουν στον ΧΥΤΑ». Τον Οκτώβρη ο Δήμος ανάθεσε σε εργολάβους την μεταφορά στο ΧΥΤΑ Φυλής των κλαδευμάτων ως σύμμεικτα, πληρώνοντας 10 € το κυβικό μέτρο!! στον εργολάβο και ακόμη 50€ τον τόνο για τέλη εισόδου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

14 ΩΡΕΣ 34 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

19 ΩΡΕΣ 25 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ