ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ December 17, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η ιδιομορφία του δημ. συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Ραφήνας-Πικερμίου Δαμιανού Φαφούτη είναι διττή, καθώς απ’ το πατέρα του είναι απόγονος Λιγνιτωρύχου παππού κι απ’ τη μητέρα του απόγονος Μικρασιατών προσφύγων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ή ΝΑ ΜΗ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΔΕΥΑΤΗΛ; ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ December 16, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σήμερα κρίνεται η τύχη της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης, Αποχέτευσης, Τηλεθέρμανσης Λαυρεωτικής (Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ.) σε ειδική συνεδρίαση που προκάλεσαν 13 δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Λαυρεωτικής με μοναδικό θέμα τη συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης για το μέλλον της δημοτικής αυτής επιχείρησης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ , ΣΕ ΜΑΡΑΖΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ December 16, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ευφυέστατη η φωτογραφία που μας έστειλε ο καλός φίλος του kirkinews MikeΑ, τον οποίο όμως θα μαλώσουμε καθώς αγνοεί ίσως πως ο Ηλίας κατάφερε σ’ ένα χρόνο και κάτι, να ενεργοποιήσει τις μεγααααλες γνωριμίες του και να μετατρέψει το Μαραθώνα, σε Μαραζώνα!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΧΙ ΕΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ – ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΚΕΛ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ December 16, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αστεία και κουραστική έχει καταντήσει η εμμονή άρνησης κατασκευής – λειτουργίας Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων στο Πλατύ Χωράφι, παρά τα υπέρογκα πρόστιμα για την μη ύπαρξη βιολογικών καθαρισμών που καταλογίστηκαν εις βάρος της πατρίδας, τα οποία θα μετακυλήσουν στους δημότες των υπόλογων δήμων μεταξύ αυτών πρώτοι και καλύτεροι οι δήμοι Ραφήνας-Πικερμίου και Σπάτων-Αρτέμιδας, καθώς οι αντιΚΕΛίτες που θέλουν να σπρώξουν τα οικεία λύματα σε άλλους δήμους, Ψυττάλεια και πρόσφατα Λακατέλα δίπλα στο υπό κατασκευή ΚΕΛ Παιανίας – Κρωπίας,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗ ΝΑΣΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΝΑΣΑ December 13, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η 31χρονη Ανεζίνα Σολωμονίδου γεννήθηκε στον Κορυδαλλό, αποφοίτησε απ’ το 5ο Λύκειο Κορυδαλλού (πρώην Πολυκλαδικό) και την ίδια χρονιά ξεκίνησε τις σπουδές της στο Τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Εκεί, εκτός απ’ την γενική εκπαίδευση στη Γεωλογία επικεντρώθηκε στην επιστήμη της Ηφαιστειολογίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΕΝΤΕ (5) ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΣΕ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΑΦΙΔΝΩΝ.

ΣΧΟΛΙΑ / ΒΑΡΝΑΒΑΣ, ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ December 15, 2015 / απο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Η κυβέρνηση θα φέρει σε δημόσια διαβούλευση, νομοσχέδιο που αφορά τις τροποποιήσεις – διορθώσεις στον νόμο Καλλικράτη. Ήλθε η ώρα για την δημιουργία του Νέου Δήμου των 5 (Βαρνάβα, Καπανδριτίου, Πολυδεντρίου, Αφιδνών, Καλάμου) ή τελικά η συνένωση μας με τον δήμο Ωρωπού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δ. Λουκάς με την Α. Αργεντίνη σε φωτογραφία αρχείου απ' την έκθεση εικαστικών στο νεοκλασικό Μαρτίνου (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΛΟΥΚΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ December 11, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Παρά το περιπετειώδες παρελθόν που οδήγησε το Δημήτρη Λουκά και την Ασπασία Αργεντίνη σε πολιτικό διαζύγιο προ πολλών ετών, την μετέπειτα περιπλάνηση της δραστήριας δημοτικής συμβούλου από τα ψηφοδέλτια Παρασκευή και Λεβαντή, σήμερα η Ασπασία (Πίτσα για τους συντοπίτες της) στέκεται κερί αναμμένο δίπλα στο δήμαρχο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΛΑΜΠΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΕΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΚΕΛ December 14, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ενώ η Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.) στο Πλατύ Χωράφι θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι έχει εδραιωθεί στη σκέψη της Κυβέρνησης, άλλωστε δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη η επισήμανση του Πρωθυπουργού ότι πλέον η αντίληψη του να στέλνεται ότι δεν αρέσει σε άλλους δήμους έχει περάσει ανεπιστρεπτί, άσχετα αν αναφερόταν στο θέμα της υποδοχής μεταναστών στο Ελληνικό και το Παλαιό Φάληρο, κατ’ επέκταση συμπεριλαμβάνει και τα στερεά και υγρά απόβλητα, μεταξύ αυτών και του Ε.Ε.Λ. των δήμων Σπάτων-Αρτέμιδας και Ραφήνας-Πικερμίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

11 ΩΡΕΣ 7 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ