ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΛΑΜΠΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΕΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΚΕΛ December 14, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ενώ η Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.) στο Πλατύ Χωράφι θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι έχει εδραιωθεί στη σκέψη της Κυβέρνησης, άλλωστε δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη η επισήμανση του Πρωθυπουργού ότι πλέον η αντίληψη του να στέλνεται ότι δεν αρέσει σε άλλους δήμους έχει περάσει ανεπιστρεπτί, άσχετα αν αναφερόταν στο θέμα της υποδοχής μεταναστών στο Ελληνικό και το Παλαιό Φάληρο, κατ’ επέκταση συμπεριλαμβάνει και τα στερεά και υγρά απόβλητα, μεταξύ αυτών και του Ε.Ε.Λ. των δήμων Σπάτων-Αρτέμιδας και Ραφήνας-Πικερμίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι δήμαρχοι Λαυρεωτικής Δ. Λουκάς (αριστερά) με τον υπουργό Α. Μπαλτά, την περιφερειάρχη Ρ. Δούρου και το δήμαρχο Μαραθώνα Η. Ψηνάκη με χαρακτηριστική τσαχπίνικη πόζα να γέρνει στον ώμο της Ρένας  (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΕΜΟΔΑΡΜΕΝΑ ΥΨΗ ΓΙΑ ΨΗΝΑΚΗ (ΜΑΡΑΘΩΝΑ) & ΛΟΥΚΑ (ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ) ΑΛΛΑ…

ΣΧΟΛΙΑ / ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ, ΑΡΧΑΙΑ ΝΑΥΑΓΙΑ, Ν. ΕΥΒΟΪΚΟΣ December 11, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο Ηλίας Ψηνάκης του Μαραθώνα κι ο Δημήτρης Λουκάς της Λαυρεωτικής είναι οι δύο δήμαρχοι της αν. Αττικής που έχασαν την πλειοψηφία τους μέσα στο πρώτο χρόνο ανάληψης των καθηκόντων τους, με το πρώτο να έχει χάσει τους: Κώστα Τσίρκα, Αλέξανδρο Σόμογλου και Βίκυ Σταυρακοπούλου-Κατσαρού που ανεξαρτητοποιήθηκαν πριν καλά-καλά γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια ως δήμαρχος και το δεύτερο να έχει χάσει στο πρώτο 6μηνο την Ιωάννα Κουλουβράκη και πριν από λίγο διάστημα την Ευφροσύνη (Φρόσω) Σίνη και το Μιχάλη Μαθιουδάκη που ανεξαρτητοποιήθηκαν επίσης, ενώ αναμένεται άλλη μία ανεξαρτητοποίηση που ακούει στο όνομα Λινάρδου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Ρ-Π & Σ-Α ΓΙΑ ΕΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΣΧΟΛΙΑ, ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΚΕΛ December 12, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Δύο μόλις χρόνια μετά από την καθοριστική και μοιραία όπως αποδεικνύεται σήμερα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σπάτων-Αρτέμιδας στις 30 Σεπτεμβρίου 2013 όπου η πλειοψηφία των τότε δημοτικών συμβούλων, πολλοί εκ των οποίων βρίσκονται πλέον στη διοίκηση του δήμου μεταξύ τους ο σημερινός δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου, καταψήφισε το αίτημα της τότε δημοτικής αρχής Χρήστου Μάρκου να δοθεί εξουσιοδότηση στο δήμαρχο να συνυπογράψει το σύμφωνο συνεργασίας για την επίλυση του αποχετευτικού ζητήματος με ήδη κατατεθειμένες τις υπογραφές Σταύρου Καλαφάτη υπουργού περιβάλλοντος, Γιάννη Σγουρού Περιφερειάρχη Αττικής και Αντώνη Βαρθολομαίου προέδρου & Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ Ο 1ος ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ December 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Πανευτυχής και πώς να μην είναι άλλωστε, ο αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Παναγιώτης Καλφαντής υπεύθυνος Τεχνικής υπηρεσίας του δήμου, όπου με συλλογική προσπάθεια και υπεύθυνη δουλειά της διευθύντριας Τ.Υ. Αλεξάνδρας Σκαμάγκα, πέτυχαν την έγκριση της μελέτης του πρώτου παιδικού σταθμού Πικερμίου, ενώ υπήρξε και θετική γνωμοδότηση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το νέο γήπεδο της Ραφήνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από αριστερά: Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.  (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ December 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μέχρι χθες ήταν πρόσφυγες που λιάζονταν και μετά εξαφανίζονταν. Σήμερα είναι παράνομοι μετανάστες που τείνουν να αξιοποιήσουν τα Ολυμπιακά ακίνητα και να κατασκηνώσουν στο καλλίτερο φιλέτο της χώρας, το Ελληνικό, το επενδυτικό σχέδιο του οποίου θα έδινε ένα αέρα ανάπτυξης στην ταλαιπωρημένη οικονομία μας, εκτός του ότι η χώρα κινδυνεύει να μετατραπεί σ’ ένα απέραντο στρατόπεδο μεταναστών και μη τολμήσει κανείς να με αποκαλέσει ρατσίστρια ή ξενοφοβική.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ VS ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ / ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΠΡΟΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ, ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΚΕΛ, ΑΠΟΨΕΙΣ December 09, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Έστω και κατόπιν εορτής ο αγαπητός μας Χρήστος Ποθουλάκης, αφού διέσπειρε την προσωπική απάντηση στο πρόσωπό μου στις διάφορες ιστοσελίδες και πολύ καλά έκανε για να ενημερωθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος για το έωλο των επιχειρημάτων, την προώθησε και σε μας, αφού πρωτίστως απάντησε στην αναδημοσίευση του άρθρου μας στο FB του καλού φίλου και συναδέλφου Δημήτρη Πνευματικάτου κι όταν διάβασε την ανταπάντησή μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΠΕΡΓΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ December 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

«Η Επιτροπή Παρακολούθησης και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων ποδοσφαιριστών και στηρίζει τα δίκαια αιτήματά τους».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

‘’ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ’’ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΕ «EL LIBERTADOR» ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΣΙΜΟΝ ΜΠΟΛΙΒΑΡ, ΚΑΡΑΚΑΣ December 06, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Αλίμονο αν ο Πέτρος Φιλίππου δεν ‘’συναντούσε’’ στο Καράκας όπου βρίσκεται ως παρατηρητής των εθνικών εκλογών της Βενεζουέλας, τον ανδριάντα του ινδάλματος της λατινικής Αμερικής Σιμόν Μπολιβάρ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

4 ΩΡΕΣ 45 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ