ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

«GETTING TO ZERO» ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΪΤΖ November 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Πανό με το διεθνές σήμα ευαισθητοποίησης για το Έιτζ (red ribbon) ανάρτησε η Περιφέρεια Αττικής, στο κεντρικό της κτίριο, στη λεωφόρο Συγγρού 15 – 17, ενόψει της αυριανής Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Έιτζ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΤΤΙΚΗ: ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΜΠΙΕΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΔΣΝΑ December 03, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στα μέσα Νοεμβρίου, η διοίκηση του ΕΔΣΝΑ ενημερώθηκε σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται 3 καινούργια συμπιεστικά μηχανήματα TANA GX320, τα οποία είχε προμηθευθεί η προηγούμενη διοίκηση το 2010 και δεν λειτούργησαν ποτέ καθώς και ένα TANA G290, που είχε υποστεί βλάβη εντός της χωματερής το 2010 και μέχρι σήμερα παραμένει στο συνεργείο της εταιρίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΤ’ ΕΥΦΗΜΙΣΜΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΣΧΟΛΙΑ November 25, 2015 / απο ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ (author)

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση! Δυστυχώς και η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η τόσο σημαντική λόγω της συζήτησης του Τεχνικού Προγράμματος για το 2016, αναβλήθηκε ελλείψει απαρτίας, καθώς εννέα από τους Δημοτικούς Σύμβουλους της παράταξης του Δημάρχου Διονύσου Διονύση Ζαμάνη δε μας έκαναν την τιμή να παρευρεθούν, εξαναγκάζοντας τόσο τη «Νέα Πνοή για το Διόνυσο», όσο και τις υπόλοιπες παρατάξεις της μειοψηφίας να αποχωρήσουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΗΝΥΜΑ, ΕΛ.ΑΣ. November 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Προειδοποίηση απευθύνει η ΕΛ.ΑΣ. με επείγον και σημαντικό μήνυμα, προς τους…ξενύχτηδες, οι οποίοι προειδοποιούνται να μη ενδίδουν σε παιδικά κλάματα οπουδήποτε, με το παιδί να κρατά στο χέρι τη διεύθυνσή του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΔΕΗ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ November 24, 2015 / απο ΦΙΛΟΙ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Μετά από ενέργειες του συλλόγου «Φίλοι Μουσείου Μαραθώνα» πραγματοποιήθηκε πρώτος έλεγχος στο έργο του Υπόγειου Αγωγού Υ/Τα που κατασκευάζει η ΔΕΗ για τη μεταφορά ηλεκτρικού ρεύματος από την Εύβοια στην Αττική μέσω του υποσταθμού της στην Ανατολή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΗΡΕ Η ΡΕΝΑ (ΔΟΥΡΟΥ) ΤΟ ΡΑΒΔΙ ΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΛΥΜΑΤΑ November 26, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ούτε η εκλεγμένη με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, μπορεί να αντέξει τη συνεχή μείωση μισθών και συντάξεων που γονατίζουν κάθε Έλληνα πολίτη, πολύ δε περισσότερο τα πρόστιμα που επιβάλλει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο εξαιτίας συνεχιζόμενων παραβάσεων σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των αστικών λυμάτων Αττικής, την απουσία ειδικότερα αποχέτευσης και βιολογικών καθαρισμών. Παίρνει λοιπόν το ραβδί της και το κραδαίνει προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά, με όσα δηλώνει μέσω του δελτίου τύπου που ακολουθεί.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Άνοιξε ο τόπος μόλις έπεσε η ψησταριά της κλειστής πλέον ταβέρνας

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ ΡΗΞΕΙΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ November 24, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι η δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου, δείχνει αποφασισμένη να τελειώνει με όσα ταλαιπώρησαν κατά το παρελθόν τις δύο δημοτικές κοινότητες Ραφήνας και Πικερμίου. Με αυτό δεδομένο, έχει ήδη παραδώσει το Πνευματικό κέντρο σε χρήση, το ταρτάν του γηπέδου «Παναγιώτης Σκούφος», τη μεταφορά του περιπτέρου επί της Χρυσοστόμου Σμύρνης, τη ολοκλήρωση – υλοποίηση της συγκοινωνιακής μελέτης της οδού Κοντοράβδη, το παιδικό σταθμό στο Πικέρμι κ.α.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΥΤ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΧΥΤ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ November 24, 2015 / απο ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Η Δύναμη Πολιτών Μαραθώνα στην ολομέλειά της στις 15-05-15 ομόφωνα εναντιώθηκε στο έργο του ΧΥΤ Γραμματικού επειδή οι αιτίες ακαταλληλότητας για τους οποίους από την αρχή εναντιωθήκαμε παραμένουν και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καμία εναπόθεση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 21 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

11 ΩΡΕΣ 12 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ