ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΥΤΥΧΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ & ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Ν.Π.Δ.Δ. ΚΕΦΑΛΟΣ November 23, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Είναι ίσως η πιο εμπνευσμένη συνύπαρξη της γενιάς που βρίσκεται στη δύση της με τη γενιά που μόλις ανατέλλει. Τι πιο καλύτερο απ’ το να βρεθούν ξανά μαζί η γιαγιά κι ο παππούς με τα εγγονάκια; Τι καλύτερο να ξαναγυρίσουμε στην εποχή που το παραμύθι της γιαγιάς κι οι ιστορίες του παππού, πλούτιζαν τη παιδική φαντασία με ονειρικές καταστάσεις άλλων μαγικών εποχών;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΛΑΥΡΙΩΤΕΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΛΑΥΡΙΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΟΛΙΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ November 20, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μικρή έως ανύπαρκτη ήταν η συμμετοχή πολιτών χθες Πέμπτη στην εναρκτήρια εκδήλωση της ΙΣΤ΄ επιστημονικής συνάντησης νοτιοανατολικής Αττικής στο Λαύριο, παρά την παρουσία του υπουργού πολιτισμού και αθλητισμού Αριστείδη Μπαλτά και της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η εικόνα μιλά από μόνη. Οπότε τα λόγια είναι περιττά.  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΗΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ Ο ΤΡΙΓΛΙΑΝΟΣ ΡΑΦΗΝΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΛΠΑΤΖΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΣΧΟΛΙΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ November 19, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Είναι τζιτζικώπληκτος και δεν το κρύβει ο αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Αντώνης Παλπατζής. Και γιατί να το κρύψει άλλωστε όταν έλκει καταγωγή εξ’ αγχιστείας απ’ την Μακεδονία;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ω! Ω! Ω! ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ…ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ…

ΣΧΟΛΙΑ / ΚΥΠΡΟΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΤΑΞΙΔΙ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ November 20, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Παίρνει η Δούρου το Πιστικίδη της Ραφήνας και το Μάρκου της Αρτέμιδας και μια και δυο πάνε Κύπρο…Αστραπή ταξίδι λένε. Γιατί; Μα για να δουν πως έλυσαν οι εκεί Έλληνες το πρόβλημα των λυμάτων τους!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλοί συνάδελφοι οι δήμαρχοι Ρ-Π Βασίλης Πιστικίδης (αριστερά) και Σ-Α Δημήτρης Μάρκου, ακόμα και εκτός Αττικής, όπως φαίνεται στην εικόνα αρχείου (ΦΩΤΟ: )

ΗΡΩΑΣ Ο ΜΑΡΚΟΥ ΜΕ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ, ΑΦΑΝΗΣ Ο ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ November 18, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί! Σε ήρωα αναδεικνύεται ο δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδας Δημήτρης Μάρκου, ο οποίος συλλήφθηκε και κατόπιν αθωώθηκε, αφού κινητοποιήθηκαν υπέρ του ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, ο δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης και πλήθος δημοτών του, χωρίς να έχει αποτρέψει κατεδαφίσεις στην Αρτέμιδα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Ανδρέας Βλάχος καλωσορίζει ως καλός οικοδεσπότης τον υποψήφιο πρόεδρο της Ν.Δ. Απόστολο Τζιτζικώστα και τον καλεί να απευθυνθεί στους συνδαιτημόνες (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΛΑΧΟΣ: Η ΑΡΤΕΜΙΣ (ΛΟΥΤΣΑ) ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΛΑΧΟΣ November 19, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Τα καλύτερα νέα βρίσκονται στα παραλειπόμενα των εκδηλώσεων. Αυτά τα παραλειπόμενα που δεν ‘’χώρεσαν’’ στο ρεπορτάζ της επίσκεψης Τζιτζικώστα στην Αρτέμιδα, μας ψιθύρισαν στ’ αυτί κουσκουσιάρικα τοπικά πουλάκια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ November 18, 2015 / απο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Είναι σε όλους προφανές ότι η πυκνή δόμηση και η μεγάλη συγκέντρωση πληθυσμού στις πόλεις, αλλά και συνολικά ο σύγχρονος τρόπος ζωής (π.χ. η κατάχρηση της πλαστικής σακούλας, οι ατομικές συσκευασίες, η χρήση συσκευασιών ακόμη και σε προϊόντα όπου η συσκευασία περιττεύει κ.α.), καθώς και η υπερβολική καθυστέρηση της Ελλάδας και του Μαραθώνα στον τομέα της ανακύκλωσης έχουν σαν αποτέλεσμα την μεγάλη παραγωγή απορριμμάτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Νεκτάριος Καλαντζής (όρθιος), καθιστοί ο Α. Παλπατζής κορυφή του τραπεζιού. Δίπλα του ο Γ, Πούλης κι ο Θανάσης Μαργέτης  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ O ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ November 19, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Εκ παραδρομής στο ρεπορτάζ για την επίσκεψη Τζιτζικώστα στην δημοτική ενότητα της Αρτέμιδας (Λούτσα) του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας, δεν αναφέρθηκε ο επιτελής της στενής ομάδας υποστήριξης Τζιτζικώστα, Νεκτάριος Καλαντζής δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης και στέλεχος της Ν.Δ., ο οποίος μάλιστα είναι απ’ τους πρώτους που ενεργοποιήθηκαν δραστήρια στη πραγμάτωση της εν λόγω εκδήλωσης που στέφτηκε από απόλυτη επιτυχία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

14 ΩΡΕΣ 38 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

19 ΩΡΕΣ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ