ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΧΑΛΙ ΕΛΟΝΟΣΙΑ & ΡΕΟΝΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ November 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η πρακτική απόκρυψης προβλημάτων όπως τα κρούσματα ελονοσίας και ρεόντων βοθρολυμάτων στους δρόμους, εγκυμονεί μείζονες κινδύνους για τη δημόσια υγεία των κατοίκων του Μαραθώνα. Μπορεί να προκαλέσει επιδημίες τύφου, γαστρεντερίτιδας, δερματίτιδες. Η Δημοτική Αρχή την αναθέτει στη …συνείδηση των κατοίκων «οι οποίοι μόνοι τους πρέπει να καταλάβουν» όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερο Δημοτικό Συμβούλιο της 14.5.2015 όταν πρώτη φορά φέραμε το θέμα με ερώτησή μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ!

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΕΛΑΣΣΟΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ October 27, 2015 / απο ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ (author)

Οι πρωτοφανείς εικόνες των άδειων καθισμάτων στην πλευρά της συμπολίτευσης, με την συνεχή και συστηματική απουσία 8 έως 10 συμβούλων εκ των 24 της πλειοψηφίας, η οριακή επίτευξη απαρτίας σε συνδυασμό με την παντελή έλλειψη τοποθετήσεων των συμβούλων της κατά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, παραπέμπουν σε συνάξεις καφενείου και η ευθύνη γι' αυτήν την κατάντια βαραίνει απόλυτα τη δημοτική αρχή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ, ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ November 08, 2015 / απο ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

«Με μεγάλη ανησυχία, το Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα, διαπίστωσε ότι με επιστολή της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Αττικής στα μέσα καλοκαιριού, έστειλε τις προτάσεις των σχολικών συμβούλων ΕΑΕ Αττικής, σχετικά με ιδρύσεις ΣΜΕΑΕ. Στις προτάσεις αυτές, αντί να προτείνουν την ίδρυση νέων σχολείων Ειδικής Αγωγής στη βορειοανατολική Αττική, προτείνουν τη μεταφορά του ΕΕΕΕΚ Παμμακαρίστου στο Λαύριο. Αυτό σημαίνει ότι μια σειρά παιδιά με ειδικές ανάγκες των περιοχών μας, θα πεταχτούν στο δρόμο και θα κλειστούν στο σπίτι με ότι αυτό συνεπάγεται, όπως συμβαίνει με χιλιάδες άλλα σε όλη τη χώρα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗ Ν. ΜΑΚΡΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ October 27, 2015 / απο ΝΙΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ (author)

Ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας του δήμου Μαραθώνα κ. Νίκος Στεφανίδης ως επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση, απευθύνει ακόμα μια φορά επιστολή προς τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα κ. Λιβαθινό με κοινοποίηση στο Δήμαρχο Μαραθώνα κ. Ψηνάκη, με θέμα την «Ενημέρωση για τις εξελίξεις και τα προβλήματα του Ιδρύματος για το Παιδί ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ», όπως αναλυτικά ακολουθεί:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ποιος θα πρωτοδοκιμάσει να κόψει αυτή την υπέροχη τούρτα;  (ΦΩΤΟ: )

ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ November 07, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Τα τοπικά μαρτυριάρικα πουλάκια της Ραφήνας δεν έχουν μόνο γλώσσα αλλά κι αετίσιο βλέμμα. Γιατί πως αλλιώς θα έβλεπαν το δήμαρχο Βασίλη Πιστικίδη και τον αντιδήμαρχο Αντώνη Παλπατζή Ραφήνας-Πικερμίου, στη περιοχή του Πρωτέα φορτωμένους γεμάτες σακούλες;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΟΚ

ΣΧΟΛΙΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ October 26, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Για άλλη μια φορά οι 635 χιλιάδες δικαιούχοι των οικογενειακών επιδομάτων ξεγελάστηκαν!!Παρά τις υποσχέσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας ότι μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή θα καταβάλλονταν τα οικογενειακά επιδόματα όπως ήταν υποχρεωμένη, ούτε αυτή η δέσμευση τηρήθηκε. Η Κ.Ο της ΝΔ έφερε το θέμα στη Βουλή. Το πρόβλημα για τους έχοντες ανάγκη φτωχούς συμπολίτες μας γίνεται κάθε μέρα μεγαλύτερο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τα φανταστικά χρώματα του ουρανού το χθεσινό ηλιοβασίλεμα στη Ραφήνα (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ, ΟΤΑΝ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΒΑΦΤΗΚΕ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, ΟΥΡΑΝΟΣ November 04, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ένα φανταστικό δειλινό απολαύσαμε χθες το απόγευμα απ' τις 5 έως και τις 6 παρά 20, όταν ο ουρανός βάφτηκε κόκκινος. Η γοητεία του ουρανού με τα πολύχρωμα παιχνιδίσματα του ήλιου την ώρα που έδυε, μας μάγεψαν και δεν αποφύγαμε τον πειρασμό να τραβήξουμε κάποια πλάνα απ' την ταράτσα του σπιτιού μας στη Ραφήνα. Απολαύστε τα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ, ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΟΦΟΣ November 03, 2015 / απο ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τον υπουργό εσωτερικών κο Κουρουμπλή, καθώς ουσιαστικά με τις ευχές τους, η αποκεντρωμένη διοίκηση Αττικής αποφάσισε να «βάλει σε τάξη» την Περιφέρεια Αττικής, δίνοντας εντολές για κατεδαφίσεις σπιτιών σε δασικές εκτάσεις τα οποία είναι μέρος οικισμών στους οποίους ζουν εκατοντάδες κάτοικοι εδώ και δεκαετίες (οικισμός Πράσινου Λόφου Αρτέμιδα, Αγία Τριάδα Ραφήνας).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

11 ΩΡΕΣ 59 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

36 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ