ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΦΑΝΤΗΣ: ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ – Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ October 31, 2015 / απο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΦΑΝΤΗΣ (author)

Ο αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Παναγιώτης Καλφαντής καθ’ ύλη υπεύθυνος Τ.Υ. του δήμου, σπάει τη σιωπή του και δίνει τη δική του απάντηση στα γεγονότα που ακολούθησαν τη λήξη του δημοτικού συμβουλίου της 27ης Οκτωβρίου. Όπως λέει προκλήθηκε και ανταπέδωσε επίσης γαλλιστί τις βολές που είχε δεχτεί ο ίδιος αλλά κι οι μηχανικοί που απαρτίζουν τη τεχνική υπηρεσία του δήμου, απ’ τους πολίτες/η του συλλόγου ΔΑΣΑΜΑΡΙ SOS.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ, ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ November 11, 2015 / απο vimaonline.gr (author)

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το vimaonline.gr για τις εξελίξεις που "τρέχουν" σχετικά με τη μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό, η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, τοποθετούνται υπέρ αυτής της επένδυσης, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ο λαός είναι πιο σοφός απ’ τους κυβερνήτες του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Vs ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ October 30, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ενεργοί πολίτες από τρία συλλογικά όργανα, την Ανεξάρτητη πρωτοβουλία πολιτών Δασαμάρι S.O.S. τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Νηρέα Ραφήνας και την Κίνηση για την Προστασία και Ανάδειξη του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας, δεν μπορούν να ‘’χωνέψουν’’ τα γαλλικά του αντιδημάρχου Τ.Υ. του δήμου, προς πολίτη/ες και κάνουν την ακόλουθη ανακοίνωση προς γνώση και συμμόρφωση των διοικούντων:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΟΥΣΙ, ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ November 11, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Όπως φάνηκε απ’ την υποδοχή που είχε το ματωμένο ηλιοβασίλεμα στη Ραφήνα που ανεβάσαμε στις 4 Νοεμβρίου, σας αρέσουν οι πίνακες που ζωγραφίζει η φύση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η πρόεδρος του Δ.Σ. Λαυρεωτικής Μαρία Γκικαράκη (κέντρο) με το δήμαρχο Δημήτρη Λουκά στην έδρα του Σώματος (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ ΑΝΑΒΟΛΗ & ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ November 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ιδού ένα καλό παράδειγμα προς μίμηση του δήμου Λαυρεωτικής, όπου η πρόεδρος του Σώματος κ. Γκικαράκη ανέβαλλε και επαναλαμβάνει την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου κατά δύο ημέρες, από τις 11 Νοεμβρίου στις 13, λόγω της μη έγκαιρης εκδόσεως και διανομής των σχετικών εισηγήσεων που πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύουν τα υπό διαβούλευση θέματα, προκειμένου το Σώμα να λαμβάνει έγκαιρη, έγκυρη και επαρκή γνώση επ’ αυτών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΣΥΛΛΗΨΗ October 29, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Εισαγγελέας διέταξε την κατεδάφιση και μετά την επίμονη άρνηση του Δημάρχου Σπάτων-Αρτέμιδας Δημήτρη Μάρκου διέταξε την κράτηση του στο Αστυνομικό Τμήμα Αρτέμιδος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ ΣΕ ΑΨΟΓΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ October 29, 2015 / απο kirkinews .gr (author), ΔΑΣΑΜΑΡΙ SOS (author)

- Αντιδήμαρχος: "Γιατί σας εξιτάρει(!!!) κυρία μου τι θα γράφει η απόφαση;" - Οι δημότες, αφού τον ανακαλούν στην τάξη, επιμένουν ότι αφορά καίρια πληροφορία που πρέπει να συνοδεύει τη μελέτη του ρέματος στα επόμενα στάδιά της. - Αντιδήμαρχος: (ειρωνικά): "Θα πηγαίνετε εσείς στα συμβούλια να τους το λέτε." - Δημότης αμφισβητεί την αρτιότητα της εισήγησής του. - Αντιδήμαρχος: "Να πας να γ….είς μ….α!!!"

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΧΑΛΙ ΕΛΟΝΟΣΙΑ & ΡΕΟΝΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ November 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η πρακτική απόκρυψης προβλημάτων όπως τα κρούσματα ελονοσίας και ρεόντων βοθρολυμάτων στους δρόμους, εγκυμονεί μείζονες κινδύνους για τη δημόσια υγεία των κατοίκων του Μαραθώνα. Μπορεί να προκαλέσει επιδημίες τύφου, γαστρεντερίτιδας, δερματίτιδες. Η Δημοτική Αρχή την αναθέτει στη …συνείδηση των κατοίκων «οι οποίοι μόνοι τους πρέπει να καταλάβουν» όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερο Δημοτικό Συμβούλιο της 14.5.2015 όταν πρώτη φορά φέραμε το θέμα με ερώτησή μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 16 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

11 ΩΡΕΣ 7 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ