ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ!

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΕΛΑΣΣΟΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ October 27, 2015 / απο ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ (author)

Οι πρωτοφανείς εικόνες των άδειων καθισμάτων στην πλευρά της συμπολίτευσης, με την συνεχή και συστηματική απουσία 8 έως 10 συμβούλων εκ των 24 της πλειοψηφίας, η οριακή επίτευξη απαρτίας σε συνδυασμό με την παντελή έλλειψη τοποθετήσεων των συμβούλων της κατά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, παραπέμπουν σε συνάξεις καφενείου και η ευθύνη γι' αυτήν την κατάντια βαραίνει απόλυτα τη δημοτική αρχή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ, ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ November 08, 2015 / απο ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

«Με μεγάλη ανησυχία, το Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα, διαπίστωσε ότι με επιστολή της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Αττικής στα μέσα καλοκαιριού, έστειλε τις προτάσεις των σχολικών συμβούλων ΕΑΕ Αττικής, σχετικά με ιδρύσεις ΣΜΕΑΕ. Στις προτάσεις αυτές, αντί να προτείνουν την ίδρυση νέων σχολείων Ειδικής Αγωγής στη βορειοανατολική Αττική, προτείνουν τη μεταφορά του ΕΕΕΕΚ Παμμακαρίστου στο Λαύριο. Αυτό σημαίνει ότι μια σειρά παιδιά με ειδικές ανάγκες των περιοχών μας, θα πεταχτούν στο δρόμο και θα κλειστούν στο σπίτι με ότι αυτό συνεπάγεται, όπως συμβαίνει με χιλιάδες άλλα σε όλη τη χώρα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗ Ν. ΜΑΚΡΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ October 27, 2015 / απο ΝΙΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ (author)

Ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας του δήμου Μαραθώνα κ. Νίκος Στεφανίδης ως επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση, απευθύνει ακόμα μια φορά επιστολή προς τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα κ. Λιβαθινό με κοινοποίηση στο Δήμαρχο Μαραθώνα κ. Ψηνάκη, με θέμα την «Ενημέρωση για τις εξελίξεις και τα προβλήματα του Ιδρύματος για το Παιδί ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ», όπως αναλυτικά ακολουθεί:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ποιος θα πρωτοδοκιμάσει να κόψει αυτή την υπέροχη τούρτα;  (ΦΩΤΟ: )

ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ November 07, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Τα τοπικά μαρτυριάρικα πουλάκια της Ραφήνας δεν έχουν μόνο γλώσσα αλλά κι αετίσιο βλέμμα. Γιατί πως αλλιώς θα έβλεπαν το δήμαρχο Βασίλη Πιστικίδη και τον αντιδήμαρχο Αντώνη Παλπατζή Ραφήνας-Πικερμίου, στη περιοχή του Πρωτέα φορτωμένους γεμάτες σακούλες;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΟΚ

ΣΧΟΛΙΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ October 26, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Για άλλη μια φορά οι 635 χιλιάδες δικαιούχοι των οικογενειακών επιδομάτων ξεγελάστηκαν!!Παρά τις υποσχέσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας ότι μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή θα καταβάλλονταν τα οικογενειακά επιδόματα όπως ήταν υποχρεωμένη, ούτε αυτή η δέσμευση τηρήθηκε. Η Κ.Ο της ΝΔ έφερε το θέμα στη Βουλή. Το πρόβλημα για τους έχοντες ανάγκη φτωχούς συμπολίτες μας γίνεται κάθε μέρα μεγαλύτερο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τα φανταστικά χρώματα του ουρανού το χθεσινό ηλιοβασίλεμα στη Ραφήνα (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ, ΟΤΑΝ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΒΑΦΤΗΚΕ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, ΟΥΡΑΝΟΣ November 04, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ένα φανταστικό δειλινό απολαύσαμε χθες το απόγευμα απ' τις 5 έως και τις 6 παρά 20, όταν ο ουρανός βάφτηκε κόκκινος. Η γοητεία του ουρανού με τα πολύχρωμα παιχνιδίσματα του ήλιου την ώρα που έδυε, μας μάγεψαν και δεν αποφύγαμε τον πειρασμό να τραβήξουμε κάποια πλάνα απ' την ταράτσα του σπιτιού μας στη Ραφήνα. Απολαύστε τα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ, ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΟΦΟΣ November 03, 2015 / απο ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τον υπουργό εσωτερικών κο Κουρουμπλή, καθώς ουσιαστικά με τις ευχές τους, η αποκεντρωμένη διοίκηση Αττικής αποφάσισε να «βάλει σε τάξη» την Περιφέρεια Αττικής, δίνοντας εντολές για κατεδαφίσεις σπιτιών σε δασικές εκτάσεις τα οποία είναι μέρος οικισμών στους οποίους ζουν εκατοντάδες κάτοικοι εδώ και δεκαετίες (οικισμός Πράσινου Λόφου Αρτέμιδα, Αγία Τριάδα Ραφήνας).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το λιμάνι της Παλαιάς Φώκαιας (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΠΗ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ: ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ!…

ΣΧΟΛΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΣΧΟΛΙΑ, ΚΑΠΗ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ October 25, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πέντε χρόνια μετά την εφαρμογή του Καλλικράτη στην αυτοδιοίκηση κι ακόμα δεν μπορεί να επέλθει μια σχετική έστω ομοιογένεια μεταξύ των διαφόρων ενοτήτων των ενιαίων δήμων. Οι ενστάσεις εστιάζονται κυρίως στις μικρές κοινότητες στις παρυφές των καλλικρατικών δήμων π.χ. στους δήμους Ωρωπού, Μαραθώνα, Σαρωνικού κ.α., που νιώθουν αδικημένες απ’ το μητροπολιτικό δήμο. Κι όχι αναίτια αφού οι διαμάχες μεταξύ πρώην και νυν τοπαρχών των καταργημένων πλέον κοινοτήτων καλά κρατούν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 24 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

11 ΩΡΕΣ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ