ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

Στη φωτογραφία του κ. Λαζαρή εικονίζονται τέσσερις λευκοτσικνιάδες στη κοίτη του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας. Την ομορφιά καταστρέφει η ανθρώπινη απόρριψη απορριμμάτων εντός του ρέματος  (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΚΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΡΑΚΤΙΚΑ October 23, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στις 13/7/15 το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου ψήφισε ομόφωνα μια θετική απόφαση ενάντια στα προγραμματιζόμενα έργα της Περιφέρειας Αττικής στην εκβολή του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας, σύμφωνα με την οποία «Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει για την προστασία του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας και συγκεκριμένα για την αποτροπή της συγκεκριμένης παρέμβασης στην εκβολή του μέχρι την έκβαση της σχετικής μελέτης».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ November 03, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σκάνδαλο με το ασυμβίβαστο καταγγέλλουν οι βουλευτές της Ν. Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου & Λευτέρης Αυγενάκης με ερώτηση που κατέθεσαν προς τους υπουργούς Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, με θέμα: Ασυμβίβαστο Προέδρου- Αντιπροέδρου της «Εθνικό Κτηματολόγιο & Χαρτογράφηση Α.Ε.» ως έχει πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΧΙ! ΣΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ

ΣΧΟΛΙΑ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ, ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ November 02, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων, των φορέων και της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μάνδρας -Ειδυλλίας, έδωσε το «παρών» ο Βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας προκειμένου να στηρίξει το αίτημα της τοπικής κοινωνίας για την ανάκληση της απόφασης για ίδρυση και λειτουργία Μονάδας Ιχθυοκαλλιέργειας στον κόλπο του Πόρτο Γερμενό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ALIENS ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ / ΛΑΥΡΙΟ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ, ALIENS October 22, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αναρωτιέστε αν υπάρχουν εξωγήινοι (aliens); Μη ψάχνετε στο διάστημα. Βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, στο δήμο της Λαυρεωτικής και μάλιστα υπάρχει και ταμπέλα προς επιβεβαίωση του ισχυρισμού μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο κ. Μαργέτης με τη βουλευτή κ. Χριστοφιλοπούλου, την ημέρα ορκωμοσίας της τότε δημοτικής αρχής Σ-Α στις 30-12-2010  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Η ΑΘΩΩΣΗ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΗΝΥΣΗ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΡΓΕΤΗΣ, ΑΘΩΩΣΗ October 21, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο τέως αντιδήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδας Θανάσης Μαργέτης, αθωώθηκε σήμερα με ομόφωνη απόφαση Προέδρου και Εισαγγελέως, για την υπόθεση απόθεσης ογκωδών απορριμμάτων (μπάζα, κλαδιά κ.α.), σε χώρο πίσω απ’ το πρώην δημαρχείο Αρτέμιδας, που χρησιμοποιείται σήμερα απ’ τις υπηρεσίες καθαριότητας και οχημάτων του καλλικρατικού δήμου Σ-Α.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ October 31, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μια εξαιρετική είδηση που δεν μπορεί και δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη ιδίως σ’ αυτή τη δύσκολη για τη χώρα μας συγκυρία. Ιδού την όπως την αλιεύσαμε απ’ την ηλεκτρονική εφημερίδα του 1ου γυμνασίου Λαυρίου, για να γεμίσει περηφάνεια όλους μας και να ενισχύσει την άποψη ότι το δημόσιο σχολείο χάρη στο φιλότιμο των εκπαιδευτικών και την φιλομάθεια των μαθητών του, παραμένει ακμαίο και δυνατό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ October 20, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την Τροποποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης του έργου: «Διαχείριση υδάτινων πόρων και προστασία και ανάδειξη χώρων πρασίνου και αναψυχής στο Δήμο Ζωγράφου», υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και η Δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χαμογελαστός ο δήμαρχος Σ-Α Δ. Μάρκου (αριστερά) αγκαλιάζει το φίλο του Σιδέρη Μάδη δημοτικό σύμβουλο Παιανίας (ΦΩΤΟ: )

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ October 30, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στο σπίτι του θα κοιμηθεί απόψε ο δήμαρχος Σ-Α Δημήτρης Μάρκου, καθώς στο αυτόφωρο που οδηγήθηκε σήμερα τον παρέπεμψε σε δικάσιμο για παρακώλυση συγκοινωνιών, απείθεια και παράβαση καθήκοντος τη Δευτέρα, ενώ τον άφησε ελεύθερο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

14 ΩΡΕΣ 39 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

19 ΩΡΕΣ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ