ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ, ΧΥΤ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ October 09, 2015 / απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ (author)

Ο καλός φίλος και πάντα ενεργός πολίτης, πρώην κοινοτάρχης Βαρνάβα, Γιώργος Κόλλιας, γράφει σχετικά με τη συνεδρίαση του χθεσινού Περιφερειακού συμβουλίου, εν σχέση με το μεγάλο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και σχολιάζει τις παρουσίες, αλλά κυρίως τις απουσίες των αιρετών του δήμου Μαραθώνα, στην τόσο σημαντική συνεδρίαση, που έχει άμεση σχέση με τον ΧΥΤ του Γραμματικού, που χάσκει σαν μια τεράστια τρύπα στο Μαύρο Βουνό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ, 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 October 23, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η Δημοτική Αρχή Ραφήνας-Πικερμίου, τα τελευταία χρόνια, στους εορτασμούς των εθνικών επετείων ζήτησε από τους συλλόγους και φορείς της περιοχής μας να καταθέσουν τα χρήματα που προορίζονταν για την αγορά στεφάνων στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου μας. Η πρωτοβουλία αυτή είναι μία κίνηση ουσίας και ισχυρού εθνικού συμβολισμού που έτυχε εκ μέρους των συλλόγων και φορέων, μεγάλης ανταπόκρισης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΣΥΝΑΤ ΓΙΑ ΠΕΣΔΑ: ΠΟΙΟΙ/ΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΣΔΑ October 09, 2015 / απο ΠΡΩΣΥΝΑΤ (author)

Η παράταξη του κ. Σγουρού ψήφισε λευκό. Καταψήφισαν η «Λαϊκή συσπείρωση», η «Αντικαπιταλιστική ανατροπή στην Αττική», η «Ελληνική αυγή» και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νικολιδάκη, Βασιλάκη και Μαντάς, που διαφοροποιήθηκαν από τη στάση της παράταξης «Δύναμη ζωής».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ & ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ!

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ October 22, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του νομικού προσώπου "Βραυρώνιος" κ. Ορφανός, επισήμανε: “Είχα την ευκαιρία να μεγαλώσω με τον παππού και την γιαγιά, γι’ αυτό καταλαβαίνω πόσο σημαντική είναι η φυσική τους παρουσία με τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Οι ηλικιωμένοι είναι μια ευαίσθητη ομάδα, που χρειάζεται την αμέριστη συμπαράστασή μας και εμείς, τη δική τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ! Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Η ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΒΑΡΝΑΒΑΣ, ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ October 08, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η δυσαρέσκεια για την αναποτελεσματικότητα του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη, κτυπά κόκκινο, αν και όπως φαίνεται το αυτί του Ηλία δεν ιδρώνει με τίποτα. Αυτή τη φορά ο λόγος για την ανακύκλωση που βαλτώνει στο Μαραθώνα, με τελικό αποτέλεσμα οι κάτοικοι να παρακολουθούν έκπληκτοι το περιεχόμενο των μπλε κάδων να καταλήγει στα απορριμματοφόρα του δήμου, παράλληλα με το περιεχόμενο των πράσινων κάδων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μια ανάσα δασικής φύσης, μόλις λίγα μέτρα μακριά απ' την είσοδο του Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΚΥΚΛΑΜΙΝΟ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΟΙΗΣΗ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΚΥΚΛΑΜΙΝΟ October 21, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author), ΛΟΥΛΑ ΜΑΡΜΑΡΑ-ΓΙΑΝΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ (author)

Υποκύψαμε στην ομορφιά του τοπίου, με τη ταπεινή συμμετοχή των κυκλάμινων να ανθίζουν μπουκετάκια-μπουκετάκια κάτω απ’ τα πεύκα και προσεκτικά για να μη τα πληγώσουμε πατώντας τα, τραβήξαμε φωτογραφίες για να σας κάνουμε συμμέτοχους της μοναδικής άγριας ομορφιάς που ακόμα αντιστέκεται στην ανθρώπινη παρέμβαση, που στη περίπτωση του Κ.Υ. Ρ-Π γίνεται με τον απαραίτητο σεβασμό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΥΤΟΨΙΑ ΕΡΓΟΥ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ Π. ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ October 08, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρο Φιλίππου, αποτελούμενο από τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο σε θέματα Περιβάλλοντος Νάσο Αναγνωστόπουλο, τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κων/νο Φλώρο, τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Κατασκευής Έργων Οδοποιίας (ΔΚΕΟ) Απόστολο Λυμπέρη και τους επιβλέποντες μηχανικούς του έργου αλλά και με τη συμμετοχή εκπροσώπων της αναδόχου εταιρείας, επισκέφθηκε την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου το έργο «Βελτίωση Οδικού Τμήματος: Κόμβος Ιππικού Κέντρου – Καλύβια – Λαγονήσι – Ανάβυσσος»

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το σύνθημα στη είσοδο του δημαρχείου Ραφήνας-Πικερμίου (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟΧΟΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΕΘΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ October 19, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Το φίλαθλο πνεύμα σημαίνει πάνω απ’ όλα σεβασμό στο συναθλητή μας, αλλά πάνω απ’ όλα σεβασμό της παρουσίας και της περιουσίας του άλλου, πολύ δε περισσότερο όταν πρόκειται για κοινή περιουσία των πολιτών, ακόμα κι αυτών των ανόητων φιλάθλων που δεν τη σέβονται.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 7 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

10 ΩΡΕΣ 59 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ