ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ, ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ September 17, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Έκτακτη συγκέντρωση κτηνοτρόφων της Ανατολικής Αττικής – προφανώς πολιτικά παρακινούμενη – πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου μετά από σχετική πρόσκληση του Δ.Σ. του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Περιφέρειας Αττικής «Άγιος Γεώργιος».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΥΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΨΗΦΙΣΜΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΕΛ.ΑΣ. October 07, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα για την προγραμματιζόμενη συνένωση Αστυνομικών Τμημάτων και το κλείσιμο Αστυνομικών Σταθμών στην Αττική, μεταξύ αυτών και του Αστυνομικού Σταθμού στο Πόρτο Ράφτη, επανέρχεται ξανά στο ζήτημα που είχε θίξει με σχετικό ψήφισμά του τον Απρίλιο του 2015 και προτείνει εκ νέου προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, 12/10/2015, το ψήφισμα που ακολουθεί.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΜΑΧΗΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ September 16, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αναμενόμενη ήταν η απάντηση της συνάδελφης ιστοσελίδας pitarenews, αν και θα θέλαμε να υπάρχει υπογραφή για να γνωρίσουμε ποιος συνάδελφος βρίσκεται πίσω απ’ το εν λόγω ΜΜΕ. Να τονίσουμε ότι προσωπικά δεν εμπλεκόμαστε σε οποιεσδήποτε τέτοιες διαμάχες εκ πεποιθήσεως κι η ανάρτηση του κ. Βασιλόπουλου αναρτήθηκε μετά από σκέψη και επειδή υπογραφόταν κι από άλλα εκτός τοπικής πολιτικής πρόσωπα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Γιάννης Μαθιόζογλου (δεξιά), δάσκαλος του καράτε, με την συνιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου ΠΡΟΤΥΠΟ Ραφήνας Ανθή Καλαμπόγια και τη νεαρή Φωτεινή Φρίγγη ψυχή του ZUMBA την ημέρα σχολικού αθλητισμού στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος»   (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΥΕΞΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΡΑΤΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΘΙΟΖΟΓΛΟΥ October 06, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Το γυμναστήριο ΠΡΟΤΥΠΟ Ραφήνας απόλυτα οργανωμένο ως προς τις υπηρεσίες που παρέχει προς ενίσχυση της σωματικής ευεξίας και διάθεσης, διαθέτει τον μοναδικό σε ακτίνα αρκετών χιλιομέτρων δάσκαλο ΚΑΡΑΤΕ – αυτοάμυνας, στο πρόσωπο του Γιάννη Μαθιόζογλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΛΗΘΕΣ & ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ September 15, 2015 / απο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Δήλωση εναντίωσης σε ψευδές και συκοφαντικό ανώνυμο δημοσίευμα ηλεκτρονικού ΜΜΕ 1) Ανδρέα Βασιλόπουλου, δημοτικού συμβούλου Ραφήνας-Πικερμίου, Ταμία ΔΣ ΑΟΠ 2) Νίκου Τσαγκαράκη, Προέδρου ΔΣ του συλλόγου «Η Διώνη», 3) Γιούλης Μαυράκη, Προέδρου ΔΣ του φιλοζωικού συλλόγου «Ο Πήγασος» Με την κοινή αυτή δήλωσή μας, διαψεύδουμε κατηγορηματικά τα αναφερόμενα σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας piratenews.gr, ότι δηλαδή:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΜΑΝΑ»! ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΑΘΜΟΣ, ΥΜΝΟΣ ΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΛΥΡΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΝΕΟΣ ΒΟΥΤΖΑΣ, ΛΥΡΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ October 05, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το 1962 τέσσερα ανήλικα κορίτσια έγιναν πρωτοσέλιδο στον Τύπο της εποχής καθώς έφυγαν απ’ τα σπίτια τους για να κλειστούν σε μοναστήρι. Όμως κάθε φορά που το έσκαγαν, οι γονείς τους τις έφερναν πίσω με το ζόρι, μέχρι που τελικά τα κατάφεραν στην τρίτη τους απόπειρα. Σκοπός τους ήταν, περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο, να δημιουργήσουν ένα Ίδρυμα στα πρότυπα του Ιδρύματος Πεσταλότσι (Ελβετία) ώστε να προσφέρουν καταφύγιο σε παραμελημένα και κακοποιημένα παιδιά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ 5 ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ.

ΣΧΟΛΙΑ / ΣΧΟΛΙΑ, ΒΑΡΝΑΒΑΣ, ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ September 13, 2015 / απο ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΑΡΝΑΒΑ (author)

Ο Καλλικράτης στην πρώτη φάση εφαρμογής του δεν κατόρθωσε να δημιουργήσει έναν ανθεκτικό ιστό συνοχής των κοινωνιών που συνένωσε. Αυτό οφείλεται κύρια στο συγκεντρωτικό τρόπο λειτουργίας της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής Μαραθώνα. Ο πολίτης νιώθει ότι άλλοι αποφασίζουν γι αυτόν χωρίς αυτόν, η συμμετοχή και συλλογική δράση αποτελούν άγνωστες έννοιες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ Δ.Σ. ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ October 03, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ" (author)

Η παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας «Νέα Πνοή για το Διόνυσο» αιτείται να αποσυρθούν δύο θέματα της ημερησίας διάταξης της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου που έχει οριστεί για τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, όπως περιγράφεται πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

11 ΩΡΕΣ 52 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

29 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ