ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΝΕΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΣΧΟΛΙΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΝΟΓΙΟΥ September 02, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Επιστροφή στο σπίτι μπορεί να χαρακτηριστεί η μεγάλη χθεσινή συγκέντρωση που πραγματοποίησε η Νέα Δημοκρατία με ομιλητή τον πρόεδρο του κόμματος και υποψήφιο πρωθυπουργό Βαγγέλη Μεϊμαράκη, για πολλούς απ’ τους παλιούς αγωνιστές που κατά γενική ομολογία επανακάμπτουν στη μεγάλη παράταξη της κεντροδεξιάς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το σημείο της βλάβης στη Καλλιτεχνούπολη, τελείως δυσδιάκριτη καθώς το νερό τρέχει στο χώμα προς τη χαράδρα (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΕΣ ΤΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ (ΠΑΛΠΑΤΖΗ) ΚΙ ΕΓΙΝΕ!

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΥΔΡΕΥΣΗ September 26, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Της αμέσου δράσεως αποδεικνύεται ο αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Αντώνης Παλπατζής υπεύθυνος ύδρευσης και πρασίνου, ο οποίος με τη πολύτιμη βοήθεια της Fast Track ομάδας αποκατάστασης βλαβών ύδρευσης, τρέχει όλο το 24ωρο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αδιάψευστος μάρτυς της αλήθειας του τίτλου ο ηλιοκαμένος Μάκης Βορίδης  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΛΗΝ ΗΛΙΟΚΑΜΕΝΟΣ Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΣΧΟΛΙΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ August 29, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Άκρως διακριτική ήταν η παρουσία του κ. Μάκη Βορίδη στη συνάντηση των βουλευτών του κόμματος κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου κ. Μεϊμαράκη στη Συγγρού, την Τέταρτη 26 Αυγούστου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠ’ ΤΗ 3ΧΡΟΝΗ ΠΟΛΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΤΑΚΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ September 26, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η 3χρονη Πόλυ Καμμένου, περιτριγυρίζοντας αμέριμνη στην αίθουσα του προεδρικού μεγάρου όπου έγινε η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, έπεσε πάνω στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ξαφνιασμένος είπε: «Καλά, εσύ πώς βρέθηκες εδώ; Δεν έχεις σχολείο;»

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΙΔΟΥ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ August 28, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Με την παραίτηση της κυβέρνησής του στις 20 Αυγούστου 2015, και με την άρνησή του να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας που έχει ανάγκη ο τόπος και μπορούσε να στηρίξει η παρούσα Βουλή, ο κ. Τσίπρας οδηγεί τη χώρα σε εκλογές τον Σεπτέμβριο. Στήνει τρίτη κάλπη σε μόλις οκτώ μήνες, επιχειρώντας, πρώτον, να δραπετεύσει από το χάος που δημιούργησαν η ανικανότητά του και οι εγκληματικοί του χειρισμοί και, δεύτερον, να υφαρπάξει ψήφους των πολιτών πριν πληρώσουν τον τεράστιο λογαριασμό του 3ου Μνημονίου Τσίπρα - Καμμένου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΠΑΛΙΑ ΡΟΥΧΑ September 24, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Συνδυάζοντας την Ανακύκλωση με την Κοινωνική Αλληλεγγύη, το πρωτοποριακό αυτό Πρόγραμμα, πραγματοποιείται σε συνεργασία του Δήμου Μαρκοπούλου, με την εταιρεία «RECYCOM - Β. ΑΡΑΠΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ». Η εταιρεία περισυλλέγει από τους κόκκινους κάδους, τα παλαιά ενδύματα που δεν μπορούν πια να ξαναχρησιμοποιηθούν, και τα ανακυκλώνει, μετατρέποντάς τα σε χρήσιμα υλικά, όπως γέμιση καθισμάτων αυτοκινήτων, σάκων του μποξ, στουπιά κ.τ.λ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΚΡΑ ΣΙΩΠΗ ΣΠΙΡΤΖΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ August 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, αναφορικά με τη σιωπή του Υπουργού Υποδομών κ. Χ. Σπίρτζη μετά την απόφασή του για υποβιβασμό υπαλλήλου που εφήρμοσε απόφαση του ΣτΕ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΤΑ 156 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΝΤΡΑΦΙ, ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ September 24, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Απορίας άξιο πως βρίσκεται ακόμα υπό συζήτηση το ιδιοκτησιακό των 156 στρεμμάτων κοινόχρηστων χώρων στη Περιοχή του Ντραφίου, τα οποία διεκδικούνται απ’ τον οικοδομικό συνεταιρισμό και μάλιστα για κάποιο άγνωστο λόγο παρά του ότι υπάρχει σχετική νομοθεσία που αναφέρει ότι οι κοινόχρηστοι χώροι ανήκουν στους οικείους δήμους, η Κτηματολόγιο Α.Ε. τα καταχώρησε στο συνεταιρισμό, ενώ χαρακτηρίζονται σαφώς ως κοινόχρηστοι χώροι.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

8 ΩΡΕΣ 29 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

23 ΩΡΕΣ 14 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

23 ΩΡΕΣ 8 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΡΑΦΗΝΑ: ΕΝΟΧΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ! ΑΘΩΑ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚ; / ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣΟ.Λ.Ρ.ΔΗΜΟΣ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

22 ΩΡΕΣ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

22 ΩΡΕΣ 26 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΕΠΙΣΤΟΛΗΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

21 ΩΡΕΣ 45 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

9o FORUM ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ / ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ9ο FORUM ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣΕΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

22 ΩΡΕΣ 38 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ