ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΜΕ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ October 13, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Υποτίθεται ότι πρέπει να υπάρχει συνέχεια στη αλλαγή διοίκησης των δήμων, κάτι που τέθηκε υπό αμφισβήτηση σήμερα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λαυρεωτικής, όταν συζητήθηκε το θέμα για λήψη απόφασης παράτασης διατήρησης σε ισχύ απαλλοτρίωσης κοινοχρήστου χώρου που κηρύχθηκε με την υπ. αριθ. 05/96 πράξη αναλογισμού αποζημιώσεως λόγω ρυμοτομίας, όπου φάνηκε ότι ο δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς και η πρόεδρος του Δ.Σ. Μαρία Γκικαράκη, δεν ήταν ενήμεροι για σημαντικές ‘’λεπτομέρειες’’ ιδιοκτησιακού καθεστώτος στη δημοτική ενότητα Κερατέας από τις τεχνικές υπηρεσίες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιδού η εικόνα με ρέοντα βοθρολύματα που πλημμυρίζουν το δρόμο (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΛΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ September 28, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Βροχή άρχισαν να πέφτουν τα πρόστιμα στη Ραφήνα σ’ όσους ρυπαίνουν με ρέοντα λύματα τους δρόμους της Ραφήνας, με τελευταίο ‘’θύμα’’ τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας, μετά τον ντόρο που ξεκίνησε απ’ την μηνυτήρια αναφορά γειτόνων του και τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η εικόνα δείχνει την κατάληψη τραπεζοκαθισμάτων σε μεγαλύτερο χώρο απ' όσο δικαιούται το ΚΑΠΗΛΕΙΟ  (ΦΩΤΟ: φωτο piratenews )

ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ 13 ΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ ΤΟ «ΚΑΠΗΛΕΙΟ» ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ, ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ October 13, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πρωτόγνωρη αλλά καλοδεχούμενη η, έστω και με την επιβολή κυρώσεων που φτάνει στο σφράγισμα καταστημάτων, τήρηση των ισχυόντων νόμων με αποφάσεις της δημοτικής αρχής και του ΑΤ Ραφήνας, για μαγαζιά εστίασης που δεν τηρούν τη νομοθεσία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΥ ΄ΝΑΙ – ΠΟΥ ΄ΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΤΕΣ, ΨΑΞΕ-ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ September 26, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Γαλαντόμοι στα λόγια, φτωχοί στις πράξεις, υπεύθυνοι και πολίτες για την τραγωδία των προσφύγων που κατακλύζουν τη χώρα μας. Όλοι τους συμπονούν και τους συνδράμουν, κανείς όμως δε τους θέλει σε κέντρα υποδοχής εντός των ορίων του δήμου τους (βλέπε Λαυρεωτική και έπεται συνέχεια).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Σωτήρης Ζώτος (δεξιά) με το δήμαρχο Ρ-Π Βασίλη Πιστικίδη και τον αντιδήμαρχο Γιώργο Κοκκόλη στην εορτή του Αγ. Γεωργίου στον ομώνυμο ναό που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του Κ.Υ. Ρ-Π  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΤΟ ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΣΩΤΗΡΗΣ ΖΩΤΟΣ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ October 12, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μια ευχάριστη έκπληξη για όσους γνωρίζουμε το Σωτήρη Ζώτο η απόσπασή του στο μικροβιολογικό εργαστήριο του ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, όπου η οργανική του θέση. Ο κ. Ζώτος ως υποδιοικητής της 1ης ΥΠΕ ήταν αυτός που μαζί με τον τότε δήμαρχο Ρ-Π κ. Χριστόπουλο, πρωτοστάτησαν στην ανακαίνιση – αναβάθμιση του Κ.Υ. απ’ το μεγάλο ευεργέτη κ. Θανάση Μαρτίνο, που πρόσφερε στην περιοχή ένα πρότυπο πανελλαδικά Κ.Υ. που περιμένει μέχρι σήμερα την 24ωρη λειτουργία του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ, ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ September 26, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Δυσάρεστη διαπίστωση στις πρόσφατες εκλογές η αποχή που σε μερικές περιπτώσεις έφθασε σε δυσθεώρητα ύψη σε ορισμένα εκλογικά τμήματα ανά την επικράτεια όπως στο 23ο δημοτικό σχολείο της Νίκαιας, όπου η αποχή φτάνει σχεδόν στο 100%. Απτά παραδείγματα: στο 311 εκλογικό τμήμα από τους 708 εγγεγραμμένους ψήφισαν μόλις 17, στο 312 από 738, ψήφισαν μόνο 15, στο 316 από τους 727 μόνο19 και στο 315 από 719 μόνο 17.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΚΕΔΕ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ October 12, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Τι μας περιμένει ακόμα! Η κεντρική εξουσία προσπαθεί να μετακυλήσει το κόστος των κινήτρων προσέλκυσης επενδυτών στους δημότες, αφού εισηγείται την κατάργηση των δημοτικών τελών σε επιχειρήσεις που μισθώνουν ακίνητα του δημοσίου. Αναμενόμενη η άμεση αντίδραση της ΚΕΔΕ, αφού το εγχείρημα αυτό θα δημιουργήσει μία σειρά προβλημάτων με πρώτο και κύριο τη στέρηση εσόδων στους ΟΤΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ September 23, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Απ’ το καλό μας φίλο Mike A. η ελπιδοφόρα είδηση περί ενεργοποίησης του Ηλία του Μαραθώνα εναντίον των προβλημάτων του δήμου σχετικά με τα αντιπλημμυρικά έργα και τα διόδια που πληρώνουν οι κάτοικοι του Βαρνάβα. Πήρε λοιπόν ο Λιάκος το σπαθί του και μεταξύ ούζου και μεζέ, ενημέρωσε τον εκ νέου υπουργό Χρήστο Σπίρτζη (προεκλογικά μάλιστα) για τα ως άνω προβλήματα που ζητούν λύση. Τώρα αναμένεται η μετεκλογική τους υλοποίηση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 11 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

11 ΩΡΕΣ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ