ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΜΑΧΗΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ September 16, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αναμενόμενη ήταν η απάντηση της συνάδελφης ιστοσελίδας pitarenews, αν και θα θέλαμε να υπάρχει υπογραφή για να γνωρίσουμε ποιος συνάδελφος βρίσκεται πίσω απ’ το εν λόγω ΜΜΕ. Να τονίσουμε ότι προσωπικά δεν εμπλεκόμαστε σε οποιεσδήποτε τέτοιες διαμάχες εκ πεποιθήσεως κι η ανάρτηση του κ. Βασιλόπουλου αναρτήθηκε μετά από σκέψη και επειδή υπογραφόταν κι από άλλα εκτός τοπικής πολιτικής πρόσωπα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΥΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΨΗΦΙΣΜΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΕΛ.ΑΣ. October 07, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα για την προγραμματιζόμενη συνένωση Αστυνομικών Τμημάτων και το κλείσιμο Αστυνομικών Σταθμών στην Αττική, μεταξύ αυτών και του Αστυνομικού Σταθμού στο Πόρτο Ράφτη, επανέρχεται ξανά στο ζήτημα που είχε θίξει με σχετικό ψήφισμά του τον Απρίλιο του 2015 και προτείνει εκ νέου προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, 12/10/2015, το ψήφισμα που ακολουθεί.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΛΗΘΕΣ & ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ September 15, 2015 / απο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Δήλωση εναντίωσης σε ψευδές και συκοφαντικό ανώνυμο δημοσίευμα ηλεκτρονικού ΜΜΕ 1) Ανδρέα Βασιλόπουλου, δημοτικού συμβούλου Ραφήνας-Πικερμίου, Ταμία ΔΣ ΑΟΠ 2) Νίκου Τσαγκαράκη, Προέδρου ΔΣ του συλλόγου «Η Διώνη», 3) Γιούλης Μαυράκη, Προέδρου ΔΣ του φιλοζωικού συλλόγου «Ο Πήγασος» Με την κοινή αυτή δήλωσή μας, διαψεύδουμε κατηγορηματικά τα αναφερόμενα σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας piratenews.gr, ότι δηλαδή:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Γιάννης Μαθιόζογλου (δεξιά), δάσκαλος του καράτε, με την συνιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου ΠΡΟΤΥΠΟ Ραφήνας Ανθή Καλαμπόγια και τη νεαρή Φωτεινή Φρίγγη ψυχή του ZUMBA την ημέρα σχολικού αθλητισμού στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος»   (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΥΕΞΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΡΑΤΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΘΙΟΖΟΓΛΟΥ October 06, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Το γυμναστήριο ΠΡΟΤΥΠΟ Ραφήνας απόλυτα οργανωμένο ως προς τις υπηρεσίες που παρέχει προς ενίσχυση της σωματικής ευεξίας και διάθεσης, διαθέτει τον μοναδικό σε ακτίνα αρκετών χιλιομέτρων δάσκαλο ΚΑΡΑΤΕ – αυτοάμυνας, στο πρόσωπο του Γιάννη Μαθιόζογλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ 5 ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ.

ΣΧΟΛΙΑ / ΣΧΟΛΙΑ, ΒΑΡΝΑΒΑΣ, ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ September 13, 2015 / απο ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΑΡΝΑΒΑ (author)

Ο Καλλικράτης στην πρώτη φάση εφαρμογής του δεν κατόρθωσε να δημιουργήσει έναν ανθεκτικό ιστό συνοχής των κοινωνιών που συνένωσε. Αυτό οφείλεται κύρια στο συγκεντρωτικό τρόπο λειτουργίας της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής Μαραθώνα. Ο πολίτης νιώθει ότι άλλοι αποφασίζουν γι αυτόν χωρίς αυτόν, η συμμετοχή και συλλογική δράση αποτελούν άγνωστες έννοιες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΜΑΝΑ»! ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΑΘΜΟΣ, ΥΜΝΟΣ ΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΛΥΡΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΝΕΟΣ ΒΟΥΤΖΑΣ, ΛΥΡΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ October 05, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το 1962 τέσσερα ανήλικα κορίτσια έγιναν πρωτοσέλιδο στον Τύπο της εποχής καθώς έφυγαν απ’ τα σπίτια τους για να κλειστούν σε μοναστήρι. Όμως κάθε φορά που το έσκαγαν, οι γονείς τους τις έφερναν πίσω με το ζόρι, μέχρι που τελικά τα κατάφεραν στην τρίτη τους απόπειρα. Σκοπός τους ήταν, περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο, να δημιουργήσουν ένα Ίδρυμα στα πρότυπα του Ιδρύματος Πεσταλότσι (Ελβετία) ώστε να προσφέρουν καταφύγιο σε παραμελημένα και κακοποιημένα παιδιά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Άποψη του υφιστάμενου κέντρου προσφύγων Λαυρίου στο κεντρικό ιστό της πόλης με εμφανή σημεία φθοράς  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΒΟ

ΣΧΟΛΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ September 10, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Το Λαύριο, η πόλη που γέννησε η βιομηχανική ανάπτυξη του τέλους του 18ου αιώνα, διαθέτει πολλές βιομηχανικές εγκαταστάσεις απομεινάρια του ένδοξου παρελθόντος της. Είναι επίσης η μοναδική πόλη στην Αττική που εδώ και χρόνια, πολύ πριν δημιουργηθεί το σημερινό ασφυκτικό πρόβλημα, έχει εγκαταστημένο στην καρδιά της το μοναδικό εν λειτουργία κέντρο προσφύγων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ Δ.Σ. ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ October 03, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ" (author)

Η παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας «Νέα Πνοή για το Διόνυσο» αιτείται να αποσυρθούν δύο θέματα της ημερησίας διάταξης της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου που έχει οριστεί για τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, όπως περιγράφεται πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 11 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

11 ΩΡΕΣ 3 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ