ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤΙ ΣΑΠΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑΣ (ΒΛΕΠΕ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ)

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΧΟΛΙΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ September 09, 2015 / απο ΜΕΤΩΠΟ ΨΗΛΑ (author)

Με προφορική άδεια αντιδημάρχου, στήθηκαν τα προεκλογικά περίπτερα, σύμφωνα με πληροφορία τοπικoύ διαδικτυακoύ μαζικού μέσου ενημέρωσης και μάλιστα πριν ακόμη αποφασίσει το Δ.Σ. (αρθρο 65του Ν. 3852/10) Για άλλη μια φορά καταστρατηγείται ο θεσμικός ρόλος του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο αύριο θα συγκληθεί για την λήψη απόφασης περί της παραχώρησης κοινοχρήστων χώρων στα πολιτικά κόμματα και που αφορά την προβολή τους στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ XCOR LYNX ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ October 02, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Είναι 26 χρονών, τοπογράφος, μηχανικός και ακτιβίστρια. Η θεσσαλονικιά Ιωάννα Φωτοπούλου δήλωσε πριν λίγο καιρό συμμετοχή στο πρόγραμμα «Rising Star Programme» και φαίνεται πως αυτό της το όνειρο δεν ήταν άπιαστο, μιας και η Ελληνίδα έχει καταφέρει να βρεθεί στην 30άδα των υποψηφίων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ ΨΕΚΑΖΕΙ ΤΟ ΣΧΙΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΣΧΙΝΙΑΣ, ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣ, ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ September 04, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τα κουνούπια αποτελούν ένα σοβαρότατο παράγοντα κινδύνου για την εξάπλωση ασθενειών, ενώ σημαντικά δυσμενείς είναι και οι επιπτώσεις στην οικονομία και την ποιότητα ζωής των κατοίκων στις περιοχές όπου αναπτύσσονται υψηλοί πληθυσμοί κουνουπιών. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που έχουν σημειωθεί αυξημένα περιστατικά μετάδοσης του ιού του Δυτικού Νείλου και της ελονοσίας σε αρκετές περιοχές της χώρας μας, καταδεικνύεται εντονότερα η ανάγκη οργάνωσης και εφαρμογής ολοκληρωμένων προγραμμάτων αντιμετώπισης των εντόμων αυτών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΠΕΖΟΠΟΡΟΙ ΤΗΣ «ΝΙΚΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ September 30, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου η προγραμματισμένη πρώτη εκδρομή του ορειβατικού - πεζοπορικού τμήματος του Αθλητικού Ομίλου «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» στην περίφημη Δημητσάνα Αρκαδίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ / ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΞΑΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΣΧΟΛΙΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ September 03, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Αλίμονο αν δεν ήταν πρώτος και καλύτερος μπροστά-μπροστά στην είσοδο του νεοκλασικού της Ρηγίλλης ώστε να ασπαστεί επίσης πρώτος το πρόεδρο Βαγγέλη ΜεΙμαράκη. Ποιος; Μα φυσικά ο πανταχού παρών και τα πάντα πληρών Γιώργος Πατούλης!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δρόμος μόλις έχει ξεπλυθεί απ’ τα φερτά υλικά και το φρεάτιο ολοκάθαρο περιμένει τη νέα μπόρα. Καλό είναι ωστόσο να απομακρύνονται τα χαλίκια για να μη παραμένουν εντός του φρεατίου.   (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ, ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΝ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΟΜΒΡΙΑ ΥΔΑΤΑ September 29, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Από μέρες τα συνεργεία του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου έχουν επιδοθεί στο καθαρισμό των φρεατίων απορροής όμβριων υδάτων, ώστε να είναι απαλλαγμένα από παντοειδή φερτά υλικά προς αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων απ’ τις αιφνίδιες φθινοπωριάτικες μπόρες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ν.Δ. VS ΣΥΡΙΖΑ: ΠΕΔΙΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ September 02, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί. Η ΝΔ μπορεί. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ν. Δημοκρατίας για την επιβολή ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε το μέτρο, το υποστήριξε και σήμερα το «αποτάσσει». Όμως, ο Ελληνικός λαός και τα νοικοκυριά έμαθαν ποιος τους εμπαίζει και ποιος μπορεί συνετά και αποτελεσματικά να διαχειριστεί την οικονομία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συχνό φαινόμενο οι λιποθυμίες ιδιοκτητών που τρέμουν μη δουν να γκρεμίζεται το σπιτικό τους  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ, ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ September 28, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ανάσα στους κατοίκους της Αγίας Τριάδας Ραφήνας, που αγωνιούν για τα σπίτια τους που βρίσκονται υπό την απειλή κατεδάφισης δίνει η ενημέρωση του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Πιστικίδη που αναφέρει ότι: «Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την ασκούσα χρέη Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, σας πληροφορώ ότι αναβάλλονται προσωρινά όλες οι προγραμματισμένες κατεδαφίσεις στην Δημοτική Ενότητα Ραφήνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

14 ΩΡΕΣ 39 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

19 ΩΡΕΣ 31 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ