ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΧΑΪΚΑΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΙΟΝΤΕΣ ΑΝ.ΕΛ.

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝ.ΕΛ., ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ, OFFSHORE August 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μπουρλότο στα θεμέλια των ΑΝ.ΕΛ. με απρόβλεπτες συνέπειες έβαλε ο Παύλος Χαϊκάλης βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. και υπουργός μέχρι χθες Κοινωνικών Ασφαλίσεων, μετά την παραδοχή ότι όχι μόνο διατηρεί offshore εταιρεία στην Κύπρο αλλά την απέκρυψε, τόσο απ’ τις αρμόδιες φορολογικές αρχές, όσο κι από την κοινοβουλευτική επιτροπή ελέγχου περιουσιακής κατάστασης βουλευτών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΔΗΜΟΤΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ September 23, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Επιτέλους μάθαμε ότι ο συμπαραστάτης του δημότη στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, είναι απλά για τα μάτια του…νόμου! Κι αυτό το μάθαμε διά χειλέων δημάρχου (Βασίλης Πιστικίδης), ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση του γραμματέα του Σώματος Α. Βασιλόπουλου, απάντησε:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΜΕΤΩΠΟ ΨΗΛΑ, ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ August 27, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Αλλοίωση κατά το βολικότερο(;) απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου, καταγγέλλει η παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου «Μέτωπο Ψηλά», όπως αναλυτικά αναφέρεται στην ιστοσελίδα της παράταξης. Ποια Διαύγεια; – Ποια Αξιοπιστία;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΙΡΙΟ ΛΑΘΟΣ Η ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΠΟΨΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ September 22, 2015 / απο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ (author), kirkinews .gr (author)

Ως μοναδικό λάθος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη στις εκλογές, σύμφωνα με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Μαρκόπουλου Μεσογαίας Χρήστου Δρίτσα ήταν η ατολμία να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία της λίστας και να κάνει μια πρώτη έστω μικρή ανανέωση των βουλευτών της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ 53 ΜΕΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ August 27, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το δράμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τέλος. Άλλα 53 μέλη του κόμματος υπέβαλαν την παραίτησή τους, μεταξύ αυτών ο ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής. Στην επιστολή που έδωσαν στη δημοσιότητα κάνουν λόγο για εξελίξεις που θα γραφτούν με μελανά γράμματα στην ιστορία της Αριστεράς και κατηγορούν την κυβέρνηση για τον τρόπο που προκήρυξε τις εκλογές χωρίς διαβούλευση στην ΚΕ του κόμματος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ September 22, 2015 / απο ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ (author)

Με δεδομένες όμως τις πρωτοβουλίες που σχεδιάζει, αναπτύσσει και χρηματοδοτεί ο Δήμος Διονύσου για προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, μαζικού αθλητισμού κλπ., για παιδιά, διαθέτοντας χιλιάδες ευρώ από ιδίους πόρους σε ιδιωτικές εταιρίες για το σκοπό αυτό, καλό θα ήταν να δοθούν και οι απαραίτητες εξηγήσεις στους εύλογα αγανακτισμένους δημότες για ένα ζήτημα άμεσης προτεραιότητας, όπως αυτό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΝΟΜΑΤΟΘΕΣΙΑ ΟΔΩΝ ΓΙΟΚ ΣΤΟ ΒΑΡΝΑΒΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΒΑΡΝΑΒΑΣ August 26, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ακόμα περιμένουν στο Βαρνάβα να δοθούν ονόματα στους δρόμους εκτός οικισμού που παραμένουν ανώνυμοι. Δίκαια αναρωτιέστε πως ένα τόσο απλό πρόβλημα, για το οποίο επιπροσθέτως υπάρχει ολοκληρωμένη πρόταση απ’ την προηγούμενη δημοτική αρχή Λουίζου, δεν λύνεται απ’ την δημοτική αρχή Ψηνάκη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ Η ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΠΙΣΩ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ September 21, 2015 / απο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ (author)

Μετά την απροειδοποίητη και μονομερή ενέργεια της υπηρεσιακής κυβέρνησης να επιδιώξει να δημιουργήσει κέντρο ταυτοποίησης και φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο Λαύριο, στις εγκαταστάσεις του παλαιού εργοστασίου της ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης τοποθετήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Λαυρεωτικής εκ μέρους της ΝΔ, παρόντων εκπροσώπων και από άλλα κόμματα και τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει ψυχραιμία και σύνεση από όλους και το θέμα είναι αρκετά ευαίσθητο και δεν χωρά μικροκομματικές σκοπιμότητες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

10 ΩΡΕΣ 56 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ