ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΛΑΦΑΖΑΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΛΩΣΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ August 25, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας «ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΛΕΩ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ Η Ν.Δ. ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ September 21, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται στην κάλπη η διαφορά προσανατολισμού που παρατηρείται σε πολιτικό επίπεδο, μεταξύ των δύο δημοτικών κοινοτήτων Ραφήνας και Πικερμίου του ομώνυμου δήμου. Η διαφορά αυτή παρουσιάστηκε και στο δημοψήφισμα όπου το ΝΑΙ υπερίσχυσε στο Πικέρμι, ενώ στη Ραφήνα υπερίσχυσε με διαφορά το ΟΧΙ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΞΕΡΑ ΚΛΑΔΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ ΦΩΤΙΑΣ KAI ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΦΩΤΙΑΣ, ΞΕΡΑ ΚΛΑΔΙΑ August 23, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας «Δύναμη Πολιτών Μαραθώνα» στοχεύει άλλη και φορά στην κακοδαιμονία που κυνηγά τον ιστορικό δήμο, εξ αιτίας της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής Ψηνάκη. Άλλη μια επιστολή λοιπόν προς την δημοτική αρχή με θέμα αυτή τη φορά τα ξερά κλαδιά που βρίσκονται συσσωρευμένα σε δρόμους και φυσικά η άποψη της παράταξης ως προς το τι θα έκανε αν βρισκόταν στην διοίκηση του δήμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε κοντινό πλάνο, ο χώρος που ετοιμάζεται να υποδεχτεί το περίπτερο εντός του γηπέδου, κάτι που δε διαψεύδει ο κ. Μπουρνούς (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

KATA ΜΕΤΩΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ ΣΕ ΦΑΦΟΥΤΗ. ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΚΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ September 20, 2015 / απο kirkinews .gr (author), ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ (author)

Για διαστρέβλωση της αλήθειας σχετικά με το δημοτικό γήπεδο της Ραφήνας και το περίπτερο που βρίσκεται απέναντι ακριβώς, μιλά ο αντιδήμαρχος κ. Βαγγέλης Μπουρνούς και καταφέρεται με οξύ τρόπο εναντίον του δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας, αναφέροντας ότι «ακόμα και η εισαγωγή θεμάτων εκτός ημερησίας- θεμάτων που χρήζουν άμεσης επίλυσης - ενοχλούν κάποιους μονίμως και ειδικότερα τον κ. Φαφούτη που προσπαθεί να βρει δικαιολογίες άρνησης για να προωθηθούν και να λυθούν τα λιμνάζοντα θέματα για τα οποία δεν είναι άμοιρος συμμετοχής αφού αποτέλεσε επί χρόνια μέλος της διοίκησης του δήμου από θέση ευθύνης (αντιδημάρχου)»,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΥΣ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΦΑΖΑΝΙΚΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΡΩΣΙΑ August 22, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η Ρωσία φαίνεται να υποστηρίζει ανεπιφύλακτα το ΣΥΡΙΖΑ και τον απερχόμενο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, βάζοντας φρένο στις φαντασιώσεις της αριστερής πλατφόρμας, μέσω των δηλώσεων του πρόεδρου της Επιτροπής Εξωτερικών της ρωσικής Άνω Βουλής Κονσταντίν Κοσατσιόφ, ο οποίος σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην Ελλάδα εκτιμά ότι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι κυβερνών κόμμα στην Ελλάδα και μετά τις επόμενες εκλογές».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η φωτογραφία δείχνει εμφανώς την είσοδο εντός του χώρου του γηπέδου, μετά το γκρέμισμα του τοίχου  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΡΩΤΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΦΑΦΟΥΤΗΣ September 18, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Το κακό έχει παραγίνει με τη δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου, που έχει το ιδίωμα πρώτα να προχωρά σε πράξεις που αυθαίρετα αποφασίζει και μετά να ζητά την έγκρισή τους απ’ τα αρμόδια όργανα, όπως το δημοτικό συμβούλιο και τα νομικά πρόσωπα του δήμου. Αυτά καταγγέλλει σε υψηλούς τόνους για πρώτη φορά ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κ. Δαμιανός Φαφούτης, καθώς όπως λέει η υπομονή του και η περίοδος χάριτος προς αυτή τη δημοτική αρχή Πιστικίδη-Μπουρνούς έχουν πλέον εξαντληθεί.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΙΑΤΡΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ August 21, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Άλλη μια καταγγελία της παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας ‘’Δύναμη Πολιτών Μαραθώνα’’, με τις ανάλογες παραινέσεις για λύση με πρόδηλη την προσπάθεια οικοδόμησης εναλλακτικής στη προτίμηση των πολιτών στις επόμενες δημοτικές εκλογές με δεδομένο την πλήρη απουσία Ψηνάκη απ’ τα τοπικά δρώμενα, κατατέθηκε με θέμα την έλλειψη τουαλέτας στο ιατρείο για μέλη του ΚΑΠΗ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η υποψηφία βουλευτής της Ν.Δ. Γεωργία Μαρτίνου με τον πρόεδρο της ΑΕΚ Βαγγέλη Ασλανίδη  (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ )

ΑΠΡΟΟΠΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ September 16, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σύμφωνα με την προεκλογική τακτική της Ν. Δημοκρατίας οι υποψήφιοι βουλευτές της, έχουν αφήσει πίσω παραδοσιακές προεκλογικές συγκεντρώσεις, προτιμώντας να συναντούν ενεργούς πολίτες των τοπικών κοινωνιών, κάτι που ταιριάζει γάντι στη χαμηλού προφίλ, αλλά υψηλού επικοινωνιακού χαρίσματος με τους απλούς πολίτες είτε ανήκουν στη Ν.Δ. είτε όχι, υποψηφία βουλευτή Γεωργία Μαρτίνου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

14 ΩΡΕΣ 34 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

19 ΩΡΕΣ 25 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ