ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

Ο κ. Χριστόπουλος με τον πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Μεϊμαράκη στη Συγγρού (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΜΕΤΑ 9ΜΗΝΟ ΞΑΝΑ ΚΥΚΛΑΔΕΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ August 29, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ακριβώς εννιά μήνες μετά την πρώτη εμφάνιση του κ. Γιώργου Χριστόπουλου τ. δημάρχου Ρ-Π, ως υποψηφίου βουλευτή Κυκλάδων και την άκρως εντυπωσιακή συγκομιδή ψήφων παρότι είχε σκάρτες δυο βδομάδες για να επισκεφτεί τους ψηφοφόρους μιας απ’ τις δυσκολότερες περιφέρειες της νησιωτικής χώρας, όπου ήταν σχεδόν άγνωστος, καλείται ξανά να υπηρετήσει το κόμμα, όπως κάνει εδώ και 10ετίες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ...ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΣΧΟΛΙΑ, ΒΟΥΛΗ July 16, 2015 / απο ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ (author), vimaonline.gr (author)

Οι συχνοί εμπρηστικοί χαρακτηρισμοί του Πάνου Καμμένου με αφορμή τον πόλεμο μνημονιακών και αντι-μνημονιακών έχουν φέρει στα όριά τους αρκετούς βουλευτές της αντιπολίτευσης. Ιδίως ο χαρακτηρισμός του κ. Καμμένου προς τους βουλευτές της ΝΔ "Εσείς στα τέσσερα", αλλά και αρκετών βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ που ακολουθούν στους χυδαίους χαρακτηρισμούς τον αρχηγό τους έχουν προκαλέσει πολλές εντάσεις και αντεγκλήσεις στην βουλή και σε τηλεοπτικά πάνελ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Κώστας Κατσίκης με τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. κ. Καμμένο  (ΦΩΤΟ: )

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΛΕΣ ΝΑ…ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΑ ‘’ΑΝ’’

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΝ.ΕΛ., ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ August 29, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Εν αντιθέσει με την τύχη του πατέρα του Θόδωρου, που έγινε βουλευτής και μάλιστα κυβερνητικός με ελάχιστους ψήφους, ο Κώστας Κατσίκης θεωρείται άτυχος, όπως ακούγεται στα διάφορα τιτιβίσματα της ανατολικής Αττικής. Τούτο διότι αν και έχει δοκιμάσει την τύχη του σε πολλούς κομματικούς συνδυασμούς, Ν.Δ. – ΛΑ.Ο.Σ – ΑΝ.ΕΛ., κοντοζυγώνει στη πηγή αλλά νερό δεν πίνει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΧΟΛΙΑ, Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ, Ο.Λ.Ρ. July 08, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ακριβώς όπως στη λαϊκή σοφία αναφέρεται ότι «ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται», οι πιο παλιοί από μας, γνωρίζουμε ότι σε εποχές κρίσης περνούν στη ζούλα πράγματα που δεν θα τολμούσαν/μπορούσαν να περάσουν άνετα σε προ κρίσης εποχές.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Αλέξης Μητρόπουλος (αριστερά στη δεύτερη σειρά) δίπλα στο Θανάση Μπούρα βουλευτή Ν.Δ. σε εικόνα αρχείου από κοπή πίτας στο δημαρχείο Ραφήνας  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ August 29, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μέχρι στιγμής η υποψηφιότητα του πρώτου σε σταυρούς προτίμησης βουλευτή Περιφέρειας Αττικής και μάλιστα με ρεκόρ ψήφων, που εκτιμάται ότι οφείλεται σε μετακινούμενους προς το ΣΥΡΙΖΑ ψηφοφόρους, κυρίως του κέντρου, που είδαν ως διέξοδο το σταυρό στο πρόσωπο του Αλέξη Μητρόπουλου, κρέμεται από μια κλωστή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΜΝΗΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ July 07, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Οι επίδοξοι μνηστήρες για την προεδρεία της Νέας Δημοκρατίας καλά κρατούν, παρότι η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική. Μπορεί αύριο η χώρα να βρεθεί στο κενό, όμως η ονοματολογία για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης αυξάνεται κατά ένα όνομα ακόμα. Ανάμεσα στους πολλούς λοιπόν και ο γνωστός και μη εξαιρετέος πρόεδρος της ΚΕΔΕ & του ΙΣΑ, δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΣΧΟΛΙΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ July 03, 2015 / απο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ (author)

Την Κυριακή δίνουμε δυναμικά το Παρόν μας στις Κάλπες και ψηφίζουμε μαζικά: ΝΑΙ στην Ευρώπη και στο ευρώ ΝΑΙ στην ασφάλεια ΝΑΙ στην αξιοπρέπεια ΝΑΙ στη σιγουριά και την πραγματική ελπίδα Την Κυριακή ψηφίζουμε ΟΠΟΥ και ΑΝ ανήκουμε πολιτικά, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΑΦΗΝΙΩΤΙΚΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΑΡΟΣ, SELFIE August 26, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Είναι δυνατό απ’ τις φωτογραφίες του καλοκαιριού να λείπουν τρία πολύ αγαπητά παιδιά της Ραφήνας; Θεωρούμε πως όχι! Ιδού λοιπόν μια χαρακτηριστική selfie απ’ την Πάρο όπου πέρασε ένα ξέγνοιαστο 3ήμερο η ‘’τρομερή’’ παρέα της Ραφήνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

11 ΩΡΕΣ 50 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

27 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ