ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΑΛΛΑ Ο ΨΗΝΑΚΗΣ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΕΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ, ΡΕΟΝΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ August 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Τα λύματα τρέχουν ανεξέλεγκτα στους δρόμους του Μαραθώνα, αλλά ο δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης ‘’τρέχει’’ σε μόνιμες διακοπές εκτός του δήμου του. Τι κι αν η μειοψηφία ‘’γκρινιάζει’’ κατ’ επανάληψη περί τούτου με την κατάθεση και τρίτης κατά σειρά επιστολής, ο Ηλίας το μόνο που ακούει είναι οι Σειρήνες...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δεκάδες σαρδέλες πάνω στις τεράστιες ψησταριές που είχαν στηθεί στο λιμάνι της Ραφήνας (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΜΥΡΩΔΙΑ ΨΗΜΕΝΗΣ ΣΑΡΔΕΛΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΓΙΟΡΤΗ ΣΑΡΔΕΛΑΣ September 13, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το χθεσινό βράδυ (12 Σεπτεμβρίου) το λιμάνι της Ραφήνας φιλοξένησε τη γιορτή της Σαρδέλας που διοργάνωσε ο σύλλογος αλιέων Ραφήνας. Στην άπλα του μεγάλου ντοκ, δίπλα από δεμένο πλοίο της γραμμής, οι ψησταριές πήραν φωτιά και εκατοντάδες πολιτών γεύτηκαν τη νοστιμιά της ψητής σαρδέλας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ!

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ August 16, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Είναι ίσως ο πιο παράξενος Αύγουστος που έχουμε ζήσει ποτέ. Δεν μας έφτανε η οικονομική δυσπραγία που βιώνουμε επί 5ετία, ήρθαν και τα χειρότερα μετά την υπερήφανη διαπραγμάτευση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ., για να μπει το κερασάκι στην τούρτα, με τα capital controls και την ανασφάλεια στο ζενίθ. Που καιρός για διακοπές, που καιρός για απόλαυση του κατ’ εξοχή μήνα των διακοπών, του Αυγούστου!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε άθλια κατάσταση οι χώροι υγιεινής του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στη καρδιά του Λαυρίου (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΒΟ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ September 10, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Με δεδομένο την κακή κατάσταση που βρίσκεται το κτίριο που φιλοξενεί τους πρόσφυγες που έχει χαρακτηριστεί ακατάλληλο, συν του ότι βρίσκεται στη καρδιά της πόλης, μια δεύτερη πιο ψύχραιμη σκέψη βγαίνει δειλά-δειλά στο προσκήνιο επ’ ευκαιρία της πιθανής χρησιμοποίησης της έκτασης του παλιού εργοστασίου της ΕΒΟ για προσωρινή φιλοξενία των προσφύγων που φθάνουν με συνεχή ροή απ’ τα νησιά του βορείου Αιγαίου, για μετεγκατάσταση εκεί και του προαναφερόμενου Κ.Φ.Π.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟ E-MAIL ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 3Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΣΙΠΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΣΥΡΙΖΑ August 12, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η ανάκτηση της εμπιστοσύνης στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και η απαρχή της αυτοδύναμης εξόδου της χώρας στις αγορές, προϋπόθετε αγαστή συνεργασία με τους εταίρους μας της Ε.Ε. και του ΔΝΤ. Συνεργασία που θα «έκλεινε», χωρίς αναταράξεις, την περίοδο των μνημονίων, θα δημιουργούσε το απαραίτητο «δίχτυ ασφαλείας» για το δανεισμό της χώρας με λογικό επιτόκιο μέσω της προληπτικής γραμμής στήριξης και θα επέτρεπε την ομαλή μετάβαση της Ελλάδας στις κοινές, για όλες τις χώρες της ευρωζώνης, διαδικασίες δημοσιονομικού συντονισμού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο διερμηνέας τοπικός σύμβουλος κ. Άγγελος Χοβαρδάς (αριστερά), με το δήμαρχο Μουδανιών κ. Turkyilmaz και τη σύζυγό του (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΜΟΥΔΑΝΙΑ September 10, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η φιλία των λαών ξεκινά απ’ τις ρίζες που τους ενώνουν. Στους Έλληνες και τους Τούρκους αυτές οι ρίζες είναι πολύ βαθύτερες από οποιουσδήποτε άλλους λαούς. Ας μη ξεχνάμε τους τέσσερις αιώνες που η Ελλάδα κατείχετο απ’ τη Τουρκία, τους Έλληνες που σχεδόν ένα αιώνα πριν κατοικούσαν τα μικρασιάτικα παράλια, τη διχοτόμηση της Κύπρου. Δύσκολα χρόνια και αιώνες που έδρασαν καταληκτικά στο θυμικό των δύο λαών, που ως γειτονικοί λαοί όμως οφείλουν να ξεπεράσουν και να θεμελιώσουν μια φιλική και αλληλέγγυα σχέση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Μανώλης Μαργαρίτης (αριστερά) με το Νεκτάριο Καλαντζή Δ.Σ. Παλλήνης & μέλος πολιτικής γραμματείας Ν.Δ.  (ΦΩΤΟ: )

ΕΜΠΑΙΝΕ…ΝΕΚΤΑΡΙΕ

ΣΧΟΛΙΑ / ΣΧΟΛΙΑ, ΝΑΞΟΣ & ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ August 11, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ούτε στις διακοπές δεν ησυχάζει ο Νεκτάριος Καλαντζής, Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. Τα νιάτα βλέπετε δεν κρύβονται. Ούτε ίσως κι η επιθυμία για έντονη πολιτική παρουσία. Τέτοιους νέους πολιτικούς πρέπει να έχει η Νέα Δημοκρατία για να πάει μπροστά. Αλλά που! Αφήνουν οι παλιές καραβάνες;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΛΛΟΥΣ ΕΣΩΣΕ. ΕΑΥΤΟΝ ΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΩΣΑΙ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ September 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μέσω διαδικτύου κατά τη συνήθη τακτική του ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης με περισσό αλτρουισμό βοηθά το συνάδελφό του δήμαρχο Λέσβου. Δικαίως όμως οι δημότες του αναρωτιούνται πότε θα ασχοληθεί και με τις ανάγκες του δήμου του που και πολλές και ανεπίλυτες παραμένουν κατά τη διάρκεια της ενός έτους θητείας του. Ο Ηλίας επιβεβαιώνει τη βιβλική ρήση «Άλλους έσωσε. Εαυτόν ου δύναται σώσαι;»

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 25 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

11 ΩΡΕΣ 16 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ