ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΛΛΟΥΣ ΕΣΩΣΕ. ΕΑΥΤΟΝ ΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΩΣΑΙ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ September 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μέσω διαδικτύου κατά τη συνήθη τακτική του ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης με περισσό αλτρουισμό βοηθά το συνάδελφό του δήμαρχο Λέσβου. Δικαίως όμως οι δημότες του αναρωτιούνται πότε θα ασχοληθεί και με τις ανάγκες του δήμου του που και πολλές και ανεπίλυτες παραμένουν κατά τη διάρκεια της ενός έτους θητείας του. Ο Ηλίας επιβεβαιώνει τη βιβλική ρήση «Άλλους έσωσε. Εαυτόν ου δύναται σώσαι;»

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ…

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΧΟΛΙΑ August 07, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Τελικά η γοητεία της φανφάρας και του πανηγυριού είναι τόσο ηδονικά έντονη που κανείς δεν μπορεί να της ξεφύγει. Απτό παράδειγμα η δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου με την ιδιότυπη διαρχία της, υποκύπτει σ’ όλα όσα κατηγορούσε την προκάτοχό της αρχή Χριστόπουλου, όσο αφορά τις φανφάρες και τα πανηγύρια, με μόνη ίσως διαφορά ότι επί Χριστόπουλου το μάρμαρο πλήρωναν χορηγοί, ενώ σήμερα οι δημότες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Μητροπολίτης Προύσης κ. Ελπιδοφόρος κατά την τέλεση του αγιασμού του Π.Π.Κ. Ραφήνας-Πικερμίου (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ρ-Π, ΑΓΙΑΣΜΟΣ September 09, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Εντύπωση έχει προκαλέσει στη κοινωνία του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, γιατί η δημοτική αρχή του τόπου, ενώ μετά τόσα χρόνια (κοντά 20) που το Πολιτιστικό κέντρο Ραφήνας στεκόταν στοιχειό του εαυτού του κρυμμένο πίσω από λαμαρίνες, το ανάδειξε τουλάχιστον στο τμήμα που είναι λειτουργικό και η ενέργειά της αυτή προστίθεται στα θετικά της, προτίμησε να κάνει απλά ένα αγιασμό ανήμερα της εορτής της πολιούχου Παντοβασίλισσας Ραφήνας και μάλιστα με την παρουσία δύο ιεραρχών, του Μητροπολίτη Προύσης κ.κ. Ελπιδοφόρου με την ευλογία του Φαναρίου και του Μητροπολίτη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ.κ. Νικολάου, αντί παράλληλα να το εγκαινιάσει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ω! ΛΑΡΙΑ, Ω! ΛΑΛΑ, ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚ@Τ@

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΚΕΛ August 06, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Οι αντιΚΕΛίτες θα πρέπει να αισθάνονται απόλυτα ικανοποιημένοι, που με τις πολυετείς αντιρρήσεις τους (τώρα ο αγώνας δικαιώνεται), η επίλυση του προβλήματος κατασκευής-λειτουργίας βιολογικού καθαρισμού των δήμων Ραφήνας-Πικερμίου, καταλήγει λόγω συνθηκών (έλλειψη χρηματοδότησης) στο κάλαθο των αχρήστων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τις δύο κυρίες με τις παραδοσιακές στολές αγκαλιάζει η Άννα Ραπτοπούλου μέλος του Δ.Σ. του Λ.Ε.Ρ.    (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΚΕΡΑΣΜΑ: Η ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΠΙΝΕΛΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ September 07, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Εκπλήσσει ευχάριστα όπως πάντα το Λύκειο Ελληνίδων Ραφήνας με τις καταπληκτικές εκδηλώσεις που προσφέρει στη τοπική κοινωνία. Στη χθεσινή μεγάλη του εκδήλωση «του χρόνου τα γυρίσματα και του χορού τσακίσματα» γιορτάζοντας δύο μέρες πριν την πολιούχο της πόλης Παναγία Παντοβασίλισσα, η χαρακτηριστική πινελιά ήταν το τραπεζάκι με τα κεράσματα που είχαν στήσει ως ευγενικές και φιλόξενες οικοδέσποινες οι κυρίες του Λυκείου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΔΑ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΜΕΓΑΡΑ, ΧΑΔΑ August 05, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ερώτηση σχετικά με την αποκατάσταση του ΧΑΔΑ Μεγαρέων, ώστε να μη πληρώσει ο δήμος πρόστιμα που δεν του ανήκουν, καθώς υπεύθυνος της αποκατάστασης είναι ο ΕΔΣΝΑ, κατέθεσε προς το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. κ. Βασίλης Οικονόμου, όπως αναλυτικά περιγράφεται πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! ΕΜΕΙΣ…;

ΣΧΟΛΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΠΝΙΓΜΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΑΠΟΨΗ ΤΡΕΛΟΥ September 06, 2015 / απο kirkinews .gr (author), ATHENS VOICE (author)

«Κάθομαι στο γραφείο με ανοιχτό τον υπολογιστή και μπαίνει ένας τρόφιμος για να μου ζητήσει τα φάρμακά του που είχε ξεχάσει πως τα ήπιε. Περνάει η εικόνα του νεκρού παιδιού στην παράλια και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΧΟΛΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ August 05, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Προσπάθεια επαναλειτουργίας της δημοτικής συγκοινωνίας στο δήμο Λαυρεωτικής και μάλιστα με δωρεάν μετακίνηση, υπόσχεται ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς. Το ζήτημα είναι από πού θα αντληθούν τα κεφάλαια γι’ αυτή τη προοπτική! Όπως και να ‘χει κάτι τέτοιο μόνο ελπιδοφόρο χαρακτηρίζεται, αξίζει λοιπόν να ευχηθούμε αίσια κατάληξη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

4 ΩΡΕΣ 50 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ