ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

“ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ” ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ July 30, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου, χαρακτήρισε ως “προφάσεις εν αμαρτίαις” τις δικαιολογίες για την καθυστέρηση του προγράμματος, σε μια περίοδο που κάθε ευκαιρία απασχόλησης που προσφέρεται είναι όαση για τους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ September 03, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

«Βρε! Τον μπαγάσα τον υπάλληλο», σχολιάζει ειρωνικά ανάρτηση στην ιστοσελίδα της παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας «Μέτωπο ψηλά», σχετικά με την τεκμηριωμένη καταγγελία που έκανε για παραποίηση των πρακτικών του δήμου, που στη συγκεκριμένη περίπτωση, του σοβαρού προβλήματος για τον καθαρισμό – επέμβαση στην εκβολή του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας με ή χωρίς τον απαιτούμενο σεβασμό και ευαισθησία στο οικοσύστημα, αποδίδεται απ’ τη δημοτική αρχή σε λάθος του… υπαλλήλου(!).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία, που λέει πολλά στη φωτογραφία (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ & LIDL ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΣΧΟΛΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ, LIDL July 24, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Άλλη μια ωραία ιστορία με πρωταγωνιστή το συν-δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου, κυκλοφορεί εδώ και μέρες προς τέρψη των κουσκουσιάριδων πουλιών στα διάφορα στέκια του δήμου, εξ αιτίας της διαμάχης που ξέσπασε για τη λειτουργία των πάρκινγκ του δήμου και του LIDL Ραφήνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΜΑΜΑΔΙΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ 8ΧΡΟΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΑΙΔΙ, ΜΑΜΑΔΙΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ, ΣΧΟΛΕΙΟ August 31, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ένας άγνωστος άνδρας πλησιάζει το αμέριμνο 8χρονο κοριτσάκι που περιμένει να επιστρέψει σπίτι του απ’ το σχολείο και του λέει να την πάει σπίτι γιατί κάτι έτυχε στη μητέρα του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΜΟΦΩΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΗ ‘’ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΩΝ’’ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ Ρ-Π ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΔΑΣΑΜΑΡΙ, ΡΕΜΑ ΒΑΛΑΝΑΡΗΣ July 24, 2015 / απο ΝΙΚΟΣ ΣΙΜΟΣ (author), ΜΕΤΩΠΟ ΨΗΛΑ (author)

Επειδή απ’ ότι φαίνεται η περιφέρεια, σχολιάζει ο κ. Νίκος Σίμος, ΟΜΟΦΩΝΑ αμφισβητεί τους ισχυρισμούς της δημοτικής αρχής Ραφήνας-Πικερμίου δια των καθ’ ύλη υπευθύνων αντιδημάρχων της, αναμένεται απάντηση των «οραματιστών» που να εξηγούν γιατί δεν είδαν αυτά που όλοι βλέπουν και γιατί υπερασπίζονται με τόση ζέση, την προώθηση προτάσεων τόσο αντιπεριβαλλοντικών, αλλά και τόσο τεχνικά απαράδεκτων, η εφαρμογή των οποίων θα δημιουργούσε εντονότερες πλημμυρικές συνθήκες στην πόλη της Ραφήνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΠΑΧΑΛΟ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΒΑΡΝΑΒΑΣ August 31, 2015 / απο ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΑΡΝΑΒΑ (author)

Ουδέν σχόλιο για την αγανάκτηση και τη κραυγή απελπισίας της κοινωνίας των Πολιτών Βαρνάβα, όπως αναλυτικά δημοσιεύουμε πιο κάτω: «Αυτή την ώρα ο δήμος μας έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο "μπάχαλο". Είναι κοινή και πανθομολογούμενη η διαπίστωση ότι πλέον δεν λειτουργεί τίποτα (παρά τις φιλότιμες προσπάθειες ορισμένων)

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ (ΣΥΡΙΖΑ), ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ”

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΣΑΤΙΡΑ, ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ July 19, 2015 / απο kirkinews .gr (author), ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Ευρηματικός και καυστικός όπως πάντα ο Λάκης Λαζόπουλος σε κείμενό του σχολιάζει μια πολιτική επικαιρότητα, που προσφέρεται όσο τίποτα για σάτιρα, αν δεν ήταν τόσο δύσκολα και για κλάματα όσα μας συμβαίνουν. Απολαύστε τον!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο κ. Χριστόπουλος με τον πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Μεϊμαράκη στη Συγγρού (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΜΕΤΑ 9ΜΗΝΟ ΞΑΝΑ ΚΥΚΛΑΔΕΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ August 29, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ακριβώς εννιά μήνες μετά την πρώτη εμφάνιση του κ. Γιώργου Χριστόπουλου τ. δημάρχου Ρ-Π, ως υποψηφίου βουλευτή Κυκλάδων και την άκρως εντυπωσιακή συγκομιδή ψήφων παρότι είχε σκάρτες δυο βδομάδες για να επισκεφτεί τους ψηφοφόρους μιας απ’ τις δυσκολότερες περιφέρειες της νησιωτικής χώρας, όπου ήταν σχεδόν άγνωστος, καλείται ξανά να υπηρετήσει το κόμμα, όπως κάνει εδώ και 10ετίες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 13 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

11 ΩΡΕΣ 4 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ