ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ...ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΣΧΟΛΙΑ, ΒΟΥΛΗ July 16, 2015 / απο ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ (author), vimaonline.gr (author)

Οι συχνοί εμπρηστικοί χαρακτηρισμοί του Πάνου Καμμένου με αφορμή τον πόλεμο μνημονιακών και αντι-μνημονιακών έχουν φέρει στα όριά τους αρκετούς βουλευτές της αντιπολίτευσης. Ιδίως ο χαρακτηρισμός του κ. Καμμένου προς τους βουλευτές της ΝΔ "Εσείς στα τέσσερα", αλλά και αρκετών βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ που ακολουθούν στους χυδαίους χαρακτηρισμούς τον αρχηγό τους έχουν προκαλέσει πολλές εντάσεις και αντεγκλήσεις στην βουλή και σε τηλεοπτικά πάνελ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Κώστας Κατσίκης με τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. κ. Καμμένο  (ΦΩΤΟ: )

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΛΕΣ ΝΑ…ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΑ ‘’ΑΝ’’

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΝ.ΕΛ., ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ August 29, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Εν αντιθέσει με την τύχη του πατέρα του Θόδωρου, που έγινε βουλευτής και μάλιστα κυβερνητικός με ελάχιστους ψήφους, ο Κώστας Κατσίκης θεωρείται άτυχος, όπως ακούγεται στα διάφορα τιτιβίσματα της ανατολικής Αττικής. Τούτο διότι αν και έχει δοκιμάσει την τύχη του σε πολλούς κομματικούς συνδυασμούς, Ν.Δ. – ΛΑ.Ο.Σ – ΑΝ.ΕΛ., κοντοζυγώνει στη πηγή αλλά νερό δεν πίνει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΧΟΛΙΑ, Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ, Ο.Λ.Ρ. July 08, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ακριβώς όπως στη λαϊκή σοφία αναφέρεται ότι «ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται», οι πιο παλιοί από μας, γνωρίζουμε ότι σε εποχές κρίσης περνούν στη ζούλα πράγματα που δεν θα τολμούσαν/μπορούσαν να περάσουν άνετα σε προ κρίσης εποχές.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Αλέξης Μητρόπουλος (αριστερά στη δεύτερη σειρά) δίπλα στο Θανάση Μπούρα βουλευτή Ν.Δ. σε εικόνα αρχείου από κοπή πίτας στο δημαρχείο Ραφήνας  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ August 29, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μέχρι στιγμής η υποψηφιότητα του πρώτου σε σταυρούς προτίμησης βουλευτή Περιφέρειας Αττικής και μάλιστα με ρεκόρ ψήφων, που εκτιμάται ότι οφείλεται σε μετακινούμενους προς το ΣΥΡΙΖΑ ψηφοφόρους, κυρίως του κέντρου, που είδαν ως διέξοδο το σταυρό στο πρόσωπο του Αλέξη Μητρόπουλου, κρέμεται από μια κλωστή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΜΝΗΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ July 07, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Οι επίδοξοι μνηστήρες για την προεδρεία της Νέας Δημοκρατίας καλά κρατούν, παρότι η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική. Μπορεί αύριο η χώρα να βρεθεί στο κενό, όμως η ονοματολογία για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης αυξάνεται κατά ένα όνομα ακόμα. Ανάμεσα στους πολλούς λοιπόν και ο γνωστός και μη εξαιρετέος πρόεδρος της ΚΕΔΕ & του ΙΣΑ, δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΣΧΟΛΙΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ July 03, 2015 / απο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ (author)

Την Κυριακή δίνουμε δυναμικά το Παρόν μας στις Κάλπες και ψηφίζουμε μαζικά: ΝΑΙ στην Ευρώπη και στο ευρώ ΝΑΙ στην ασφάλεια ΝΑΙ στην αξιοπρέπεια ΝΑΙ στη σιγουριά και την πραγματική ελπίδα Την Κυριακή ψηφίζουμε ΟΠΟΥ και ΑΝ ανήκουμε πολιτικά, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΑΦΗΝΙΩΤΙΚΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΑΡΟΣ, SELFIE August 26, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Είναι δυνατό απ’ τις φωτογραφίες του καλοκαιριού να λείπουν τρία πολύ αγαπητά παιδιά της Ραφήνας; Θεωρούμε πως όχι! Ιδού λοιπόν μια χαρακτηριστική selfie απ’ την Πάρο όπου πέρασε ένα ξέγνοιαστο 3ήμερο η ‘’τρομερή’’ παρέα της Ραφήνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ June 30, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

ΝΑΙ, σημαίνει : ΝΑΙ στην Ευρώπη και στην Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. ΝΑΙ στη διασφάλιση των καταθέσεων και άνοιγμα των τραπεζών. ΝΑΙ στη διασφάλιση απρόσκοπτης παροχής μισθών και συντάξεων στους πολίτες. ΝΑΙ στη διασφάλιση των προγραμμάτων της Ευρώπης, όπως το ΕΣΠΑ και οι αγροτικές επιδοτήσεις, που συνολικά φέρνουν στη χώρα πάνω από 43 δις ευρώ, έως το 2020.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 25 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

11 ΩΡΕΣ 16 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ