ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

Η Ιωάννα Κουλουβράκη σε εικόνα αρχείου απ' το πρώτο δημοτικό συμβούλιο της νέας δημοτικής αρχής Λουκά (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΝΟΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΧΟΛΙΑ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ May 24, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μετά από αλλεπάλληλες καραμπόλες όπως έχουμε ήδη αναφερθεί στο παραπολιτικό μας 3 ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ, 2 ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΙΖΟΝΑ ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ στους κόλπους της μείζονος που έφεραν στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Λαυρεωτικής δύο δοκιμασμένους συμβούλους με θετικό πρόσημο, τους Αρετούσα Μακρή και Σταύρο Ρόζη, άλλη μια παραίτηση (;) της Ιωάννας Κουλουβράκη απ’ τη πλευρά της πλειοψηφίας, προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις και ερωτηματικά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ρ-Π July 13, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας και της συνεργασίας μεταξύ του Συλλόγου των δυνατών και των παιδικών σταθμών της Ραφήνας, τοίχοι στοκαρίστηκαν, βάφτηκαν, καθαρίστηκαν, ηλεκτρολογικά συντηρήθηκαν για την υγιεινή και παράλληλα την ομορφιά του χώρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΡΕΧΕΙ ΚΟΤΡΩΝΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ! ΝΤΟΜΙΝΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΕΠΑΝΑΦΟΡΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΣΧΟΛΙΑ, ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ May 23, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στου κασίδη το κεφάλι μαθαίνει κανείς μπαρμπέρης κατά πως λέει η λαϊκή σοφία. Τώρα πως κολλάει η παροιμία με τις ανεξαρτητοποιήσεις, τις ανακατατάξεις των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας Μαραθώνα, αλλά ιδίως την επαναφορά ατόμων που τα βρόντηξαν ήδη μια φορά, είναι το ζητούμενο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΩΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠ’ ΤΟ ΦΟΙΒΟ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΠΟΨΗ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ July 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, γιος του επικεφαλής ελάσσονος μειοψηφίας του δήμου Μαραθώνα, δημοτικού συμβούλου Φώτη Δεληβοριά, λίγο πριν τις 4 το πρωί της Κυριακής που κράτησε όλη την Ελλάδα στημένη στις τηλεοπτικές οθόνες μέχρι αργά για ένα ιστορικό δημοψήφισμα, έγραψε τη δική του γνώμη για τα αποτελέσματα, ποστάροντάς τη στη σελίδα του στο Facebook:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΑΡΧΟΥΔΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΤΑ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΑΛΑΦΑ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΑΡΧΟΥΔΑ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΚΕΔΕ, ΣΧΟΛΙΑ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ May 22, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Άμεση η απάντηση – ανακοίνωση της ΚΕΔΕ στους προσβλητικούς, όπως αναφέρεται, χαρακτηρισμούς για τους Δημάρχους που αρνήθηκαν να δώσουν στο Κράτος τα ταμειακά τους διαθέσιμα, αποκαλώντας τους «Δημάρχους – χαρχούδες», του περιφερειακού σύμβουλου της παράταξης Δούρου Γιώργου Μπαλάφα, σε άρθρο που υπογράφει στην ιστοσελίδα tvxs.gr.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΠΟΨΗ July 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η Κυβέρνηση, αφού εξάντλησε τη χώρα με μη σοβαρές ενέργειες και επιδείνωσε τις προβληματικές συνθήκες των τελευταίων ετών, δέσμια των εσωτερικών αντιφάσεών της, στέκεται αμήχανη ενώπιον του μεγάλου προβλήματος της χώρας, που είναι η διασφάλιση ομαλής λειτουργίας εντός της Ευρωζώνης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΩΝ ΧΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΕΤΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΧΥΤΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ May 22, 2015 / απο ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Συνεδρίασε το Δ/Σ του Δήμου Μαραθώνα, την Τρίτη 19/05/2015, με θέμα: «Ενημέρωση-συζήτηση και λήψη απόφασης για τις συνέπειες της παράτασης εργασιών για την ολοκλήρωση του ΧΥΤΑ». Η πλειοψηφία του Δ/Σ και οι άλλες παρατάξεις στο Δήμο αρνήθηκαν να ψηφίσουν την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης Μαραθώνα, διαμορφώνοντας δική τους. Ουσιαστικά κινήθηκαν με βάση την πρόταση της Περιφέρειας που πετάει το μπαλάκι στους Δήμους και προωθεί την πολιτική της ΕΕ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΗΘΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΒΕΜΠΕΡ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟΨΗ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ July 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author), ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ (author)

Ο Νεκτάριος Καλαντζής, μέλος Πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ., καταδικάζει απερίφραστα την ανθελληνική όπως καταγγέλλει συμπεριφορά του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Βέμπερ στο Ευρωκοινοβούλιο, ο οποίος επιτέθηκε με αήθη τρόπο κατά της Ελλάδας. Αναλυτικά πιο κάτω η παρέμβαση Καλαντζή:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

6 ΩΡΕΣ 12 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

11 ΩΡΕΣ 3 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ