ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ: ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΩΣ (ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ) ΕΛΛΗΝ

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΡΘΡΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ July 04, 2015 / απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ (author)

Αισθάνομαι περήφανος ως Έλλην..! Χθες με τον Πύρρο Δήμα στο μικρόφωνο είπαμε τον Εθνικό μας Ύμνο..!!! Στο Σύνταγμα ακούστηκε..;;; Για να συνεχίσω να ελπίζω στηρίζω το ΝΑΙ..! Για να είμαι ανέμελος και πάλι χαμογελαστός ίσως κάποια στιγμή ψηφίζω το ΝΑΙ..!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΝΕΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ May 18, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αυτοδιοικητικών, υπό την αιγίδα του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και την υποστήριξη του δημάρχου κ. Ιγνάτιου Καϊτεζίδη που στάθηκε αρωγός στην διοργάνωσή του, καθώς και με την πολύτιμη βοήθεια της αντιδημάρχου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη Ανατολής Κωνσταντινίδου που ανήκε από την πρώτη στιγμή στην πρωτοβουλία των πέντε νέων αυτοδιοικητικών που ξεκίνησε το 2013 και τώρα αριθμεί τους είκοσι, από διαφορετικούς δήμους της Ελλάδας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΟΧΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ!

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΝΑΙ, ΟΧΙ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ July 03, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μεγαλειώδεις και οι δύο σημερινές συγκεντρώσεις υπέρ του ΟΧΙ στο Σύνταγμα και υπέρ του ΝΑΙ στο Καλλιμάρμαρο. Εντούτοις υπήρξαν κάποιες σημαντικές διαπιστώσεις που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες απ’ τον ουδέτερο σχολιαστή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Ηλίας Ψηνάκης στρέφει το πιστόλι εναντίον του δημάρχου Κορίνθου, αναρωτιέται κανείς σε πόσο χρόνο θα το στρέψει εναντίον του εαυτού του.  (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ(;)ΨΗΝΑΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΣΧΟΛΙΑ, ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΛΙΒΑΘΙΝΟΣ May 15, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μόλις εννιά μήνες μετά τη θριαμβευτική άνοδο Ψηνάκη στο δημαρχιακό θώκο του ιστορικού δήμου Μαραθώνα, τα σύννεφα που σιγά-σιγά μαζεύτηκαν όλο αυτό το διάστημα λόγω της απίστευτης ιδιομορφίας του επικεφαλής, να μη θέλει να καταλάβει τη διαφορά μεταξύ των εκλεγμένων συνεργατών του και των κολλητών του, πλην όμως άσχετων με την τοπική πραγματικότητα, παρά το ψιλόβροχο που έχουν προκαλέσει, προμηνύουν επερχόμενη μεγάλη μπόρα, που τείνει να παρασύρει τα πάντα στο διάβα της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βικτωρία Πιστικού (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ «ΟΧΙ» ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΕΣ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΡΘΡΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ July 03, 2015 / απο ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΠΙΣΤΙΚΟΥ (author)

Είναι ξεκάθαρο, ότι τίθεται υπό αμφισβήτηση η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Ο βασικότερος λόγος παραμονής της Ελλάδας στην Ευρώπη είναι υπαρξιακός, και δεν είναι άλλος από την επιβίωσή της και την εθνική της ασφάλεια. Η Ελλάδα, ως χώρα μικρότερης ισχύος, οικονομικά και στρατιωτικά, ευνοείται με την παραμονή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ιδιαίτερα στην Ευρωζώνη, καθώς μόνο έτσι εξισορροπεί το έλλειμα ισχύος σε σχέση κυρίως με την Τουρκία και αυξάνει την ισχύ της σε σχέση με την Αλβανία και τα Σκόπια, χώρες οι οποίες αμφισβητούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Οι μύθοι του ΟΧΙ απομονώνουν τη χώρα και τη θέτουν σε ανυπολόγιστους κίνδυνους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΣΧΟΛΙΑ, ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ May 15, 2015 / απο ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΑΡΚΟΥ (author)

Ο φόβος του «πολιτικού κόστους» αποτελεί ανέκαθεν, τον μεγαλύτερο ανασταλτικό παράγοντα, την τροχοπέδη εκείνη, αλλά και την «παγίδα» στην οποία πέφτουν, λίγο πολύ, οι πολιτικοί όλων των βαθμίδων και όλων των εποχών. Στην περίπτωση του νέου δημάρχου Μαραθώνα κ. Ηλία Ψηνάκη, η πλειοψηφία των υποστηριχτών του, πείστηκαν από τα λεγόμενά του, πως δεν τον απασχολεί το πολιτικό κόστος και ούτε τον ενδιαφέρει να γίνει πολιτικός καριέρας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το πνευματικό κέντρο Ραφήνας-Πικερμίου που αναμένεται να δοθεί σύντομα σε χρήση (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΡΧΩΝ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ June 28, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αισίως συμπληρώνεται ένας χρόνος ζωής της δημοτικής αρχής Ραφήνας-Πικερμίου, που κέρδισε τις εκλογές βάση μιας συμφωνίας διαρχίας μεταξύ του δημάρχου Βασίλη Πιστικίδη και του επικεφαλής της ενσωματωμένης σε ένα παράταξης του Βαγγέλη Μπουρνούς, σημερινού αντιδημάρχου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Αρετούσα Μακρή της μείζονος με τον Γιάννη Αδάμη αντιδήμαρχο στο πανηγύρι της Παναγίας Γκαρικά στη Κερατέα  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

3 ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ, 2 ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΙΖΟΝΑ ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΧΟΛΙΑ May 14, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μετά από καραμπόλα παραιτήσεων, στη μείζονα μειοψηφία της Λαυρεωτικής δύο παλιοί γνώριμοι από την εποχή της τέως δημοτικής αρχής Λεβαντή, τουτέστιν Σταύρος Ρόζης και Αρετούσα Μακρή, μάχονται πλέον απ’ τα έδρανα της μείζονος με την ίδια ζέση όπως την εποχή που ήταν αντιδήμαρχος ο πρώτος και πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου η δεύτερη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

14 ΩΡΕΣ 36 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

19 ΩΡΕΣ 28 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ