ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΙΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΟΜΠΗΙΑΣ...

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΧΟΛΙΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΑΚΑΓΕ April 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

«Σε πλήρη αρμονία και ακολουθία με την αρπαγή των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων έρχεται η τροπολογία σκάνδαλο του κ Στρατούλη, ο οποίος σπάει το κοινωνικό συμβόλαιο μεταξύ των γενεών, αφαιρώντας 4 δις από το ΑΚΑΓΕ (Ασφαλιστικό Κεφάλαιο Αλληλεγγύης Γενεών).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κλίνες ανάνηψης με πλήρη εξοπλισμό δίπλα στην αίθουσα χειρουργείου  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Η ΟΝΝΕΔ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ 24ΩΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΟΝΝΕΔ, ΑΙΤΗΜΑ 24ΩΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ June 11, 2015 / απο kirkinews .gr (author), ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ (author)

Πολιτικές διαστάσεις παίρνει πλέον το θέμα της 24ωρης λειτουργίας του ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, μετά την επέμβαση της ΟΝΝΕΔ αν. Αττικής, που ζητεί με τη σειρά της το άνοιγμα στην κοινωνία αυτής της υπερσύγχρονης δημόσιας πρωτοβάθμιας μονάδας υγείας, που αναβαθμίζει σε ύψιστο βαθμό τις παροχές υγείας σε πρωτοβάθμιο στάδιο, ανακουφίζοντας τις κεντρικές μονάδες απ’ το φόρτο ελαφρότερων περιστατικών ικανών να αντιμετωπιστούν στο εν λόγω Κέντρο Υγείας. Στην επιστολή – διαμαρτυρία – αίτημα της ΟΝΝΕΔ αν. Αττικής αναφέρεται:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ April 26, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο αναβρασμός στις Σκουριές εξ’ αιτίας της εξόρυξης χρυσού, πιθανολογείται ότι ανάγκασε το δήμαρχο Αριστοτέλη Χαλκιδικής, Γιάννη Μίχο να υποβάλλει την παραίτησή του απ’ το αξίωμα του. Ο ίδιος στην επιστολή παραίτησης επικαλείται ”Προσωπικές και επαγγελματικές αρμοδιότητες και υποχρεώσεις, σε ένα αβέβαιο οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον, με οδηγούν για το καλό του τόπου και της παράταξης, να κάνω έγκαιρα ένα βήμα πίσω, ανοίγοντας τη διαδικασία διαδοχής μου στο Δήμο Αριστοτέλη”.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η οδοντίατρος ενημερώνει το ακροατήριο παρακολουθεί  (ΦΩΤΟ: )

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ June 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σήμερα Τρίτη 9 Ιουνίου η αρμόδια οδοντίατρος του ΠΕΔΥ Κ.Υ. Ρ-Π, με τη συνεργασία του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, ολοκλήρωσε την πρώτη συνάντηση-ενημέρωση με γονείς και μαθητές στο νηπιαγωγείο της δημοτικής ενότητας Πικερμίου, του προγράμματος προληπτικής οδοντιατρικής στα σχολεία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην φωτογραφία αρχείου εικονίζεται η μείζον μειοψηφία Μαραθώνα (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΣΧΟΛΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ April 25, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μηνύματα ένθεν κακείθεν εκτοξεύτηκαν στη έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα την Τετάρτη 22 Απριλίου, με το δήμαρχο κ. Ψηνάκη να βγαίνει σχεδόν αλώβητος από μία μικρή γρατζουνιά, εν αντιθέσει με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Λουίζο που υπέστη ‘’ανταρσία’’ από τρεις δημοτικούς του συμβούλους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΟΛΟ ΖΩΗ, ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΥ ΖΗΝ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ρ-Π, ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΧΙΝΙΑ June 08, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ίσως ο πιο ‘’ζωντανός’’ σύλλογος του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, πανταχού παρών και τα πάντα πλήρων, είναι ο Παλαιστικός σύλλογος της περιοχής, που καλύπτει όλες τις ανάγκες, σε πρωταθλητισμό με τα τμήματα πάλης και αγωνιστικής γυμναστικής, σε φιλανθρωπικό επίπεδο με συμμετοχή σε πολλά προγράμματα (συλλογή καπακιών, τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο κ.α.) και σε δημοσιογραφικό επίπεδο με την αποστολή ρεπορτάζ από πολλές και διάφορες εκδηλώσεις που συμμετέχει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΑΜΑΡΙ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ April 24, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Απαντώντας στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου υπ’ αριθ. 5/2015 της 9ης Φεβρουαρίου 2015 κατά το μέρος εκείνο που εγκρίνει την επέκταση μελέτης για την επισήμανση δασικής περιοχής στο Δασαμάρι προς οριοθέτηση, προκειμένου να αναγνωριστεί ως οικισμός «του Ροσόλιμου» και να εξαιρεθεί από τους υπό ανάρτηση δασικούς χάρτες, η δημοτική σύμβουλος επικεφαλής παράταξης της μειοψηφίας Αμαλία Τόκα και ο πρόεδρος του συλλόγου «Δασαμάρι SOS» Γιώργος Σταυρινός, αντιπαραθέτουν τη πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που περιφρουρεί το δασικό και αναδασωτέο χαρακτήρα καμένων εκτάσεων στο Δασαμάρι και καταθέτουν αίτημα ανάκλησης της ανωτέρω απόφαση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Σουζάνα Χριστοπούλου σε ημέρες δόξης ως πρόεδρος του συλλόγου (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ: ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΟΥΖΑΝΑ ΤΟ ΧΑΟΣ(;)

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ June 06, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Όταν στις 2 Ιουνίου του 2013, η Σουζάνα Χριστοπούλου ανακηρυσσόταν πρώτη με διαφορά στις αρχαιρεσίες του συλλόγου ΕΝΟΤΗΤΑ Διασταύρωσης Ραφήνας, σε μια ψηφοφορία σταθμό για τα χρονικά του συλλόγου με τους 460 ψηφοφόρους-μέλη που ψήφισαν, να κάνουν ρεκόρ σε μια αναμέτρηση ντέρμπι μεταξύ των κυριών Χριστοπούλου και Γκαντώνα. Τότε είχαμε μιλήσει για «Θύελλα» Σουζάνας που σάρωσε το σύλλογο ΕΝΟΤΗΤΑ, χρησιμοποιώντας ως λογοπαίγνιο τον τίτλο της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

11 ΩΡΕΣ 59 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

36 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ