ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ "ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΜΕΤΩΠΟ" ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΒΟΡΙΔΗ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Α.Ε., ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ, ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ March 20, 2015 / απο capital.gr (author)

Για σκοπιμότητες πίσω από την επίσπευση της κυβέρνησης για την κατάργηση και εκκαθάριση της Παράκτιο Αττικό Μέτωπο έκαναν λόγο, εμμέσως πλην σαφώς, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, κατά τη συζήτηση της νομοθετικής ρύθμισης (που προβλέπει την κατάργησή της και περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση) σήμερα σε αρμόδια επιτροπή, της Βουλής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΜΕΣΑ ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΛΑΔΕΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΛΑΔΕΜΑΤΩΝ May 07, 2015 / απο ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Το πρόβλημα της διάθεσης κλαδιών είναι ένα χρόνιο πρόβλημα στο Δήμο Μαραθώνα που τείνει να ενταθεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Το πρόβλημα αυτό αποτελεί και αιτία οικονομικής αιμορραγίας για το Δήμο άρα και για τους δημότες. Τα κλαδιά ανακατεύονται με σκουπίδια και θρυμματισμένα ή όχι καταλήγουν στη χωματερή της Φυλής όπου πληρώνουμε 50 € τον τόνο. Αν υπολογιστεί πως στο Δήμο παράγονται κάθε χρόνο 8.000 Τόνοι τότε το έξοδο για τη διάθεση τους στη χωματερή είναι 8.000 επί 50 € = 400.000 € χωρίς να υπολογίσουμε τα έξοδα μεταφοράς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

“ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ” ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ March 19, 2015 / απο ΑΝΝΑ ΑΣΗΜΟΜΥΤΗ (author)

Μετά την πρώτη επιτυχημένη συνάντηση στη Ραφήνα την πρωτομηνιά, οι εθελοντές Ραφήνας-Πικερμίου θέλουν να θεμελιώσουν γερές βάσεις στη περιοχή με το να ξαναβρεθούν σ’ ένα πιο ζεστό αντάμωμα, μετά ούζου και μεζέ. Κι ως καλοί φίλοι, δέχονται προτάσεις για το χρόνο και τόπο αυτής της νέας συνάντησης, με χρονικό όριο για τη συνάντηση αυτή μέχρι την Κυριακή των Βαΐων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΜΕ ΒΑΡΚΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΡΑΦΗΝΑ;

ΣΧΟΛΙΑ / ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΒΑΡΚΑ, ΜΑΡΙΝΑ May 06, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Καλή ιδέα! Που όμως θα παρκάρουμε τη βάρκα μας; Μια καλή ιδέα που έρχεται απ’ το Πειραιά, είναι να δημιουργηθεί ειδικός χώρος υποδοχής όσων απ’ τις γειτονικές περιοχές, Μαραθώνα, Νέα Μάκρη, Αρτέμιδα, Πόρτο Ράφτη και γιατί όχι από Λαύριο(!), θέλουν να κάνουν μακρινές βαρκάδες και να δέσουν στη Ραφήνα – γιατί όχι και σε άλλες παραλιακές περιοχές – με ασφάλεια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ΩΡΩΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΩΡΩΠΟΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΛΙΕΙΣ March 18, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Περίεργη έως εξωφρενική φαντάζει η είδηση για πειθαναγκασμό των επαγγελματιών αλιέων του Ωρωπού, να πωλούν τα ψάρια τους ανάμεσα στις 9 με 11 το πρωί και μάλιστα κάτω απ’ την παρακολούθηση του τοπικού λιμεναρχείου, που πήρε την εν λόγω απόφαση προ ολίγων ημερών. Τώρα μη μου πείτε ότι έχουν άδικο όσοι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι πίσω απ’ την απόφαση δε βρίσκονται ιδιοτελή κριτήρια!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η φωτογραφία δείχνει το άδειο πάρκινγκ με τη κεντρική είσοδο ακριβώς εκεί που σταματά η νησίδα. Η πλαϊνή είσοδος που εξυπηρετεί το δήμο είναι στο βάθος της φωτογραφίας δεξιά.   (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΡΑΦΗΝΑΣ: ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΟΝ Ο.Λ.Ρ.

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΟΛΡ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ May 03, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Εντύπωση προκαλεί στους παροικούντες την…Ραφήνα, ότι φέτος το πάρκινγκ της παραλίας που επί χρόνια εξυπηρετεί τις αυξημένες ανάγκες στάθμευσης, είτε κάποιος συμφωνεί είτε διαφωνεί που η μοναδική παραλία της πόλης έχει μετατραπεί σε χώρο στάθμευσης, παραμένει άδειο παρότι η πόλη στενάζει απ’ τα σταθμευμένα αυτοκίνητα παντού στο κέντρο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δαμιανός Φαφούτης δημοτικός σύμβουλος & αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Ραφήνας-Πικερμίου (δεξιά) την ημέρα της κοπής πίτας στο δήμο. Δίπλα του ο Γιώργος Ορκόπουλος πρόεδρος-Δ.Σ. του Ο.Λ.Ρ.   (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

AΡNHTIKH Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΧΩΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΦΑΦΟΥΤΗΣ, ΑΜΑΛΙΑ ΤΟΚΑ March 16, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μετά την τεράστια απήχηση που είχε στην κοινή γνώμη το σχόλιο ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ και τα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε εκφράζοντας ευαρέσκεια, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας ο Δαμιανός Φαφούτης της μείζονος και η Αμαλία Τόκα επικεφαλής παράταξης της μειοψηφίας, πάλεψαν για να μεταπείσουν τη δημοτική αρχή απ’ την υπερψήφιση του εν λόγω θέματος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Σωτήρης Ζώτος στο κέντρο, έχοντας στα δεξιά του το δήμαρχο Ρ-Π Βασίλη Πιστικίδη και τον αντιδήμαρχο Γιώργο Κοκκόλη κι’ αριστερά την κυτταρολόγο και την επιστημονικά υπεύθυνη (διευθύντρια) του Κ.Υ. Ραφήνας Αντωνία Δημητρίου, έξω απ’ το ναό αμέσως μετά τη (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΟΣΟΙ ΚΟΠΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΦΕΛΟΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ / ΘΡΗΣΚΕΙΑ, Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΖΩΤΟΣ May 01, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο Σωτήρης Ζώτος, τ. υποδιοικητής της 1ης ΥΠΕ, απ’ τη πρώτη φορά που ακάλεστος παρακολούθησε την ημερίδα που διοργάνωσε η ΔΗΜ.ΑΡ. Ραφήνας-Πικερμίου αρχές του 2013 στο αμφιθέατρο του Κ.Υ. Ραφήνας με αίτημα την αναβάθμιση του κέντρου με τη μεταφορά των γιατρών του ΕΟΠΥΥ στις απέραντες εγκαταστάσεις του, παρέμεινε ένθερμος υποστηριχτής τόσο της λειτουργίας, όσο και της αναβάθμισης του Κ.Υ. σε 24ης εφημερίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

11 ΩΡΕΣ 52 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

29 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ