ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΣΧΟΛΙΑ

Ο δήμαρχος Κύθνου Σταμάτης Γαρδέρης με την πολιτευτή Κυκλάδων Ν.Δ. Κατερίνα Μονογιού δίνουν μαθήματα μπάλου και ξεσηκώνουν τους συνδαιτημόνες τους, το Σάββατο 23 Μαΐου στη Μακρόνησο  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΣ ΜΠΑΛΟΣ ΑΠ’ ΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ΜΟΝΟΓΙΟΥ) ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ (ΚΥΘΝΟΥ)

ΣΧΟΛΙΑ May 25, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Όταν το κέφι κορυφώθηκε μετά τη λειτουργία στον Άγιο Γιώργη Μακρονήσου, προχθές Σάββατο 23 Μαΐου, απ’ τους χορευτές του πολιτιστικού συλλόγου Κερατέας με παραδοσιακές στολές, σήμανε η ώρα που ο δήμαρχος Κύθνου Σταμάτης Γαρδέρης, ως γνήσιος Θερμιώτης και η Κατερίνα Μονογιού πολιτευτής Ν.Δ Κυκλάδων, ως γνήσια Μυκονιάτισσα, ξεσήκωσαν τον κόσμο με το μπάλο που χόρεψαν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στα δεξιά ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς, έχοντας δίπλα του το συνάδελφό του κ. Παλπατζή και το βουλευτή κ. Πάντζα, σε φωτογραφία αρχείου  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ, ΜΗΝΥΣΗ April 18, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως ότι η αναφορά μας στη μήνυση που κατέθεσε ο δημοτικός υπάλληλος κ. Σακής εναντίον δύο αντιδημάρχων και ενός συναδέλφου του, έτυχε απάντησης απ’ τον αντιδήμαρχο κ. Μπουρνούς, ώστε να κατατοπιστούν οι μη γνωρίζοντες τα γεγονότα. Οφείλω να πω ότι για όσα αναφέρει περί μη παραχώρησης του χώρου, απάντηση οφείλουν να δώσουν οι προηγούμενες κοινοτικές και δημοτικές αρχές.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Λουκάς απαγγέλει το ‘’Πάτερ ημών’’, έχοντας δίπλα του το  δωρητή κ. Μαρτίνο. Στη φωτογραφία διακρίνεται επίσης ο καθηγητής μικροβιολογίας του Ιπποκράτειου νοσοκομείου κ.  Τσακρής (αριστερά)  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΤΟ ‘’ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ’’ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΟΥΚΑ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΚΕΑ-ΤΖΙΑ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ May 24, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο δήμαρχος Λαυρεωτικής όχι μόνο παρακολούθησε κατανυκτικά τη Θεία λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο Μακρονήσου, αλλά αποδείχτηκε και πρωταγωνιστής έναντι των συναδέλφων του δημάρχων, του οικοδεσπότη Γιάννη Ευαγγέλου Κέας και Σταμάτη Γαρδέρη Κύθνου, καθώς ήταν αυτός που απήγγειλε την προσευχή ‘’Πάτερ ημών’’ λίγο πριν τη λήξη της Θείας λειτουργίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΗΝΥΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ & ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΜΗΝΥΣΗ April 18, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αίσθηση προκαλεί το ασυνήθιστο γεγονός υπάλληλος δήμου να μηνύει δύο αντιδημάρχους και συνάδελφό του για παραβίαση του οικογενειακού του ασύλου. Κι όμως αυτό το ασυνήθιστο γεγονός, συνέβη προ ημερών στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, όταν οδηγός του δήμου μήνυσε τους αντιδημάρχους Βαγγέλη Μπουρνούς και Αντώνη Παλπατζή, αλλά και συνάδελφό του που εκτέλεσε την εντολή του αιρετού προϊσταμένου του, να μαζέψει με το μηχάνημα του δήμου την περίφραξη του σπιτιού του μηνυτή, που προηγουμένως γκρεμίστηκε.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝ ΜΕΣΩ ΙΣΧΝΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΕΝΟΙΚΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΔΡΟΣΙΑ May 22, 2015 / απο ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ (author)

«Λεφτά Υπάρχουν!!!» για τη δημοτική αρχή και τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ «ΕΣΤΙΑ» Θεόδωρο Στάϊκο, όπως προκύπτει από την προκλητική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ, σχετικά με τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του ΚΑΠΗ Δροσιάς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΧΟΛΙΑ April 17, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ομολογώ ότι χαίρομαι ιδιαίτερα την ανταλλαγή τοποθετήσεων πάνω στη ορθή χρήση του mea culpa. Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Γιώργο Κοκκόλη, του οποίου την προσφορά στα κοινά εκτιμώ, ότι συνεχίζει να τροφοδοτεί με ενημέρωση τους αναγνώστες του kirkinews. Ευχαρίστησή μας να φιλοξενούμε και οποιεσδήποτε άλλες απόψεις του και λυπούμεθα γιατί λόγω υποχρεώσεων μόλις τώρα είδαμε το μέιλ που μας έστειλε από χθες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ: "FREE WIFI" ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΠ’ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ May 22, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στην αποκάλυψη ότι το περίφημο "free wifi" που είχε εξαγγείλει η προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε καν πρόβλεψη για τηλεπικοινωνιακές συνδέσεις, αλλά ήταν μόνο εξοπλισμός για τα hot spot προχώρησε χθες Πέμπτη, ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ: ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Ρ-Π ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΚΚΟΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΧΟΛΙΑ April 16, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αγαπητέ αντιδήμαρχε Ραφήνας-Πικερμίου κ. Κοκκόλη Ευχαριστώ για διόρθωση εκ παραδρομής λάθους στο mea culpa σχετικά με b-p. Όσο δε για την παρατήρηση σχετικά με την ερμηνεία της λατινικής ρήσης, που μετέφρασα εμφατικά σε "λάθος μου μεγάλο", ενώ κατ’ εσάς μεταφράζεται απλά ως "λάθος μου", σας παραθέτω πιο κάτω την ερμηνεία απ’ τη Βικιπαίδεια όπως αναγράφεται στο ίντερνετ:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

4 ΩΡΕΣ 42 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ